Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mies uhkaili kirveellä Bromarvissa – poliisi käytti etälamautinta

Poliisin mukaan mies linnoittautui rakennukseen ja käyttäytyi uhkaavasti. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa.

Riilahden kartano, Bromarv

Kummitustarinoita ja historiaa uniikissa pyökkimetsässä.

Padvan uimaranta, Bromarv

Rauhallinen, sileähiekkainen uimaranta.

Isot lihatalot pyrkivät kohti hiilineutraalia naudanlihaa – Pieni suomalaistila antaa metsän kasvaa ja kertoo jo korvaavansa karjan päästöt

Tutkijan mukaan kuluttajan on vielä vaikea arvioida ja vertailla omien ruokaostostensa hiilijalanjälkeä.

Matkalla läntiseen Suomeen? Katso nämä matkailutärpit!

Egenland-ohjelma keräsi vinkit hauskempaan matkailuun.

Rajuilma aiheutti pientä tuhoa Länsi-Uudellamaalla

Tehtävät työllistivät useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja sopimuspalokuntia.

Watch: Ships recreate historic naval battle in Hanko

The Battle of Rilax (known as Gangut in Russian) took place in the summer of 1714 during the Great Northern War between Sweden and Russia. To mark the 300-year anniversary of this first Russian naval triumph, the battle was recreated on Saturday off the shore of Finland's southernmost city, Hanko.

Bromarvia ja Porkkalanniemeä harkitaan arvokkaiksi maisema-alueiksi

Arvokkaat maisema-alueet tarkistetaan kesän aikana Uudellamaalla. Uudenmaan liiton ja Ely-keskuksen tekemässä tarkistuksessa katsotaan vieläkö arvokkaiden maisemien aluerajat pitävät paikkansa. Maisema on voinut muuttua rakentamisen, elinkeinotoiminnan ja umpeenkasvun myötä. Myös uusia arvoalueita voi löytyä.

Iso kala nappasi Jukka Pojan koukkuun

Kesäfestivaalien suursuosikiksi noussut Jukka Rousu iskee vapaapäivänään lapion multaan kesäpaikassaan Bromarvissa, kääntää maata ja pohtii suosionsa huikeaa nousua.

Uudellamaalla 1500 vielä vailla sähköä

Noin 1500 Fortumin asiakasta oli maanantaina aamulla edelleen ilman sähköä Uudellamaalla. Näistä keskijänniteverkon ongelmien vuoksi sähköttä on noin 700 taloutta. Osalle sähkö ehti välillä palautua pariksi päiväksi, mutta uusien vikojen vuoksi virta on jälleen poikki. Pienjännitevikojen vuoksi sähköjä vailla on vajaat 800 uusmaalaista asiakasta.

Tuhannet edelleen ilman sähköä Uudellamaalla

Uudellamaalla on edelleen tuhansia talouksia ilman sähköä. Tilanne on kuitenkin paranemaan päin, ja suuri osa ilman sähköä olevista talouksista saanee sähkön vielä tämän vuorokauden aikana.

Bromarviin puuhataan kyläläisten omaa laajakaistaverkkoa

Raaseporin Tenholan-Bromarvin alueelle puuhataan laajakaistaa yhdistyspohjalta. Tarkoituksena on muodostaa osuuskunta, joka rakentaa miljoonia euroja maksavan valokuituverkon kyläläisten omaan käyttöön.

Bromarviin rakennetaan jätevedenpuhdistamo

Uudenmaan ympäristökeskus on myöntänyt luvan Bromarvin merenrantaan rakennettavalle laitokselle. Noin 150 kiinteistöä voi liittyä keskitetyn vesihuollon piiriin puhdistamon valmistuttua.

Motoristi loukkaantui nokkakolarissa Raaseporissa

Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti Raaseporissa sunnuntaina sattuneessa onnettomuudessa. Onnettomuus sattui Bromarvintiellä kello kolmen aikaan iltapäivällä.

Tammisaaren vedenkeittokehotus jatkuu

Länsi-Uudellamaalla Tammisaaren asukkaita kehotetaan yhä keittämään talousvetansä. Ruuanlaittoon tai juotavaksi tarkoitettua vettä pitää keittää kymmenen minuutin ajan Tammisaaressa lukuunottamatta Bromarvin, Harparskogin ja Finnäsin alueita.

Tammisaaren vesi edelleen likaista

Kaupunki aloittaa vesijohtoveden kloorauksen huomenna.

Vesi keitettävä edelleen Tammisaaressa

Tammisaaren vesilaitos on aloittanut vesijohtoveden klooraamisen. Keittokehotus ei koske Bromarvia, Harparskogia, Stenbackaa eikä Finnäsiä.

Länsi-Uudenmaan hätäkeskus tiedottaa 10.10.

Länsi-Uudenmaan hätäkeskus tiedottaa 10.10. klo 9.00: