Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Disneyn teemapuistossa hahmoiksi pukeutuneet työntekijät valittaneet vierailijoiden törkeästä käytöksestä

Työntekijöiden mukaan vuoden lopussa kävi useita kähmiviä ja yksi lyövä vierailija.

Tähtien sota -päivästä tehtiin virallinen Kaliforniassa – päätöksellä juhlitaan Disneylandin uutta teemapuistoa

Disneyland on merkittävä tulonlähde Kaliforniassa. Uusi teemapuisto aukeaa kuun lopussa.

The Cool Hunter -bloggari haastaa suomalaiset katsomaan silmiin

Hyvä asiakaspalvelu vaatii tietynlaista asennetta ja tarjonnan tasalaatuisuutta. Tuija Seipell toivoo myös, että palvelualan ammattilainen muistaa ja uskaltaa katsoa silmiin.

"Luonto on Lapinmaan Disneyland"

Koskematon luonto ja rauhallinen ympäristö ovat Lapin erityistuotteet.

Euroviisut on tekniikan Disneyland – Viisulavan räjähteissä luotetaan suomalaisosaamiseen

Suomalaisfirma Pyroman on mukana Euroviisuissa jo seitsemättä kertaa. He vastaavat Tukholmassa viisulavalla nähtävistä räjähteistä sekä tuulikoneesta. Monet maat laittavat erikoistehosteisiin kymmeniä tuhansia euroja.

Syyttäjä: Pariisin Disneylandin asemies ei ollut terroristi

Pariisin Disneylandin hotellissa pidätetty mies on vapautettu terrorismiepäilyistä.

Disneylandin hotellissa Ranskassa pidätys – miehellä mukanaan kaksi asetta

Poliisilähteiden mukaan kyseessä 28-vuotias eurooppalainen mies, joka alustavien tietojen mukaan asuu Pariisissa.

Hirviö etsii Kaunotarta ja Tuhkimo hurmuriprinssiä – Disney-faneille avattiin oma deittipalvelu

Sivustolla voi etsiä unelmakumppania muun muassa suosikkielokuvasävelmän perusteella. Profiilikuvissa seuranetsijät ovat sonnustautuneet esimerkiksi Plutoksi.

Disney perustaa Tähtien sota -teemapuistoja Yhdysvaltoihin

Yhdysvaltalainen mediajätti aikoo rakentaa kaksi teemapuistoa jo olemassaolevien Disney-kohteiden yhteyteen.

EU epäilee Pariisin Disneylandia epäreilusta hinnoittelusta

Financial Timesin mukaan huvipuisto on myynyt samaa lomapakettia ranskalaisille 1 300 eurolla ja saksalaisille 2 400 eurolla.

Yhdysvalloissa ensimmäinen tuhkarokon aiheuttama kuolema 12 vuoteen

Viime keväänä menehtyneen naisen kuolinsyyksi on varmistunut tuhkarokon aiheuttama keuhkokuume. Naisella oli myös muita terveysongelmia.

Tuhkarokko leviää Kanadassa – yhteys Yhdysvaltain tautitapauksiin

Sairaus on levinnyt rokotusten laiminlyönnin vuoksi.

Disneylandin tuhkarokko leviää Yhdysvalloissa

Viranomaiset ovat ihmeissään, sillä tuhkarokko julistettiin nujerretuksi taudiksi Yhdysvalloissa 15 vuotta sitten.

Suomalainen viesti Nairobista: ”Afrikka on kansalaisjärjestöjen disneyland”

Pitkään kehittyvissä maissa työskennellyt Esa Rantanen heittää lisää löylyä kehitysyhteistyökeskusteluun. Rantasen mielestä Afrikka on kansalaisjärjestöjen disneyland, jossa jokainen voi toteuttaa omaa afrikkalaista unelmaansa viis veisaamatta siitä, mitä kohdemaa todella tarvitsee. Yksistään Nairobissa on jo yli 4 000 rekisteröityä kansalaisjärjestöä.

Obama rokotevastaisille vanhemmille: Rokottakaa lapsenne, tiede on melkoisen kiistaton

Yhdysvalloissa yli sata ihmistä on sairastunut tuhkarokkoon. Kymmenet saivat tartunnan Kalifornian Disneyland-huvipuistossa.

Susijengin EM-alkulohko Ranskan Montpellierissä

Koripallon EM-kisat pelataan syyskuussa 2015. Suomi pelaa alkulohkonsa Ranskan Montpellierissä.

Disney rientää jälleen pelastamaan velkaista Pariisin Disneylandia

Huvipuisto ei ole tuottanut voittoa kuuteen vuoteen. Se saa hätäapua Yhdysvalloista liki puolen miljardin euron verran.

Maanjäristys vavisutti Kaliforniaa

Järistys oli Yhdysvaltain geologisen tutkimuslaitoksen mukaan voimakkuudeltaan 5,1 magnitudia.

Viipurissa puretaan vanhan keskustan arvorakennuksia

Kokonaisesta korttelista Viipurin Linnankadun ja Mustainveljestenkadun kulmauksessa ei ole käytännössä enää mitään jäljellä. Purkutyöt lähtivät nopeasti käyntiin, kun yhden huonoon kuntoon päässeen rakennuksen julkisivu romahti. Viipurin vanhassa kaupungissa on paljon rakennuksia, joita uhkaa sama kohtalo.

Maailman suurin Tuhkimon linna nousee keskelle kommunismia

Avajaisjuhlia vietetään parin vuoden päästä.

FT: Pula heliumista lopetti ilmapallojen myynnin

Financial Times tietää kertoa, että huvipuisto Disneyland on lopettanut Tokiossa ilmapallojen myynnin heliumin saantivaikeuksien takia. Heliumin tuotanto on pudonnut tänä vuonna suurimmissa vientimaissa.

Muusikko Sam Rivers kuollut

Jazzmuusikko Sam Rivers on kuollut 88-vuotiaana. Rivers kuoli keuhkokuumeeseen maanantaiyönä, hänen tyttärensä kertoi keskiviikkona. Muiden muassa Miles Davisin ja Dizzy Gillespien kanssa soittanut Rivers oli yksi toisen maailmansodan jälkeisen ajan tunnetuimpia avantgarde-jazz-muusikoita.

Venetsia autioituu asukkaista

Venetsian kaupungin asukasmäärä on pudonnut alemmaksi kuin koskaan ennen. Vielä toisen maailmansodan jälkeen Venetsiassa oli 175 000 asukasta, nyt enää 59 000. Elämä laguunikaupungissa vaikeutuu kaiken aikaa, sillä palvelut huomioivat turistit paremmin kuin vakituiset asukkaat.

Johnny Depp meni sekaisin Pirates of the Caribbean -huvipuistolaitteessa

Näyttelijä Johnny Depp pääsi kokeilemaan Disneylandissa ensimmäistä kertaa Pirates of the Caribbean -laitetta. Tähden mielestä oli omituista tavata hänen oma roolihahmonsa kapteeni Jack Sparrow huvipuistossa.

Shanghain Disneylandin rakentaminen käyntiin

Shanghain Disneylandin peruskivi on muurattu tänään. Rakentamisen aloittaminen täytti viihdejätti Walt Disney Companyn vuosikymmenen kestäneen haaveen saada huvipuistolla jalansijaa Manner-Kiinaan.

Sadat suomalaisnuoret saivat kesäduunin Disneylandista

Pariisin Disneylandiin lähtee tänä vuonna kesätöihin ennätysmäärä suomalaisia, yli 400, joista runsaat 100 on pääkaupunkiseudulta. Huvipuistokesän odotetaan tarjoavan arvokasta kokemusta ja opettavan kieltä.

Record Number of Finns to Work in Paris

Over 400 Finns will travel to France to work at Disneyland Paris next summer. Disney interviewed young people in Turku at the end of January at the biggest recruiting event in Finland for work abroad.

Ennätysmäärä suomalaisia kesätöihin Pariisiin

Pariisin Disneylandiin lähtee kesällä yli 400 suomalaista kesätyöntekijää. Disneyland haastatteli nuoria Turussa tammikuun lopulla Suomen suurimmassa ulkomaan rekrytointitapahtumassa.

Roland Garrosin tennispyhättö saa pitää Ranskan avoimet

Ranskan tennisliitto on päättänyt sunnuntaina pitämässään äänestyksessä, että Pariisissa järjestettävä Grand Slam -turnaus pelataan tulevaisuudessakin Roland Garrosin tenniskeskuksessa. Päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että tenniskeskusta joudutaan laajentamaan.

Roland Garrosista riidellään äänestyksen alla

Ranskassa on käynnissä erikoinen tennismatsi, jossa lähes kaikki keinot otetaan käyttöön. Ranskan tennisliiton on määrä sunnuntain yleiskokouksessaan äänestää Ranskan avointen eli Roland Garrosin tulevaisuudesta. Boulognen puiston kupeessa vuodesta 1925 sijainnut turnauspaikka on käynyt liian ahtaaksi.

Disney työllistää satoja nuoria

Turussa alkaa perjantaina kaikkien aikojen suurin kesätöiden pestaustapahtuma. Disneylandin Pariisin huvipuisto on kutsunut haastatteluihin lähes 750 ranskan kielen taitoista suomalaisnuorta.

Disney pestaa satoja suomalaisnuoria

Kaikkien aikojen mittavin kesätyöpaikkojen pestaushaastattelu käydään Turussa tammikuun viimeisenä perjantaina ja lauantaina. Sillon Disneylandin Pariisin huvipuisto värvää viisisataa suomalaisopiskelijaa kesätöihin.

Norsu ja suurvalta

Kolumnisti Harri Närhin norsu Abu Simppeli sanoo olevansa suurvalta. Jollain kummallisella tavalla se onnistui todistamaan sen varsin pitävästi, vaikka aluksi yritin väittää vastaan, pohtii Närhi.

Suomalaiset kesätyöntekijät valtaavat Pariisin Disneylandin

Pariisin Disneylandissa on tänä vuonna ennätysmäärä suomalaisia kesätyöntekijöitä; heitä on lähes kolmesataa. Teemapuisto on suurin yksittäinen kesätyökohde Suomen ulkopuolella.

Disneylandiin jopa 200 nuorta

Disneyland Resort Paris on ollut vuosien mittaan suomalaisille suurin yksittäinen kesätyökohde ulkomailla. Turussa tiistaina päättyvissä haastatteluissa huvipuistoon haetaan Suomesta 200:aa työntekijää helmikuusta syyskuuhun ulottuvaan työsuhteeseen.

Disney palkkaa Pariisiin ennätysmäärän kesätyöläisiä Suomesta

Pariisin Disneyland etsii Suomesta paria sataa työntekijää tulevaksi kesäksi. Koko maan kattavat rekrytointihaastattelut järjestetään Turussa helmikuun alkupäivinä.

Kiinaan rakennetaan Disneyland

Viihdealan jättiyhtiö Walt Disney Company on saanut Kiinan hallitukselta luvan Disneylandin kaltaisen huvipuiston rakentamiseen Shanghaihin. Lupaa pidetään pienenä merkkinä Kiinan tiedonvälityksen vapautumisesta.

Aamulähetys sai yllätyspuhelun Kaliforniasta

Etelä-Karjalan Radion aamujuontajat säpsähtivät, kun kaikkien yllätykseksi suoraan lähetykseen saatiin puhelu Glendalesta Kaliforniasta. Anoppi ja appi olivat tulleet Lappeenrannan Pikisaaresta kylään.

Disney-museo korostaa miestä legendan takana

San Franciscossa Yhdysvalloissa on avattu Walt Disneyn elämästä ja urasta kertova museo. Disneyn tyttärenpojan Walter Millerin mukaan Walt Disney tavoitti ihmiset, koska hän oli armoitettu tarinankertoja. - Nyt on aika kertoa hänen tarinansa, Miller sanoi museon avajaisissa.

Lapinlahden Linnut: Satunnainen Matkailija

Peloton retkeilijä käy Amazonilla ja Disneylandissa.

Ulkomaiset kesätyöt kiinnostavat

Haku ulkomaisiin kesätyöpaikkoihin on alkanut. Turussa rektytoitiin tiistaina mm. trukinkuljettajiksi Ruotsiin. Sen sijaan ranskalainen Disneyn huvipuisto ei hae työntekijöitä Turusta.

Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan Ruotsiin

Turun työvoimatoimiston Jobcafessa haetaan tänään kesätyöntekijöitä Ruotsiin. Ruotsalainen yritys Adabtus Bemanning hakee tilaisuudessa B- ja C- ajokortin omaavia kesätyöntekijöitä kuljettajiksi ja trukinkuljettajiksi.

Parisataa suomalaisnuorta pääsi töihin Disneylandiin ja PortAventuraan

Yli 200 suomalaista nuorta on päässyt töihin kahteen Euroopan suurimpaan huvipuistoon.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle