Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Taiteilija Kiba Lumberg

Kiba Lumberg penää gallerioilta reipasta myyntiotetta

Kuvataiteilija Kiba Lumberg suomii kovin sanoin taidegallerioita. Hänen mielestään osa galleristeista pyrkii tekemään vain rahaa - ei edistämään taiteen myyntiä. Se ei ole kuitenkaan syy, miksi hänen teoksistaan hävisivät värit.

Maarianhaminassa työskentelevän Caroline Pippingin värikäs teoskuva

Purnun kesässä pohditaan synnyinseutuja

Oriveden Purnun kesänäyttelyyn on kutsuttu neljätoista suomalaista taiteilijaa eri puolilta maata. Heidän lisäkseen näyttelyssä on mukana taiteilijapariskunta Ruotsista ja kaksi taiteilijaa Venäjältä.

Vallattua taloa tavoittelevat myös ammattitaiteilijat

Helsinkiläinen kuvataiteilija Kiba Lumberg on huolissaan Sosiaalikeskus sataman aktiivien valtaaman talon kohtalosta Kalliossa. Vallattuja tiloja on yritetty saada tuloksetta ammattitaiteilijoiden käyttöön. Lumberg pelkääkin nyt, että tilat luovutetaan itseään perusteetta taiteilijoiksi kutsuville aktiiveille.

Romanifoorumin toiminnanjohtajan korvaukset kunnianloukkauksesta alenivat

Helsingin hovioikeus on lieventänyt Suomen romanifoorumin (Fintiko Romano Forumin) toiminnanjohtaja Miranda Vuolasrannan kunnianloukkauksesta saamaa sakkorangaistusta.

Juha Okko jatkaa Suomen taiteilijaseuran johdossa

Juha Okko on valittu jatkamaan Suomen taiteilijaseuran puheenjohtajana. Hänet haastoivat Kiba Lumberg ja Mikko Paakkola.

Vasemmistoliiton Kiba Lumberg ja Vihreiden Umaya Abu-Hanna.

Lumberg ja Abu-Hanna ajavat vähemmistöjen etuja omilla tavoillaan

Pitäisikö eri vähemmistörymillä olla oma erillinen edustus EU-parlamentissa? Kyllä, sanoo Vasemmistoliiton vaaliehdokas Kiba Lumberg, ei, sanoo Vihreiden Umaya Abu-Hanna Ylen aikaisen EU-vaalikeskustelussa.

Eurovaalit Ylen aikaisessa

Tusina Uudenmaan eurovaaliehdokkaita otti mittaa toisistaan toukokuussa Ylen aikaisen aamuissa. Lue ja kuuntele ehdokkaiden kannanotot!

Tulikaste -ryhmä toi debyyttinäyttelynsä Poriin

Kuvataiteilija- kirjailija Kika Lumbergin ja kuvataiteilija-taidehistorioitsija Suvi Konttisen perustama ryhmä haluaa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin poikkitaiteellisin keinoin. Ensiesiintymisensä ryhmä tekee Galleria Angelossa.

Maarit Tastula ja Kiba Lumberg

Kiba Lumberg, oman tiensä kulkija

Lumberg on käsitellyt myös romanikulttuurin kipeitä puolia.

Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaat

Vasemmistoliitto nimesi eurovaaliehdokkaita

Vasemmistoliiton Helsingissä koolla ollut puoluevaltuusto nimesi sunnuntaina 12 eurovaaliehdokasta. Nyt nimettyjen joukossa on muun muassa kansanedustaja Minna Sirnö sekä kuvataiteilija Kiba Lumberg.

Romanifoorumin johtajalle sakkoja kunnianloukkauksesta

Suomen romanifoorumin puheenjohtaja Miranda Vuolasranta on tuomittu sakkoihin kunnianloukkauksesta.