Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

An image of a Finnish forest, from artist Hiroko Imada's Finlandia Rhapsody exhibition, printed using the Japanese technique of lithography on plywood.

Artist puts Japanese stamp on Finnish forest scenes

A new exhibition of prints in Vantaa showcases images of Finland's nature using Japanese techniques - and is providing ways for local schoolkids to get up close and learn more about the artworks.

Slade.jpg

Bändilegendat joulukuussa Rovaniemelle

Legendaariset bändit Slade, Nazareth ja Smokie tekevät kaksi keikkaa Suomessa joulukuussa. Alkuperäisiä jäseniä yhtyeissä on jäljellä enimmillään kaksi.

Pertti Kurikan Nimipäivien lavakartta.

Euroviisuedustaja PKN askarteli festareille itse sympaattisen lavakarttansa – bändi toivoi rumpuihin "mikkiä mahd. paljon"

Osa yhtyeistä tekee konsertin järjestäjille pilkuntarkan lavakartan. Karttaan merkitään usein esimerkiksi vahvistimien ja mikrofonien mallit. Suomen euroviisuedustaja Pertti Kurikan Nimipäivät yllätti vuonna 2013 Parafestin järjestäjät hyväntuulisella lavakartalla.

QPR-pelaajat protestoivat erotuomari Mike Deanille.

Valioliiga-seura julkaisi jouluvideon - kamala rävellys vai hauskaa heittäytymistä?

QPR:n pelaajat esiintyvät jouluvideolla. "Cover-esitys" juhlaneuleissa sujuu vaihtelevasti.

Slade.jpg

Slade, Pelle Miljoona ja Erja Lyytinen Ilovaarirockiin

Ilovaarirock uudistuu. Tapahtuman pääpaino on ollut 60-luvun musiikissa, mutta toimivia 60-luvun bändejä on sen verran vähän, että ohjelmistoa oli uudistettava, sanoo Arto Pippuri. Slade on herättänyt runsaasti kiinnostusta, Erja Lyytisen mukanaoloa Ilovaarirockissa voidaan perustella blues-musiikin iällä. Takavuosien lippujonot ovat myös historiaa, tänä vuonna liput myydään netin kautta.

Slade lavalla

Keitelejazz tuo legendat lavalle

Tänään alkava Keitelejazz tarjoaa kaikkien aikojen kovimman jazz-satsauksensa. Konsertteihin odotetaan 10 000 kävijää. Tänään lavalle nousee muun muassa rock-legenda Slade. Blues-naiset ovat pääosassa huomenna.

Timo Salmenkivi kahvipöydässä.

Lipsasten keikkakalenteri täyttyy

On vasta pari vuorokautta siitä, kun Lipsaset voitti Bilebändi 2012 –kilpailun, ja Tampereen hulinat ovat jo takanapäin. Kilpailun ja voiton tuoma julkisuus näkyy keikkakalenterissa. Ensi kesälle on luvassa jo festivaalikeikka.

Brittien suosikkijoululaulut ovat tuttuja Suomessakin

Britannian yleisradioyhtiö BBC on tutkinut, mitkä joululaulut ovat raikuneet Britanniassa useimmin viiden viime vuoden aikana.