Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näyttelijä Outi Mäenpää oli uransa huipulla, kun ikä tuli vastaan ja työtarjoukset hiipuivat: “On kuin eläisi häkissä, jonka kaltereita ei saa rikottua”

Kulttuurivieras, näyttelijä Outi Mäenpää uskoo, että maa on täynnä turhautuneita keski-ikäisiä naisia, jotka eivät saa töitä ikänsä vuoksi. Hän itse katosi valkokankailta vuosiksi, kun roolitarjoukset tyssäsivät 45-vuotiaana.

Lehmän vuosi – lehmiä, hevosia ja ihmissuhteita maaseudulla

Nuori eläinlääkäri palaa kotiseudulleen.

Taivaan tulet – rakkautta, rikoksia ja Lapin eksotiikkaa

Elämää ja ihmissuhteita pohjoisen pikkukaupungissa.

Ylen aamu tänään: Republikaanit vahvistivat Trumpin ehdokkuuden virallisesti – millaisista asetelmista vaalitaistoon lähdetään? Katso lähetys tästä

Selviääkö Suomi kuivin jaloin koronakriisistä? Kevään ylioppilaat saavat vihdoin juhlansa. Jälkiviisaat paketoivat viikon puheenaiheet.

Hyvä draama jättää vahvan jäljen – Sinun tarinasi

Laadukas draama on aina ollut Ylen ohjelmiston kivijalka.

Pimeys sisällämme

Variation on Kristian Hallbergin kuunnelma, eli Muunnelma.

Kesäteatterikesä käynnistymässä – teatterinjohtaja: "Se on ihan järjetön taloudellinen riski"

Kesäteatterikesä on käynnistymässä toden teolla. Kaikki maan kesäteatterit yhteenlaskettuna viime kesänä kesäteattereissa kävi miljoonayleisö.

Kesäteatterin tähdet hytisevät ulkolavalla toppatamineissa

Heinolan kesäteatterin komedia Diivat sai näyttelijät Sari Havaksen ja Vesa Vierikon päättämään kesätyötaukonsa ja irrottelemaan ulkonäyttämöllä. Pimeissä bunkkereissa harjoittelemaan tottuneet konkarit nauttivat ulkoilmatyöpaikasta.

Vesa Vierikko diivailemaan Heinolaan

Heinolan kesäteatterin uusin kiinnitys ensi vuodelle on konkarinäyttelijä Vesa Vierikko. Heinolassa nähdään ensi kesänä farssi Diivat.

Taivaan tulet -sarjalla miljoonayleisö

YLEn Taivaan tulet -draamasarjan päätösjakso keräsi kaikkiaan runsaat 1 300 000 katsojaa. Myös sarjan muut jaksot keräsivät ruudun ääreen miljoonayleisön.

Taivaan tulille luvassa jatkoa

TV2:n suosikkisarja Taivaan tulet päättyi keskiviikkona, mutta suosikkisarjalle on luvassa jatkoa. Ohjaaja Kari Väänänen kertoo, että uudet osat nähdään vuonna 2013. Väänänen ei ota paineita siitä, että sarja keräsi televisioiden ääreen enimmillään miljoona suomalaista.

Dostojevskin galleria

Kuvaelma tuo esiin kirjailijan keskeisiä romaanihahmoja.

Kari Heiskanen koodaa Viisaan Neitsyen uusiksi

Maiju Lassilan kansankomedia Viisas Neitsyt on saanut uuden kuosin Lahden Kaupunginteatterissa Kari Heiskasen ohjauksessa. Keskeisessä roolissa vierailee Sari Havas, joka Maiju Miehimyksenä hullaannuttaa kylän kaikki miehet pappia myöten. Viisas neitsyt on komedia, joka ilakoinnin takaa kysyy vapauden rajoja ja rajoituksia.

Kesäyliopiston tarjonta monipuolistuu

Pohjois-Karjalan kesäyliopisto tarjoaa syksylle monia uusia kursseja. Tarjolla on lyhytkestoisia koulutuspäiviä sekä pidempiä opintokokonaisuuksia.

Taivaan tulet -sarjan kuvaukset päättyivät

Taivaan tulet -sarjan kuvaukset päättyivät Kemijärvellä. Kemijärveläistyneen ohjaajan Kari Väänäsen Taivaan tulet -sarjan toista tuotantojaksoa kuvattiin Kemijärvellä reilun vuoden ajan.

Tyhjää ilman Tahvoa

Hurmuri huitelee naismaailmassa

Peräkamaripojat-sarja on komedia kuvitteellisen Kuusniemen poikamiehistä

Salaliittoja, maakauppoja, koivuntuoksua, järvenrantoja..