Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kimmo Elomaa on kuollut

Entinen liikemies Kimmo Elomaa oli kansanedustaja Ritva "Kike" Elomaan puoliso.

Kike Elomaa tähyää Maskun valtuustoon

Elomaan mukaan elämäntilanne sallii nyt aktiivisemman osallistumisen paikallispolitiikkaan.

Kohukirja sai perussuomalaiset naiset tyrmistymään: Kike Elomaa pitää teosta käsittämättömänä, Alisa Leinonen äänestää tulevaisuudessa toisin

Eilen julkaistu Jukka Hankamäen teos "Totuus kiihottaa" aiheutti varsinaisen myrskyn perussuomalaisia äänestävien tai puolueeseen kuuluvien naisten keskuudessa.

Skandaali! Turkiskoru, ronski kaula-aukko, tennarit ja läpinäkyviä kankaita – Linnan juhlat ovat muodin näyttämö, jossa flopeilta ei ole vältytty

Itsenäisyyspäivän vastaanotto täyttää huomenna sata vuotta. Tämä on juttu puvuista, jotka puhuvat – ja joista puhutaan.

Paavo Arhinmäki valtion liikuntaneuvoston johtoon

Uusi liikuntaneuvosto aloittaa toimikautensa syyskuun 8. päivä.

Pirita Niemenmaa kruunattiin Tangokuningattareksi, Tangokuningas on Johannes Vatjus

Seinäjoen Tangomarkkinat on järjestetty vuodesta 1985 lähtien.

Liikuntakeskustelu ei sytytä vaalikentillä, vaikka liikkumattomuus maksaa miljardeja – löytyykö ratkaisu edullisemmista tilavuokrista tai harrasteseteleistä?

Kysyimme viideltä suurimmalta puolueelta, miksi liikunta ei nouse vaalipuheisiin, vaikka suomalaisten liikkumattomuus on iso ongelma.

Vaihdevuodet kerryttävät kilon rasvaa vuodessa ja löysyttävät naisen lihakset – lihaslegenda Kike Elomaakin joutuu taistelemaan läskiä vastaan

Estrogeenitason laskulla on havaittu olevan laajempia vaikutuksia naisen hyvinvointiin kuin aiemmin on uskottu.

Halla-aho saamastaan kritiikistä: Veera Ruoho puhuu asioista, joista hän ei tiedä mitään

Perussuomalaisista loikannut Veera Ruoho sanoi Jussi Halla-ahon tehneen kaksi ratkaisevaa virhettä.

Torstai 22.6.2017 (radio)

Uusi vaihtoehto -ryhmän kannatus on mitattu ensimmäistä kertaa. Kike Elomaa loikkasi takaisin perussuomalaisiin. Yle-verosta vapautuu lisää pienituloisia. Yle Areena uudistuu. Mesimarjaa kesytetään.

Keskustan Kaikkonen: "Hallituksen enemmistö ei voi olla kovin paljoa ohuempi"

Kike Elomaan loikkauksen jälkeen hallituksella on enää 104 kansanedustajan tuki.

Analyysi: Hallituksen tuki rakoilee – Tilanne nyt 105 vastaan 94 kansanedustajaa

Ritva Kike Elomaan loikka takaisin perussuomalaisiin kavensi Sipilän hallituksen niukkaa eduskuntaenemmistöä jälleen yhdellä edustajalla.

Ritva Elomaa loikkaa takaisin perussuomalaisten eduskuntaryhmään – "Perus-Kike is back!"

Elomaa oli yksi 20 kansanedustajasta, jotka loikkasivat perussuomalaisten eduskuntaryhmästä Uusi vaihtoehto -ryhmään vain kaksi päivää puoluekokouksen jälkeen.

Alkoholilaissa paljon korjattavaa – "Tietyt pykälät ovat vuodelta 1932"

Uudistuksella olisi myös suuria kansanterveydellisiä vaikutuksia, muistuttaa alkoholitutkija.

Hallituksen hullu vuosi päättyi: Kansanedustajat kaikkoavat kesälaitumille

Vuoden aikana kolme puoluetta vaihtoi puheenjohtajaa ja hallitus oli kaatua sote-kiistoihin. Kansanedustajat muistavat hullun vuoden kuitenkin koulutusleikkauksista.

Yle-vero säilymässä – veropotin suuruudesta vääntöä

Ylen toiminta rahoitettaneen jatkossakin verolla. Veromallilla on laaja kannatus Ylen tulevaisuutta linjaavassa parlamentaarisessa työryhmässä. Ryhmä yrittää saada yksimielisen esityksen ennen juhannusta.

Ritva Elomaa: Kansallista kulttuuria pitää vaalia kuin timanttia tai kukkaa

Elomaa on tyytyväinen hallituksen kulttuuripolitiikkaan.

Yle viettää päivän kansanedustajan kanssa: Jätä kysymys Kike Elomaalle

Seuraamme varsinaissuomalaisten kansanedustajien työtä yhden päivän ajan kevätkaudella. Keskiviikkona lähdemme Ritva "Kike" Elomaan (ps.) matkaan. Mitä sinä haluaisit kysyä häneltä?

Ari Jalonen sivuun perussuomalaisten eduskuntaryhmän johtopaikoilta

Kansanedustaja Ari Jalonen (ps.) vetoaa valiokuntakiireisiin eikä jatka enää eduskuntaryhmän toisena varapuheenjohtajana.

Kansanedustajien jäähyväiset Ajankohtaiselle kakkoselle: "Kiitos, kun olet ollut meidän seuranamme"

Ajankohtaisen kakkosen viimeinen suora lähetys nähdään tänään. Ohjelma on liikkunut 46 vuoden mittaisella taipaleellaan niin kansan kuin vallanpitäjienkin parissa. Näin kansanedustajat muistelevat suhdettaan Suomen kauimmin jatkuneeseen ajankohtaisohjelmaan.

Kansanedustajat juhlistivat valtiopäivien avajaisia Kansallisoopperan baletissa - video

Kansanedustajat aloittivat nelivuotisen urakkansa keskiviikkona valtiopäivien avajaisilla Finlandia-talossa. Avajaiset jatkuivat illalla juhlavasti Kansallisoopperassa Kesäyön unelma -balettiesityksellä.

Saarikko, Orpo, Elomaa, Lohela... Ministeriksi on tunkua Varsinais-Suomessa

Tutkijan mukaan Annika Saarikon ministerivalinta on lähes selvä. Ilkka Kanerva voi puolestaan alkaa kaivaa hautaa ministerihaaveilleen. Ministeriksi havittelevan kannattaa olla nuori tai nainen.

Kike Elomaa ministeripaikasta: ”Olen aina valmiina kuin partiopoika”

Kike Elomaa haluaa saada koko Suomen liikkumaan. Myös hallituspaikka kiinnostaa entistä huippu-urheilijaa.

Varsinais-Suomesta pääsivät läpi nämä ehdokkaat

Eduskuntaan valittiin 17 varsinaissuomalaista ehdokasta. Yli 10 000 ääntä keräsivät Li Andersson (vas.), Petteri Orpo (kok.) ja Annika Saarikko (kesk.). Kokosimme läpipäässeiden Vaaligalleria-haastattelut yhteen.

Maakunnan äänikuningattareksi nousemassa uusi kansanedustaja vasemmalta

Eniten ennakkoääniä keräsivät Li Andersson (Vas.), Petteri Orpo (Kok.), Ilkka Kanerva (Kok.), Stefan Wallin (RKP), Annika Saarikko (Kesk.) ja Ritva Kike Elomaa (Perussuomalaiset).

Tutkija: Julkkisehdokas joutuu turhaan vähättelyn kohteeksi

Julkkisehdokkaiden haaliminen puolueen riveihin on yleistä. Erikoistutkija Ville Pitkänen Turun yliopistosta muistuttaa, että monet heistä tekevät pitkän poliittisen uran. Äänestäjille pitää vain ensin vakuuttaa, että tunnettuuden lisäksi ehdokkaalla on myös asiaosaamista.

Puolueiden kulttuurikannat tentataan tänään – katso suorana verkossa klo 17 alkaen

Taiteen iltakoulu -tilaisuus järjestetään Eduskunnan Pikkuparlamentissa klo 17 alkaen.

Jääkiekkotuomari uhkasi poistaa koko yleisön hallista – ”Kansa hörähti kovaäänisesti nauramaan”

Tänään Yle Urheilun lauantaivieras-palstalla palloilulajien urheiluvaikuttajat ja entiset tähdet muistelevat hassuja ja dramaattisia hetkiä suomalaisessa urheilussa.

Kike Elomaan lämäri puhui studiossa

Urheiluviikonlopun lämärikisa jatkui. Vuorossa olivat Kike Elomaa, Paula Jouhten ja Petteri Nykky.

Eduskunnan väki hikoilee Kike Elomaan kuntopiireissä

Perussuomalaisten kansanedustaja Kike Elomaa kertoi Urheiluviikonlopussa eduskunnan kuntopiiristä, jonka vetäjänä entinen kehonrakennuksen Miss Olympia toimii.

Urheiluviikonloppu jatkuu TV2:ssa

Sunnuntaina studiossa nähdään taas mielenkiintoisia vieraita. Myös lämärikisa jatkuu.

Äänestä: Onko kauneus tärkeää naisurheilijalle?

Urheiluviikonloppu keskustelee sunnuntaina naisurheilusta. Naisten MM-salibandyssa urheilua on myyty ulkonäköseikoilla, mitä mieltä olet tästä?

Urheiluviikonloppu vauhdissa TV2:lla

Urheiluviikonloppu tarjoaa lauantaina ja sunnuntaina jälleen suoraa urheilua ja suoraa puhetta urheilusta. Lisäksi studiovieraat mittelevät taitojaan lämärikisassa.

Lounais-Suomen kansanedustajat: Näpit irti vanhuksista ja lapsista

Hallitus on asettanut tavoitteekseen karsia kuntien tehtäviä miljardilla eurolla. Lounais-Suomen Uutiset kysyi Varsinais-Suomen ja Satakunnan kansanedustajilta, mitä kuntien tehtäviä voisi vähentää ja mitä ei.

Kike tuo Massachusettsin Lokalahteen

Kike Elomaa muistelee lapsuuden nallekarkkeja kotipaikkalaulussaan Lokalahdesta, joka on käännös Massachusetts-kappaleesta. Suomen radion Suomiviisu-kilpailun voittaja selviää perjantaina.

Eurovaaleihin toistaiseksi laimea kiinnostus Varsinais-Suomessa

Vasta kahdeksan ihmistä Varsinais-Suomessa on ilmaissut halukkuutensa lähteä mukaan tavoittelemaan paikkaa Euroopan parlamentista. Esimerkiksi SDP:llä ja RKP:llä ei ole vielä esittää yhtään ehdokasta.

Varsinais-Suomen kansanedustajat haluavat valtion lainaavan rahaa STX:lle

Yle Turku tavoitti Varsinais-Suomen seitsemästätoista kansanedustajasta kymmenen. Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että valtion pitäisi lainata rahaa STX Turun telakalle. STX on tiettävästi pyytänyt valtiolta 50 miljoonan euron suuruista lainaa.

Samuli Edelmann oikoi Aake Kallialan rusetin, Ritva Elomaan puku koki kovia

Kansanedustaja Ritva Elomaalle oli puolestaan käydä hassusti kättelyn jälkeen.

Kike Elomaan laulu avasi perussuomalaisten piiritoimiston Porissa

Perussuomalaisten Porin piiritoimistoa pidetään toistaiseksi auki talkoovoimalla. Uusi piiritoimisto avattiin Satakunnankadulle maanantaina.

Nenät punoittavat taas köyhien lasten hyväksi

Ylen Hyvä Säätiö kerää jälleen rahaa Afrikan ja Etelä-Aasian köyhien lasten auttamiseen punaisten nenien avulla. Viidettä kertaa järjestettävä Nenäpäivä-kampanja huipentuu tänään perjantaina viiden tunnin suoraan lähetykseen YLE TV2:ssa ja Areenassa. Radio Suomessa ja Radio Vegassa lähetetään koko Nenäpäivän ajan tunnelmia eri puolilta maata.

Uusi liikuntaneuvosto isojen asioiden äärellä

Valtion liikuntaneuvoston uuden kokoonpanon nelivuotiskausi on alkanut. Jouko Vuolteen isännöimässä radion Taustapeili-ohjelmassa esiteltiin tuore puheenjohtaja, kansanedustaja Jan Vapaavuori ja varapuheenjohtaja, toimitusjohtaja Esko Ranto ja kansanedustaja Ritva (Kike) Elomaa.

Kike Elomaa: En usko Jussi Halla-ahon erottamiseen

Jussi Halla-aho saatetaan erottaa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä Facebook-kirjoittelunsa takia. Perussuomalaisten varsinaissuomalainen kansanedustaja Kike Elomaa ei kuitenkaan usko eduskuntaryhmän hajoamiseen. Asiaa käsitellään torstaina iltapäivällä eduskuntaryhmän ryhmäkokouksessa.

Suomen poliittinen johto jätti Dalai-laman väliin

Helsingissä vieraileva Tiibetin hengellinen johtaja, Dalai-lama ei harmittele, että Suomen ulkopoliittinen johto ei tapaa häntä. Kiina paheksuu johtavien poliitikkojen tapaamisia Dalai-laman kanssa, koska pelkää niiden lietsovan tiibetiläisten itsenäistymishaaveita. Vuosikymmeniä maanpaossa elänyt Dalai-lama sanoo, että Kiina pitää häntä paholaisena.

Wali Hashi antaa vauhtia Afrikka-keräykselle

Kymmenen miljoonaa afrikkalaista näkee nyt nälkää Somaliassa, Etiopiassa ja Keniassa. Somaliassa syntynyt turkulainen Wali Hashi päätti tehdä asialle jotain ja lähti SPR-keräyksen puuhamieheksi.

Vilkkumaa ja Elomaa lavalla - ei pelkkä blondivitsi

Blondi ja hänen vaaleanpunainen maailmansa ovat tänä vuonna Samppalinnan kesäteatterin musikaalin pääosassa. Blondina loistaa Eeva Vilkkumaa. Kansanedustaja Kike Elomaalle musikaalirooli on pitkäaikaisen haaveen täyttymys.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle