Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

näyttelijät Janne Puustinen ja Boodi Kabbani, Indie-elokuva Tämä hetki kaislikossa, miesten ja eri kulttuurien välinen rakkaus, homo,

First Finnish feature film with gay theme set for 2017

First-time full-length film director Mikko Mäkelä is filming a movie with two homosexual protagonists this summer. The director says he wonders why so few fiction movies with LGBTQIA themes are made in Finland.

Pertti Kurikan Nimipäivät

Nämä 18 artistia kilpailevat Uuden Musiikin Kilpailussa

Kisaamassa on kirjava joukko artisteja laidasta laitaan.

Seuraa Helsingin kirjamessujen haastatteluja suoraan netissä

Yle Kulttuuri tekee perjantaina 24.10 ja lauantaina 25.10. lähetystä Helsingin kirjamessuilta Yle Areenaan. Lähetyksiä tulee sekä suorana että taltioituina haastatteluina.

Elias Koskimies QX Gay Gaalassa Helsingissä 24. tammikuuta.

Haussa vuoden pakolaisnainen ja vuoden menestyjä – millaisia esikuvia Suomi nyt tarvitsee?

Vuoden homo on juuri valittu, nyt haetaan vuoden pakolaisnaista ja vuoden nuorta menestyjää. Kerro meille: Millaisia esikuvia Suomi juuri nyt tarvitsee? Onko esikuvissa voimaa?

STT: Elias Koskimies valittiin Vuoden homoksi

Ohjaaja-käsikirjoittaja Elias Koskimies palkittiin perjantaina Suomen kaikkien aikojen ensimmäisessä sateenkaarikulttuuria juhlistavassa gaalassa.

Mr. Gay Finland Janne Tiilikainen.

Mr. Gay Finland korostaa joensuulaisuuttaan

Janne Tiilikainen on valittu homomiesten keulakuvaksi. Helsingissä opiskeleva Mr. Gay Finland 2012 haluaa tuoda Joensuuta esille suvaitsevaisena ja rentona pohjoiskarjalaisena kaupunkina.

Elokuva-alan opiskelijoita.

Itseoppineet elokuvantekijät rynnivät valkokankaalle

Suomalainen elokuva-ala on murrosvaiheessa. Esiin on nousemassa sukupolvi, joka ei enää hae korkeakoulusta todistusta osaamisestaan, vaan antaa mieluummin näyttöjen puhua. Rahoittajat ja elokuvien levittäjät eivät nekään enää suhtaudu torjuvasti itseoppineisiin tekijöihin.

Äitien ja tyttärien stailaussarja sai Formaatti-Finlandian

TV-sarja Äidit ja tyttäret on saanut parhaan suomalaisen TV-ohjelmaformaatin palkinnon eli Formaatti-Finlandian. Palkinnon arvo on 17 000 euroa. Nelosella vuonna 2006 pyörineessä voittoisassa sarjassa äidit ja tyttäret pääsivät uudistamaan toistensa ulkonäköä ja vaatevarastoa.