Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Terveysviranomaiset peruivat Jokerien karanteenin – pelaajat testattu kolme kertaa viikossa

Jokerien KHL-joukkue palaa yhteisharjoituksiin maanantaina ja pelaa perjantaina kotiottelun, jossa vastassa on Sibir Novosibirsk.

Tutkijalta huolestuttava viesti koronan leviämisestä jääkiekko-otteluissa – SM-liigakauden kohtalo on vaakalaudalla, mikä on johtamassa poikkeukselliseen ratkaisuun

SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen toivoo, että yksittäiset tartuntapaukset eivät johtaisi koko joukkueen karanteeniin.

KHL: THL:n pitäisi harkita Jokerien karanteenin purkamista

Jokerien karanteeni tulisi purkaa, KHL toteaa THL:lle lähettämässään kannanotossa.

Ufan suomalaisketju mätti hirmutehot KHL:ssä

Suomalaisten pelaajien huippuvire jatkui KHL:ssä.

Jokerit: Kaikki koronatestit negatiivisia, karanteeni jatkuu – valmennusjohto ja pelaajat eivät kommentoi tilannetta

Jokerien eilen antamat koronanäytteet osoittautuivat negatiivisiksi. Neftehimik Niznekamsk pelasi sunnuntaina Pietarissa.

Jokerien vieraana pelanneen Neftehimikin Otso Rantakari kertoo venäläisjoukkueen koronatartunnoista – "En tiedä mistä tällainen tilanne johtuu"

KHL-joukkue Neftehimik Nizhnekamskin suomalaispuolustaja Otso Rantakari pyrkii pysymään positiivisena, vaikka joukkueessa on todettu koronavirustapauksia.

Jari Kurrille tyly herätys, mutta hän ei usko KHL-kauden olevan uhattuna – "En näe tämän tapauksen jälkeen mitään vaaraa sen suhteen"

Jokerien pelaajat joutuvat 14 päivän karanteeniin ja viisi ottelua siirretään, kun keskiviikkona Helsingissä pelanneella Neftehimik Nizhnekamskilla on todettu koronavirustartuntoja.

Jokerien pelaajat altistuneet koronavirukselle – viisi ottelua siirretään ja joukkue kahden viikon karanteeniin

Keskiviikkona Helsingissä pelanneella Neftehimik Nizhnekamskilla on todettu koronavirustartuntoja. Jokerien torstain koronavirustestien tulokset olivat negatiivisia.

Helsingissä keskiviikkona Jokereita vastaan pelanneessa venäläisjoukkueessa todettu neljä vahvistettua koronatartuntaa

Neftehimikin ja Riian Dinamon välinen ottelu siirretään koronavirustartuntojen vuoksi.

"Ei syytä huoleen" – Jokerit-pakki Lehtonen luottaa KHL:n turvajärjestelyihin

Jääkiekon KHL-kautta viedään läpi poikkeuksellisilla turvajärjestelyillä.

Jokerit jyräsi KHL-kotiavauksessaan tennislukemin – "Peli kulki koko joukkueelta"

Jokerien KHL-jääkiekkokauden kotiavaus oli murskaava, kun helsinkiläisjoukkue riepotteli keskiviikkona vierailija Neftehimik Nizhnekamskia tennislukemin 6-0.

Latvian hallitus pyytää Kansainvälistä jääkiekkoliittoa riisumaan Valko-Venäjältä MM-kisojen järjestelyoikeudet

Latvian hallitus kirjelmöi Kansainväliselle jääkiekkoliitolle IIHF:lle, että lajin kattojärjestö riisuisi Valko-Venäjältä miesten MM-kisojen järjestelyoikeudet maan levottoman poliittisen tilanteen takia, kertoi Insidethegames-sivusto.

Otso Rantakari on flunssa-aallosta kärsineen joukkueen mukana Jokereita vastaan – arki mietityttää Venäjän koronatilanteessa: "Valehtelisin, jos sanoisin, etten sitä miettisi"

KHL on ollut Otso Rantakarille selkeä päämäärä jo pitkään. Keskiviikkona Jokerit-kasvatti debytoi ammattilaistasolla Helsingin areenassa – kasvattajaseuraansa vastaan.

Urheilijoilta jopa vaaditaan yhteiskunnallisia kannanottoja – NHL-tähti Mikael Granlund ja Jokereissa pelannut Sami Lepistö kertovat, miltä kasvava paine tuntuu

Jääkiekkoilijat Sami Lepistö ja Mikael Granlund pohtivat Yle Urheilun haastattelussa, onko urheilijoilla velvollisuutta ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin.

"Minulla jäi vähän sellainen kuva, että kukaan ei puhunut ihan totta, ei KHL, Jokerit tai Venäjä" – Jälkihiki pui Jokereiden tilannetta

KHL:n on sanottu olevan Venäjän pehmeän propagandan väline. Jälkihien urheiluasiantuntijaraati pohti muun muassa, voiko eteen tulla tilanne, jossa Jokereiden on pakko jättää KHL.

Jokerit kukisti Riian Dinamon kauden ensimmäisessä pelatussa ottelussaan

Jokerit pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa keskiviikkona Helsingissä.

Kommentti: Jokerit teki kaikkensa, etteivät KHL:n pomot suuttuisi – yritys kääntyikin Venäjällä seuraa vastaan

Jokerien yritys olla ärsyttämättä ketään teki seurasta helpon lyömäkohteen Venäjällä, kirjoittaa Jelena Leppänen.

Jokerien Minskin-matkan perumisesta liikkui ristiriitaista tietoa – KHL kertoo nyt versionsa Yle Urheilulle

Itä-Euroopan kiekkoliiga kommentoi, miten päätös Jokerien Minskin-matkan perumisesta syntyi.

Tutkija uskoo, että Venäjällä on käyty kuumia keskusteluja Jokereista, mutta sympatiaa voi tulla kadunmiehiltä: "Se on ainoa joukkue, joka on uskaltanut tehdä jotain"

Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kangaspuro uskoo, että KHL:n läntistä ulottuvuutta edustavalle Jokereille ei anneta suuria sanktioita.

Jokerit saa pelata kotipelinsä Helsingin Areenassa – vierasjoukkueille tiukat koronasäännöt

Jokerit ja KHL ovat rakentaneet mallin, jolla helsinkiläisjoukkue voi pelata kotipelinsä kotihallissaan. Voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa Jokereiden kotiotteluihin voidaan tällä hetkellä ottaa enintään 4 500 katsojaa.

Jokerien ensi viikon vastustajalla koronavirustartuntoja – vajaamiehisen joukkueen pitäisi matkustaa Helsinkiin ensi viikolla

KHL:n verkkosivujen mukaan Neftehimik Nizhnekamskilla on sivussa peräti seitsemän pelaajaa. Joukkueessa on todettu kaksi koronavirustartuntaa.

Kommentti: Jari Kurri marssi pois kesken haastattelun – tyly käytös symboloi Jokerien raskasta roolia Venäjän pelinappulana

Jokerit välttyi kiusalliselta pelimatkalta Valko-Venäjälle, mutta seuran rooli Venäjän KHL-liigassa ei ole muuttunut mihinkään, kirjoittaa toimittaja Jussi Paasi.

Jokerien kapteeni Marko Anttila tyrmäsi liikkeellä olevia huhuja Minskin matkan perumisesta: "Selvä asiavirhe"

Jokerit ei matkustanut Valko-Venäjälle pelaamaan Dinamo Minskiä vastaan torstaina.

Tutkija: Jokerien ottelun peruuntumisessa on merkittävä poliittinen viesti – tämän vuoksi yhdestä jääkiekko-ottelusta Valko-Venäjällä nousi valtava kohu

Jääkiekon pelaaminen Valko-Venäjällä olisi näyttänyt erikoiselta, sanoo historiantutkija Markku Jokisipilä.

Jari Kurri avasi Yle Urheilulle Minskin matkan peruuntumisen taustoja – Jokereille tieto KHL:n rangaistuksesta tuli yllätyksenä

Dinamo Minskin ja Jokerien välinen KHL-ottelu on peruttu. KHL rankaisi Jokereita 0–5-tappiolla.

Hannu Jortikka ällistyi täysin, kun uutispommi Jokerien Valko-Venäjän matkasta tuli julki – vihjaa, miten Venäjällä suhtaudutaan asiaan

Alpo Suhosen mukaan Jokerit pesi kasvonsa, kun joukkue ei matkustanut Valko-Venäjälle pelaamaan.

Jokerit ei lähtenyt Minskiin pelaamaan jääkiekkoa – KHL vahvisti ottelun perumisen ja rankaisi Jokereita tappiolla

Jokereiden aikeet lähteä Valko-Venäjälle herättivät laajaa arvostelua.

Jokerien kannattajayhdistys boikotoi seuran kotipelejä toistaiseksi – Minskin-matkaa ei hyväksytä

Eteläpääty ry:n hallitus suosittelee boikottia koko jäsenistölle sekä laajemmin Jokeri-faneille.

Pelaajayhdistys ei ole ollut Jokerien pelaajiin yhteydessä Valko-Venäjän ottelusta – toiminnanjohtaja selventää kannanottoa: "KHL säätää ja hoitaa itse asioita"

Jääkiekon pelaajayhdistys luottaa, että Jokereiden organisaatio pitää huolta kaikin keinoin KHL-pelaajiensa turvallisuudesta torstaina Minskissä.

Urheilusta vastaava ministeri Annika Saarikko toivoo Jokereilta harkintaa: "Suomessa on pitkä perinne siitä, että voimme luottaa seuroihin"

Urheilusta vastaava ministeri Annika Saarikko toivoo Jokerien seurajohdon harkitsevan, millaisen viestin seura lähettää päätettyään avata kautensa suunnitelmien mukaisesti Valko-Venäjällä.

Jääkiekon pelaajayhdistys ilmaisi kantansa: Valko-Venäjällä ei tulisi järjestää kansainvälisiä urheilutapahtumia

Pelaajayhdistys ei suosi urheilutapahtumien järjestämistä Valko-Venäjällä maan levottoman tilanteen vuoksi.

Asialle varmistus: Jokerit pelaa torstaina Dinamo Minskiä vastaan Valko-Venäjällä

Ottelu tullaan toteuttamaan poikkeusjärjestelyin.

Aleksei Morozovin mukaan yhteensä 131 KHL-pelaajaa on sairastunut koronaan – KHL:n presidentti otti myös kantaa Jokerien tilanteeseen: "Jääkiekossa on kyse kunnioituksesta"

KHL-kauden on määrä alkaa keskiviikkona. Jokerien on puolestaan tarkoitus aloittaa kautensa vierasottelulla Dinamo Minskiä vastaan.

Jälkihiki: Pitäisikö Jokerien boikotoida Minsk-peliä? – "Jokerien pelaajilla on valta tehdä se päätös"

Mielenosoitukset ja levottomuudet ovat lisääntyneet Valko-Venäjällä elokuun kyseenalaisen presidenttivaalituloksen jälkeen. Jokerien kausi alkaa Valko-Venäjällä tällä viikolla.

Henrik Dettmannin kolumni: Jos hiljennämme urheilijat nyt, diktaattorit voittavat – ja se olisi urheilun loppu

Meidän on rohkaistava urheilutähtiämme nostamaan meteliä maailman epäkohdista, kieltäytymään diktaattorien järjestämistä kisoista ja vaatimaan urheiluyhteisöltä aktiivisempaa osallistumista yhteiskunnan rakentamisessa, kirjoittaa Henrik Dettmann.

Suurella kohulla Pohjois-Amerikkaan lähtenyt Eeli Tolvanen ei noussut vielä vakiopelaajaksi NHL:ssä – nyt Jokereissa edessä iso näytönpaikka: “Katselut on katseltu"

Eeli Tolvanen pitää Jokereita täydellisenä paikkana pelata jääkiekkoa ennen kuin uusi kausi NHL:ssä alkaa vasta aikaisintaan joulukuussa.

Jokereille huippuvahvistus Pohjois-Amerikasta – Eeli Tolvanen aloittaa kautensa Suomessa

Eeli Tolvanen pelasi Jokereissa edellisen kerran kaudella 2017–2018.

Miten on mahdollista, että kovalla hinnalla remontoidulla Olympiastadionilla ei ole kokonaista kattoa? – parranpärinää ja Bayernin suitsutusta Jälkihiessä

Mestarien liigan sunnuntaina voittanut Bayern München keräsi asiantuntijaraadilta kehuja ja parranpärinää keräsi muun muassa Helsingin Olympiastadionin remontti.

Korona, valtapeli ja Valko-Venäjän kuohunta sotkevat KHL:n suunnitelmia – Asiantuntija Jokerien vaikutusvallasta: "Valtakeskukset sijaitsevat jossain muualla kuin Helsingissä"

Jokerit odottaa vieläkin KHL:n päätöstä, millä tavalla alle kahden viikon päästä alkava kausi viedään läpi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle