Uusimmat artikkelit
Alokkaat valittavat, että armeijassa on kiire syödä – kellotimme varusmiesten ruokailun Porin prikaatissa
Porin prikaati on saanut kymmeniä palautteita liian lyhyistä ruoka-ajoista varsinkin asepalvelusten alussa. Kaikille luvataan puoli tuntia aikaa jokaista varuskuntaruokailua kohden.
THL: Kotihoidon ateriapalvelussa suuria laatueroja
Asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan tyytymättömiä oli Päijät-Hämeessä runsaat 20 prosenttia vastanneista.
Ylöjärvi suunnittelee siirtävänsä kouluruoan valmistuksen suurkeittiölle, jonka ruokaa moitittiin aiemmin ”avaruustahnaksi”
Ylöjärven kaupunki selvittää siivous- ja kouluruokapalvelujensa ulkoistamista Pirkanmaan Voimialle, jota on aiemmin moitittu ruoan mauttomuudesta.
Armeijan ruokahuollossa pysyvät perinteet – korpraali Jaakko Hunnakko: ”Pakkini on nähnyt suuren osan Suomen historiaa”
Hernekeitto, lihapullat ja pakit ovat säilyttäneet asemansa ja arvonsa puolustusvoimien ruokailussa vuosikymmenten ajan.
Varusmiesten iltapala uudistui: tarjolla tuoreita hedelmiä ja täytettyjä patonkeja
Leijona Catering uudisti iltapalaruokalistan varusmiesten toiveesta.

Jyväskylän Norssin ysiluokkalaiset ideoivat Suomen parhaan ruokalistan
Valtakunnallisessa Ruokavisassa piti ideoida maistuva, kestävä ja ravitsemussuosituksiin perustuva ruokalista yhden päivän ajalle.
Tuore tutkimus paljastaa: Näin lapset saadaan syömään enemmän kasviksia, marjoja ja hedelmiä
Kun halutaan saada lapset syömään enemmän kasviksia, marjoja ja hedelmiä molempien vanhempien esimerkillä on iso merkitys.
Prisma: Pitkän elämän salaisuudet – hyväkuntoiset ikäihmiset ravistelevat käsityksiä vanhuudesta
Ikääntyminen pitäisi huomioida elämäntavoissa jo varhain.
Prisma: Kyllä lääkäri tietää – totuus terveysväittämien takana
Lääkäri Michael Mosley tutkii terveyden muoti-ilmiöitä.
Onko syömisesi rikki – vai palveleeko se hyvinvointiasi? Testaa!
Palveleeko syöminen hyvinvointiasi mahdollisimman hyvin?
Oletko syömisesi kanssa sinut? Tunnista kuusi tapaa reagoida syömällä
Moni oireilee tiedostamattaan.
Mitä varten nuoret naiset - Yli 18 eri!
Nuorten naisten elämän kysymyksiä pohti MK. Tulos..?
Mistä tunnistan, onko minulla syömishäiriö?
Syömishäiriö hiipii elämään usein salakavalasti.
Lapsen maailman taianomainen kosketus itsen aikuis-istuessa penkillä kaiken kesken
Hyvä, pysähtynyt hetki...
Vaakakapina-ravintoasiantuntija Patrik Borg peräänkuuluttaa malttia: Keskity tekemään elämästä kivempaa tänään
Ravintoasiantuntija Patrik Borg tukenasi Vaakakapinassa.
Smoothie on paras ruoka???
Ravintoasiantuntija Patrik Borg ja urbaani myytti.
Salaattilounaalla laihtuu?!?
Salaattilounas - uhka vai mahdollisuus?
Täysjyvää ilman ei pärjää!!
Vai mitä sanoo ravintoasiantuntija Patrik Borg?
Naposteletko? Ei pitäisi - jatkuva puputtaminen rasittaa ohutsuolta
Tauot ruokailussa auttavat ohutsuolta.
Mielentilatutkimuksen tuloksia
Vaihtumattoman vaate- ja sapuskamaun etuja pohtii M. Kajo
Dokumenttiprojekti: Ruokaa ja ystäviä
Bulgarialaisen kylän asukkaat kokoontuvat ruoan äärelle.
Puoli seiskan klassikko: Makaronilaatikko
Makaronilaatikko on arkiruokien kuningas
Puoli seiskan klassikko: Poronkäristys
Poronkäristys sopii sekä arkeen että juhlaan.
Näin otat hyvän ruokakuvan
Ruokastailaajan mielestä annoksen maku ratkaisee
Onko ruoka-annoksen ulkonäöllä väliä?
Osallistu kyselyyn täällä!
Herkkuja Halloween-juhliin: musta pizza ja basilikakreemi
Musta pizza näyttää hurjalta, mutta maistuu herkulliselta.
Herkkuja Halloween-juhliin: Punaiset hot dogit ja hiilimajoneesi
Halloweenin tarjoilut viimeistellään elintarvikeväreillä.
Marja Hintikka Liven pakkosyöttökohtauksesta palautevyöry: "Järkyttävää!"
Marja Hintikka: meinasin oksentaa.
Miksi lapsi jättää ruokaa lautaselle? Lapset ja vanhemmat perustelevat
"Lapsi ei suostu syömään pieniä ja pyöreitä asioita."
Marjan totuus: Nyt v***u syöt!
Kun ruokapöydästä tuli taistelutanner.
Heikki Soini: Lapsiystävällistä ravintolaa metsästämässä
"Koko sana lapsiystävällinen on epäonnistunut."
“Kun on paha tilanne, on hyvä että lapsi syö edes sipsejä”
Erika Wentzelin 8-vuotias poika ei syö juuri mitään.
Halloweenherkuttelua helposti ja hauskasti pikku kokkien kanssa
Pientä puuhaa syysiltoihin
Rähinästä kohti ruokailoa – miten ottaa rennommin ruokapöydässä?
Lapset ovat erilaisia ja nirsoilua voi sietää.
Minä vanhempana: Henri Alén
Julkkiskokki Henri Alén rakastaa lasten leikkejä
Arka lapsi vierastaa uusia makuja
Aikuisen malli tie makukasvatukseen, ja ruoalla saa leikkiä.
Jenny Lehtinen: Ihanaa, kun perhe syö yhdessä!
... tai sitten ei.
Keskiaika ja kissantassut
Mitä voisimme oppia keskiajan ihmisiltä?
Tee itse ötökkäpyöryköitä
Ötököistä on helppo valmistaa vaikkapa pyöryköitä.
Mökkisaksaa aloittelijoille
Saksan kielen kuvasanastoja mökkivieraiden isäntäväelle.
Ruoka on helppo tapa tehdä yhdenmiehen politiikkaa
Ruoalla on pitkä poliittinen historia ja tulevaisuus
Kehonrakennusta, Jorma Räty
Kehonrakennuspioneerin esimerkkejä kuntosaliharjoittelusta
Prisma: Rasva vastaan sokeri
Kumpi on ihmisen elimistölle pahempaa: rasva vai sokeri?
Parasta kohderyhmää
Tuskin mitään tuotetta maailmassa lähdetään tekemään ilman segmentointia, kohderyhmäajattelua tai tarkkoja tutkimuksia asiakkuuksista, oli kyse sitten autoista, suklaapatukoista tai kevytlevitteistä.
Hyi hemmetti, minusta on tullut ruokahifistelijä!
Modernin ihmisen levoton nälkä
Usk(onn)ollinen voi
Voin historia kietoutuu vahvasti uskontoon ja uskomuksiin.
Kesäkeiton syvin olemus: Santeri Vuosaran resepti Porkkana 2.0
Kesäkeiton syvin olemus -ohjelmasarja tarjoaa Santeri Vuosaran ohjeet: Porkkanakakkua ja porkkanoita tyrnisiirapissa sekä kuusenkerkkäkinuskia.
Vuohi.
Kaikkea merkillistä riesaa sitä voi tapahtua hänelle itselleen. Tässä – ei ole monta viikkoa siitä – kömpi housuntaskusta pieni vuohi. Minä että ”miten se on voinut olla siellä litistymättä”.
Tonttumainen annos paprikasta ja perunamuusista
Yhdistä perunamuusi ja suippopaprikan pää hassuksi, tonttumaiseksi ruoka-annokseksi lapsille ja lapsenmielisille.