Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jorma Tommila.

Jorma Tommila on äitinsä kasvattama – Sisussa näyttelijä tekee elämänsä roolin, minkä myötä hänestä saattaa tulla uuden sukupolven esikuva

Kulttuurivieras, näyttelijä Jorma Tommila kaipasi lapsena isähahmoa. Monet hänen esikuvistaan olivat sotaveteraaneja. Heiltä hän kantoi mukaansa elementtejä Sisu-elokuvan päähenkilölle.

18-vuotias ranskalainen Lohane Prince istuu puisessa valtaistuimessa husky vierellään.

Lohane Prince, 18, halusi elää lumen keskellä ja muutti Pariisista Kittilään – nyt työpäiviin kuuluu noituus ja rituaalit

Pariisin lähiöstä kotoisin oleva Lohane Prince halusi tehdä vapaaehtoistyötä ja muuttaa lumen keskelle. Lapissa koettu hiljaisuus, noituus ja uuden oppiminen ovat tehneet vaikutuksen nuoreen naiseen.

Aleksi Katajala istuu penkillä majatalollaan taustalla meri ja hiekkarantaa.

Aleksi Katajala myi talonsa ja lähti majatalon pitäjäksi Filippiineille – siitä asti on ongelmia riittänyt

Henkilökuva tamperelaisesta Aleksi Katajalasta, joka on perustanut majatalon tropiikkiin Filippiineille.

Raija Pelli kirjansa Harhaanjohtajat kanssa.

Isä herätti toimittaja-kirjailija Raija Pellin kiinnostuksen kirjallisuuteen, mytologiaan ja luontoon: ”Elin lapsena sanojen maailmassa”

Toimittaja Raija Pelli loi pitkän uran televisiossa rikoksia käsittelevän Poliisi-tv:n keulakuvana ja tuottajana. Harva tietää, että alunperin hän opiskeli kirjallisuutta ja haaveili kulttuuritoimittajan ammatista.

Miehen kasvot veden alla. Valon väreitä oholla.

Tältä näyttää suomalainen lomalla – Touko Hujanen valokuvasi lomakansaa ja yllättyi: "Muttimarkkinat oli ihan pommi"

Moneen kertaan palkittu kuvajournalisti tietää, miten suomalaiset lomailevat, ja mitä tarkoittaa, kun sanotaan "nyt vaan nautitaan".

Kuvia viime vuosien Kutsuvieraista.

Kuuntelijan Kutsuvieraana kuullaan tulevana kesänä Laura Kolbea

Kutsuvieras kuullaan Radio Suomessa heinäkuussa.

Pertti Närväinen katselee ylös ulkona talvisäässä.

Koulukiusaaminen ajoi Pertti Närväisen, 27, nettiriippuvaiseksi: “Ajattelin pitkään, ettei minua ole tarkoitettu kenenkään oikean ihmisen ystäväksi”

Pertti Närväinen on syntyjä syviä pohdiskeleva mikkeliläismies, joka sattuu olemaan autisti. Pertti on tullut sinuiksi erilaisuutensa kanssa: “Ei minun tarvitse muuttua maailman takia, maailma voisi muuttua minun takiani.”

Naistaiteilija muotokuvassa.

Máinnas man son gullá sáhttá ihtit tevnnegin seaidnái – Rauna Näkkäläjärvi govvida dološ sámeeallima ivnniiguin

Rauna Näkkäläjärvi duddjo govvadáidaga boares hilgojuvvon ávskáris, dološ čáhppesvilges čuovgagovas dahje máidnasis man lea mánnán gullan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle