Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mikko Peltsi Peltola ja suuri hauki

Näin fileoit hauen ruodottomaksi — katso Peltsin vinkit

Katso videolta miten Peltsi fileoi hauen ruodottamaksi

erilaisia silakkaherkkuja puulautasella

Ahdistaako ilmaston lämpeneminen? Kotimainen villikala on ilmaston kannalta erinomaista proteiinia

Kala-kasvisruokavalioon siirtyminen vähentää ilmastopäästöjä

erilaisia silakkaherkkuja puulautasella

Näin teet huippukokin silakkaherkut!

Syömällä silakoita teet hyvää Itämerelle

särki juontaja Mikko Peltolan käsissä

Syö särkeä, siinä on järkeä – kolme hyvää syytä särkikalojen syömiseen

Särkeä syömällä voit neutralisoida pönttöpäästösi

Annos haukikvenellejä lautasella

Haukea parhaimmillaan – näin teet perinteisiä haukikvenellejä

Inspiraatio on peräisin kokkien kuninkaalta.

Varrassiikaa nuotiolla.

Eränkävijöiden lempiherkut - maistuisiko suovas tai taimensushi?

Riista ja kala taipuvat uusiinkin resepteihin.

8 portioner matjesglas i ett kök.

Rakenna värikäs sillilasi kerroksittain

Ale-olut sopii erinomaisesti tähän umamirikkaaseen ateriaan.

Annos hiillostettua siianfilettä valkosipulimajoneesilla ja fiteeratuilla kalansuomuilla tummassa kalaliemessä.

"Zero waste" -siika: Käytä koko kala

Evät, suomut ja ruodot ovat myös maukasta syötävää.

Kalakonsulentti Ilkka Sailo perkaa ahventa perkaussaksilla.

Näin perkaat kalan salamannopeasti

Kalakonsulentti umpiperkaa ahvenen ja fileoi särjen.

Kesäkeittiö: Kesäheilan kalaa ja kesälesken haukea

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo säilövät ja suolaavat kalaa.

Jaakko Kolmonen ongella (1973)

Kesäkeittiö: Onkimalla nopeita kalaruokia

Kolmonen ja Vanamo kokkaavat mm. ahventa, lahnaa ja muikkua.

Toutain paketissa

Kalaruokaa: toutain paketissa ja savutoutainmousse

Kalan voi valmistaa ruuaksi vaikka näillä ohjeilla.

Makupalat järven rannalla

Makupalat: kesäruokia

TV-kokit kesätunnelmissa Manamansalon saaressa.

Fish and chips

Vinkkinä Strömsön Paulin taattu ruokaestetiikka.

Ruoka on lääke, osa 2: Uunilohi

Kalan terveysvaikutukset

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle