Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tommy Lindgren

Isänsä aikoinaan menettänyt Tommy Lindgren: "Vaadin palkankorotuksia jokaiselle hoitajalle"

Kulttuurivieras on muusikko, joka uskoo, että koronatilanteesta selvitään musiikin ja huumorin avulla.

vaestorakenne-lahtokuva.jpg

Viisi huippujuttua lauantai-iltaan: Kuka tekee työt vuonna 2030 ja mikä korvaisi kivihiilen?

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Tommy Lindgren ja Ramy Essam

Egyptin vallankumouksen rock-ikoni Ramy Essam ei voi palata kotiin: "Suomessa voi sanoa mitä vain, mutta ihmiset eivät sano juuri mitään"

Don Johnson Big Bandin uudella levyllä esiintyy yksi Egyptin kansannousun näkyvistä hahmoista: muusikko Ramy Essam, jonka kotimaassa runo voi viedä vankilaan. Siksi hän ei ymmärrä ihmisiä, jotka eivät käytä ilmaisunvapauttaan.

Tommi Lindgren

Vammaiskulttuuria kaikille Anniksella – "normi-ihmisen käsite on pelkkä kupla"

Musiikkia, teatteria, tanssitaidetta, kuvataidetta, sarjakuvaa ja elokuvaa. Porissa järjestettävät vammaiskulttuuripäivät tarjoavat viikonloppuna elämyksiä kaikille niin vammaisille kuin vammattomille. Tapahtumaan saapuu myös varsin harvinaiselle luentokeikalle muusikko Tommi Lindgren.

Tommy Lindgren kuvassa

Tommy Lindgren jännittää MM-kisojen avausottelun Yle Urheilun lukijoiden kanssa

Don Johnson Big Bandin keulahahmo seuraa MM-kisojen avausottelua Pasilassa ja keskustelee Yle Urheilun lukijoiden kanssa.

Jukka-Poika ja Robin Emma-gaalassa Espoossa perjantaina 1. maaliskuuta 2013.

Jukka Poika ja Robin voitokkaina Emma-gaalassa

Vuosittaiset musiikkialan Emma-palkinnot on jaettu. Vuoden miessolistin pystin sai Jukka Poika ja naissolistina Anna Puu.

Muusikko Tommy Lindgrenin mielestä myös nuoria tulee kohdella täysinä ihmisinä.

Muusikko innostaa nuoria vuorovaikutukseen

Don Johnson Big Band -yhtyeen keulahahmo Tommy Lindgren oli nuorena syrjään vetäytyvä. Nyt hän kiertää puhumassa yläluokkalaisille toisten kunnioittamisesta ja suvaitsevaisuudesta sekä omien kykyjen hyödyntämisestä.

Konserttilava Rauman Summer Jazz-tapahtumassa.

Rauman Summer Jazz- tapahtumasta odotetaan yleisömenestystä

Poroholman leirintäalueella torstaina käynnistynyt kolmipäiväinen jazz-festivaali on myynyt ennakkoon hyvin. Tapahtumaan odotetaan tänä vuonna reilua 2000 kävijää.

Kultainen Muuvi Chisulle

Viime vuoden parhaana musiikkivideona on palkittu Chisun Baden-Baden. Misko Ihkon ohjaaman video palkittiin kultaisella Muuvi-palkinnolla torstaina. Baden-Baden voitti myös yleisöäänestyksen.

Helsingissä tempaistaan ilmastolain puolesta

Suomeen vaaditaan uutta ilmastolakia lauantaina Helsingissä järjestettävässä tempauksessa. Ihmistulva-tapahtuma on osa maailmanlaajuista kampanjaa, jolla erilaiset ympäristöjärjestöt muistuttavat joulukuussa Kööpenhaminassa järjestettävän ilmastokokouksen tärkeydestä.

Klamydia lavalla.

Välipuistorock juhlii pyöreitä vuosia

Festarialueen portit aukeavat alkuillasta. Välipuistorockiin pääsee tänä vuonna muun muassa festaribusseilla.

Mokoma Kokkola Rockin lavalla 2009.

Kokkola kokoaa rokkareita

Kokkola Rock kokosi järjestäjien arvion mukaan Vanhansatamanlahdelle perjantaina3 500 - 4 000 henkeä. Poliisin mukaan alueella nautittiin runsaasti alkoholia, muutama juhlija korjattiin poliisin suojiin.

Koop performing at a school.

Idols Winner is "Young European of the Year"

Finland's latest Idols singing contest winner, Koop Arponen, has been voted "Young European of the Year" by the Finnish branch of the Young European Federalists.

Koop performing at a school.

Koop Arposesta vuoden nuori eurooppalainen

Idols-laulukilpailun voittanut laulaja Koop Arponen on valittu vuoden nuoreksi eurooppalaiseksi. Valintaraadin mukaan Arponen on antanut kasvot nykypäivän monikulttuurisuudelle.

Anna Puustjärvi

Anna Puu jatkaa albumilistan kärjessä

Idols-kisasta tuttu Anna Puu hallitsee albumilistaa jo toista viikkoa nimikkolevyllään. Toisena listalla on Matin Ja Tepon 40 v. juhlalevy ja kolmantena Yölinnun Nyt ja aina.

Don Johnsson Big Band korvaa The View'n Provinssissa

Sairastapauksen vuoksi esiintymisensä Provinssirockissa peruuttaneen brittiläisen The View'n paikan lauantain päälavan ohjelmistossa ottaa kotimainen Don Johnson Big Band. Yhtye esiintyy tapahtuman päälavalla lauantaina klo 16.

Rovaniemi Rockfestival peruuntuu

Rovaniemellä heinäkuussa järjestettäväksi aiottu Rovaniemi Rockfestival peruuntuu. Tapahtumaa järjestävä työryhmä kertoo tiedotteessaan, että festivaali perutaan muun muassa tapahtumaan kohdistetun mustamaalaamisen sekä tapahtuman avustajien ja läheisten henkilöiden uhkailun takia.

DBTL viettää 20-vuotisjuhlia

Heinäkuun lopussa Turussa järjestettävä Down By The Laituri -kaupunkifestivaali järjestetään tulevana kesänä jo kahdettakymmenettä kertaa.