Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kuvassa Yle Puheen kesäaamun juontajat Laura Airaksinen ja Matti Airaksinen.

Yle Puheen Tähtien kesä

Puheen kesässä tuttuja tähtiä ja uusia ystäviä

Viimeinen sana.

Ylen aamu tänään: Al-holin suomalaisnaiset saivat median ja politiikan sekaisin – Viimeinen sana kysyy, miten toimittajat onnistuivat sotkua selittämään. Katso lähetys tästä.

Kuinka Marinin hallitus on taipaleensa aloittanut – Löytyykö kateissa ollut luottamus? Aamun kirjan vieraana Tommi Liimatta.

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokaskirjat.

Toimittajalta: Nyt ei voi syyttää tylsyydestä – Finlandia-raati teki rohkeat valinnat

Tämän vuoden ehdokaskirjoissa rikotaan perinteisiä kerrontatapoja. Ehdokaslista on virkistävä ja nuorekas.

Tommi Liimatta, Jaakko Yli-Juonikas, Hanna Hauru, Juha Hurme, Miki Liukkonen ja Cristina Sandu kaunokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaiden julkistamistilaisuudessa Helsingissä

Tässä ovat kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat – kirjat eivät päästä lukijaansa helpolla

Tämän vuoden ehdokaskirjoissa rikotaan perinteisiä kerronnantapoja. Kirjoissa käsitellään myös pohjoisen Suomen ihmiskohtaloita.

Andy McCoy Aamu-tv:n haastattelussa 2002.

He tekivät comebackin, he tulivat takaisin — ainakin hetkeksi

Koosteessa suomalaisartistien vaihtelevia paluuselityksiä.

YleX:n Jukka Lindström mukana Uutisvuodossa

YleTV1:n satiirisesssa uutisohjelmassa nähdään tänään YleX:n Jukka Lindström. Kilpailijatiimissä sanailee Tommi Liimatta.

Kooste taiteilijoiden Facebook-sivuista

Muusikko-kirjailijat kunnostautuvat somessa

Monet taiteilijat, kirjailijat ja muusikot ovat sosiaalisessa mediassa vasta tiensä alussa. Kokemukset suorasta yhteydestä yleisöön ovat olleet toistaiseksi positiivisia.

Tommi Liimatta: Muovikorvo

Kirjailija Tommi Liimatan Muovikorvo kertoo autioituvasta koillissuomalaisesta maaseudusta. Omalaatuisia ihmisiä Liimatta kuvaa vierestä vedetyllä huumorilla ja lämmöllä. Keskeisiä henkilöitä ovat Gunnar ja hänen veljenpoikansa Aksel, kirjoja ahminut Eetvi sekä naapurin Huuskos-Eki. Viimeksi mainittu on omaperäinen taiteilija, joka elelee turkki päällä kesät talvet kuin Kalevi Keihänen aikoinaan.

Yle Areena logo.

Tommi Liimatta: Muovikorvo

Kirjailija Tommi Liimatan Muovikorvo kertoo autioituvasta koillissuomalaisesta maaseudusta. Omalaatuisia ihmisiä Liimatta kuvaa vierestä vedetyllä huumorilla ja lämmöllä.