Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Puolipyöreitä puolukkaleivoksia, jotka koristeltu muun muassa puolukan lehdillä.

Pohjois-Karjalan maakuntaleivoksen päätähti on puolukka

Ruiskääretorttupohjaan ideoitu puolukkaleivos on voittanut maakunnan nimikkoleivoskilpailun.

Runebergintorttuja

Runebergintorttu ei ollutkaan Fredrikan keksintö

Runebergintorttu ja suomalaisen kahvilakulttuurin alku

Jaakko Kolmonen juo limsaa totisen näköisenä.

Tietoisku: Suomalaiset syövät liikaa sokeria

Tv-kokit valistavat sokerin liikakäytöstä.

Baklava-kahvila Istanbulissa.

Osa 2: Ravintolat, kahvilat, baarit

Ravintolat, kahvilat, baarit

Hasselpähkinäleivos smetanakastikkeella ja mansikoilla

Voita & Sokeria -sarjan kokki Sasha Löytty valmistaa jälkiruoan, joka maistuu suklaanystäville. Pisteeksi iin päälle sekoitellaan tälle gluteenittomalle herkulle - smetanakastike!

Macaronit

Macaronit ovat eurooppalaisia perinneleivoksia, jotka houkuttelevat herkkusuita mauillaan ja väreillään.

Aito leivos on aistillinen nautinto

Leivoskulttuurin historiaa on täynnä luksusta.

Ote Mak-keks-keksimainoksesta (1956)

Mak-keks-keksit

Muistaako tyttö kaupassa, mitä hänen pitäisi ostaa?