Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Osa live-keikoista on digitaalisia koronapandemian jälkeenkin", uskoo eurodancen kuningatar Pandora ja Vantaan oma Anneli

Anneli Magnussonin uudella albumilla tulee olemaan yksi lause suomeksi: levyn julkaisu on peruuntunut dramaattisesti jo viidesti.

Muutamat uskaltautuneet järjestämään musiikkitapahtumia Etelä-Savossa – Savonlinnassa nähdään JVG ja Sanni, Puumalassa Pandora ja Basic Element

Savonlinnan Saimaa Hehkuu -konsertin ja Puumalan Siltakemmakoiden arvioidaan työllistävän kymmeniä paikallisia ja ulkopaikkakuntalaisia.

Teatria avaa ovensa lauantaina – keväällä Tornioon nimiartisteja: Stratovarius, Stam1na, Pandora ja Lauri Tähkä

Club Teatrian kevään ohjelmisto täydentyi torstaina kun Stam1nan Tornion vierailu varmistui.

Jos synnyit 1980-luvulla, muistat ehkä – Sinun tarinasi

1980-lukulaisen silmin Yle ja Suomi saattaa näyttää tältä.

"Siinä oli punkia, perkele!" – tuottajan muistoja Lista Top 40 -ohjelmasta

Tuottaja ja ohjaaja Olof Qvickström on ollut monessa mukana.

Ysärifestari täyttää IBBF:n jättämän aukon

Imatralle Vuoksen rantaan nousee kesäkuun lopulla ysärifaneille suunnattu tapahtuma. Tarjolla on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin 90-luvun hittibändejä.

Kolmen illan ja kymmenen huippuartistin festari Jyväskylän MM-rallin kylkeen

Suomen MM-rallin kisapäivät saavat iltajatkoiksi kolmen päivän musiikkifestivaalin. Kymmenen artistia Samuli Edelmannista ruotsalaisiin E-Typeen ja Pandoraan esiintyvät uudistetussa satamassa Paviljongin kisakeskuksen ja huoltoparkin vieressä.

"Uutisetkin ovat nyt huonoja kuten 90-luvulla" – ysäribuumi villitsee myös nykypäivän nuoria

90-luvun dancemusiikki on edelleen hyvin suosittua. Tiskijukka ja festivaalijärjestäjä arvioivat, että musiikin yksinkertaisuus ja iloisuus vetoavat myös niihin, jotka eivät olleet syntyneetkään kuumimman ysäribuumin aikaan.

Jäikö gaala näkemättä? Uusinta TV2:ssa 11.55

Maanantai-iltana Helsingissä järjestetyn Suomen Urheilugaalan tv-lähetys lähetetään tänään uusintana TV2:ssa kello 11.55 alkaen. Tilaisuudessa palkittiin muun muassa vuoden 2011 paras urheilija ja sykähdyttävin hetki.

Dr. Alban esiintyy Hangossa

Ruotsalainen hammaslääkäri Dr. Alban saapuu konsertoimaan Hangon Regattaan. Alban korvaa alun perin ohjelmaan merkityn E-Typen.

D-Fest tanssittaa 90-luvun tahtiin Tampereella

Tampereella järjestetään viikonloppuna uusi dance-musiikin kaupunkifestari D-Fest. Useammassa tamperelaisessa ravintolassa ja yökerhossa pidettävässä tapahtumassa esiintyy useita 1990-luvulla suosiota nauttineita tanssimusiikin artisteja kuten saksalainen Culture Beat sekä ruotsalaiset Basic Element ja Pandora.

Uusi dance-festari Tampereella elokuussa

Tampereella järjestetään elokuussa uusi dance-musiikin kaupunkifestari. Useammassa tamperelaisessa ravintolassa ja yökerhossa pidettävässä tapahtumassa esiintyy monia 1990-luvulla suosiota nauttineita tanssimusiikin artisteja kuten saksalainen Culture Beat sekä ruotsalaiset Basic Element, Pandora ja E-Type.