Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ohjaaja Saana Lavaste

Lahden kaupunginteatterin kevät avaa ovet vauvoillekin

Lahden kaupunginteatteri hakee uusia työ- ja toimintatapoja perinteisten rinnalle. Kevään 2015 ohjelmisto sisältää muun muassa vauvateatteria ja lähiöstä kerättyjä tarinoita.

Chicago-musikaalin harjoitukset Seinäjoen Rytmikorjaamolla.

Chicago-musikaalin toteuttamiseen saatiin oikeudet suoraan Yhdysvalloista

Opiskelijoiden Chicago-musikaali saa ensi-iltansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla sunnuntaina 5. tammikuuta. Suosittuun Broadway-musikaaliin haettiin oikeudet Yhdysvalloista saakka. Yhteiskuntakritiikkiä sisältävä musikaali on opiskelijoiden itse tuottamana ja esittämänä.

Sinikka Sokka, Satu Silvo ja Pekka Räty

Nine-musikaalista odotetaan huippumenestystä

Teatteri Imatra tuo Nine-musikaalin Suomeen. Ensi-iltaan on vielä kaksi kuukautta aikaa, mutta lippuja on myyty jo 4500. Enemmän kuin koskaan aikaisemmin Teatteri Imatran historiassa näin aikaisessa vaiheessa.

Sari Siikander

Menestysmusikaali Chicago valloittaa syksyllä Tampereella

Tampereen Työväen Teatterissa on kovaa vauhtia tekeillä suurmusikaali. Syksyllä ensi-iltaan rävähtää palkintoja sekä teatterissa että elokuvana kerännyt musikaali Chicago.

Rakkaat Rissaset -musiikkinäytelmän harjoitukset Kuopion kaupunginteatterissa.

Kuopion kaupunginteatterilla menestyksekäs vuosi

Kuopion kaupunginteatteri ylitti viime vuoden katsojatavoitteensa yli kymmenellä prosentilla. Kaikkiaan teatteriesityksissä kävi viime vuonna lähes 65 000 katsojaa, kun tavoitteeksi oli asetettu 58 000 katsojaa.

Teattereilla ennätysyleisöjä

Porin teatteri keräsi jo kolmantena peräkkäisenä vuonna yli 50 000 katsojaa. Myös Jyväskylässä ja Kuopiossa teatterit ovat vetäneet hyvin yleisöä.

Chicago-musikaali Kuopiossa.

Chicago-musikaali oli menestys

Kuopion kaupunginteatterissa lähes täysille katsomoille esitetty Chicago-musikaali siirtyy pois ohjelmistosta tämän viikon jälkeen. Menestysmusikaalille asetettu kova kävijätavoite ylittyi.

Chicago-musikaali Kuopiossa.

Teatterilla hyvä vuosi

Katsojatavoite ylittyi Kuopiossa viime vuonna. Eniten katsojia vetivät Uppo-Nalle ja Chicago-musikaali.