Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

The Eagles 1970-luvun alkupuolen kokoonpanossaan.

The Eagles nappasi kaikkien aikojen myydyimmän musiikkialbumin ennätyksen Michael Jacksonilta Yhdysvalloissa

38 kertaa platinaa myynyt The Eaglesin The Greatest Hits 1971-1975 ohitti Michael Jacksonin Thrillerin.

Myrsky Kemin sisäsatamassa

Kemin venetsialaiset peruttu myrskyn vuoksi

Kemin sisäsatamassa lauantaina 27.8. järjestettäväksi aiotut venetsialaiset on siirretty. Kemin rannan yrittäjät päättivät siirrosta lauantaina aamupäivällä.

Atomirotta-yhtye kadulla.

Atomirotan Rane Raitsikka: "Meinasi tulla tuplalevy"

Helsinkiläisbändi Atomirotan toisella albumilla vierailee arvostettu kaarti muusikoita: Queens of Stone Agessa ja the Eagles of Death Metalissa soittanut Gene Trauttman sekä Pave Maijanen ja Sami Yaffa.

Eagles-kitaristi Glenn Frey on kuollut

Glenn Frey menehtyi sairauksien komplikaatioihin 67-vuotiaana.

Eagles-yhtyeen kitaristi Glenn Frey kuoli 67 vuoden ikäisenä New Yorkissa.

Eagles-kitaristi Glenn Frey on kuollut

Glenn Frey perusti Eaglesin yhdessä rumpali Don Henleyn kanssa 1970-luvun alkupuolella.

Eagles of death Metal.

Eagles Of Death Metalin ensiesiintyminen Pariisin terrori-iskun jälkeen näytetään Yle Teemalla

Bataclan-klubilla terroristien hyökätessä konsertoinut yhtye nähtiin U2:n rinnalla Pariisissa maanantaina.

Eagles of death metal

Eagles of Death Metal haluaa uusia terrori-iskuun katkenneen keikkansa – "En malta odottaa pääseväni takaisin Pariisiin"

Yhtyeen esiintyminen Pariisin Bataclan-konserttitalossa keskeytyi ammuskeluun. Yhteensä 89 ihmistä kuoli Pariisin iskuista pahimmassa. "Aion mennä takaisin ja elää", laulaja Jesse Hughes sanoi Vicen haastattelussa.

Eagles of death metal

Eagles of Death Metal – tällaisen yhtyeen konserttiin Pariisissa iskettiin

Eagles of Death Metal ei nimestään huolimatta esitä metallimusiikkia. Yhtyeen toinen vakituinen jäsen, Josh Homme ei ole ollut mukana Euroopan kiertueella. Pariisissa on myös peruttu lukuisia tapahtumia ja konsertteja.

Pimeys: Inspiroiduimme Eagles-dokumentista Aika tihentyy -levyä tehdessä

Uuden musiikin aamuvuoron vieraaksi saapui Viikon albumina soivan Pimeyden Pekka ja Joel. Anne Lainnon haastattelussa puhuttiin uuden Aika tihentyy -levyn kappaleista ja sen tekemisestä.

Eagles-historia 1-2 Kuva © Henry Diltz

Eagles-historia

Tervetuloa Hotel Californiaan! Kaksiosainen dokumenttielokuva 1970-luvulla huimaan lentoon nousseesta amerikkalaisesta country rock -yhtyeestä. Tarinaan kuuluu hienoa harmoniaa ja hurjia kiertuemuistoja, mutta myös bändikemian repineitä rankkoja riitasointuja.

Kamboi Eagles

Sierra Leone's class of 2003: Emerson Samba

Most of the squad that came to Finland in 2003 eventually managed to find a club outside Sierra Leone. One who didn't is Emerson Samba, a midfielder from the east of the country. He is now playing for Kamboi Eagles, one of two teams in the country's Premier League from the eastern town of Kenema.

Bruce Springsteen esiintyy Espanjassa heinäkuussa 2009.

Yhdysvalloissa musiikkialalla odotetaan oikeustaisteluja

Yhdysvalloissa musiikkiteollisuus ja artistit joutuvat lähivuosina kiistelemään eduistaan.

Tom Brady ja Peyton Manning.

NFL:n megatähtien taistelusta huikea trilleri

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan 11. peliviikko tarjosi makeaa mahan täydeltä, kun kaksi 2000-luvun suurinta supertähteä, pelinrakentajat Peyton Manning ja Tom Brady löivät yhteen. Kohtaamisesta muodostui juuri niin huikea taistelu kuin odottaa sopi, ja ottelu ratkesi Bradyn New Englandin eduksi (31-28) vasta puoli minuuttia ennen loppua.

Rihanna esiintymässä

Bändien kiertuetuotot romahtivat Yhdysvalloissa

Bändien konserttitulot ovat romahtaneet Yhdysvalloissa. Alan liiketoimintaa seuraavan Pollstar-lehden mukaan sadan suurimman kiertueen tuotot ovat pudonneet tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana lähes viidenneksellä edellisvuoden vastaavasta ajankohdasta.

Konserttikesä kärsii yleisökadosta USA:ssa

Yhdysvalloissa konserttijärjestäjille on tulossa tukala kesä. Useiden huippuartistien konsertteihin on myyty huomattavasti vähemmän lippuja, minkä takia konsertteja ja jopa kiertueita on peruttu.

Jacksonin Thriller lyömässä Eaglesin ennätyslevyn Yhdysvalloissa

Michael Jacksonin Thriller uhkaa Eaglesin kärkipaikkaa Yhdysvaltain kaikkien aikojen myydyimpien levyjen listalla. Yhdysvaltain levyteollisuuden ylläpitämän tilaston ensimmäisenä on Eaglesin vuonna 1976 julkaisema Greatest Hits 1971-1975 -albumi, jota on myyty tähän päivään mennessä noin 29 miljoonaa kappaletta.

Udmurti-mummot kävivät kielitaisteluun rockilla

Udmurtia on Venäjän federaatioon kuuluva tasavalta Siperian kulmilla. Se on monikansallinen alue, jossa suomensukuiset udmurtit muodostavat noin 400 000 ihmisen yhteisön. Venäjänkieli on tietenkin myös Udmurtaissa voimissaan. Alkuperäinen udmurtien äidinkieli ei kuitenkaan anna periksi - se etsii uusia ilmaisumuotoja, joista tuorein on länsimaisen rockin- ja popin esittäminen udmurtiaksi.

Eagles of Death Metal ensimmäistä kertaa Suomeen

Kalifornialainen Eagles of Death Metal saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Bändi esiintyy Helsingin Tavastialla 7. heinäkuuta.

Eagles

Eagles Suomeen kesäkuussa

70-luvun suurimpiin yhdysvaltalaisyhtyeisiin lukeutuva Eagles saapuu kesällä Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Areenassa 4. kesäkuuta.

Suomi Euroopan paras cheerleadingissa

Suomalaisten vahvat esitykset cheerleadingin EM-kisoissa Sloveniassa jatkuivat myös toisena kisapäivänä. Viikonlopun kokonaissaldona oli lopulta seitsemän kultaa ja kuusi hopeaa.

Joululevy jatkaa jenkkilistan ykkösenä

Josh Grobanin joululevy Noel on kolmatta viikkoa Yhdysvaltain albumilistan ykkösenä. Suoritus on merkittävä, sillä aiemmin vain Elvis Presleyn joululevy on pysynyt jenkkilistan ykkösenä yhtä monta peräkkäistä viikkoa.

Harvinainen sääntömuutos nosti Eaglesin listaykköseksi USA:ssa

Veteraanibändi Eagles on noussut Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen harvinaisen sääntömuutoksen takia. Yhtyeen uusi albumi oli yksinoikeudella myynnissä Wal-Mart-kauppaketjun kaupoissa, minkä takia sitä ei alun perin pitänyt noteerata albumilistalla. Listoja julkaiseva Billboard kuitenkin muutti sääntöjään viime hetkellä, mikä jätti Britney Spearsin listakakkoseksi.

Britney listaykköseksi vaikka Eagles on myynyt enemmän

Veteraanibändi Eagles ja poptähti Britney Spears voivat molemmat väittää albuminsa olevan tämän viikon myydyin Yhdysvalloissa. Vaikka Eaglesin albumia on myyty kappalemääräisesti enemmän, Spearsin uskotaan nousevan albumilistan ykköseksi.

Eagles päihitti Britneyn brittilistalla

Veteraanibändi Eagles on noussut ensimmäistä kertaa Britannian albumilistan ykköseksi levyllä Long Road Out of Eden. Yhtye päihitti samalla myös paluuta tekevän Britney Spearsin, jonka albumi Blackout kipusi ensimmäisellä viikollaan listan kakkoseksi.

Eagles ja Dixie Chicks avasivat Nokia-teatterin

Rockin veteraanibändi Eagles ja countrypop-trio Dixie Chicks ovat avanneet konserteillaan uuden Nokia teatterin Los Angelesissa. Muun muassa George Bushin vastaisista kommenteistaan tunnetulle Dixie Chickisille kuusi peräkkäistä konserttia Nokia-teatterissa olivat vuoden ainoat keikat.

Kokoelmalevyt pitävät pintansa nettimusiikin aikakaudella

Artistien tuotannosta tehdyt Greatest Hits -kokoelmat myyvät hyvin, vaikka musiikin nettilataaminen on kasvanut voimakkaasti. Tuoreiden tilastojen mukaan 50:stä eniten myydystä albumista jopa puolet on yleensä kokoelmalevyjä.

Eagles julkaisee ensimmäisen albuminsa 28 vuoteen

Amerikkalaisyhtye Eagles julkaisee ensimmäisen studioalbuminsa 28 vuoteen. Long Road Out of Eden -albumi tulee myyntiin lokakuussa. Hotel California ja Life in the Fast Line -hiteistään tunnettu bändi hajosi vuonna 1980, mutta palasi yhteen 14 vuotta myöhemmin ja on keikkaillut ahkerasti sen jälkeen.