Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Golfari Ilonen riemastui pyörtyneen Tokolan sisusta: ”Tuon minä halusinkin kuulla!”

Mikko Ilonen iloitsi, että painonnostaja Milko Tokola oli saanut kaikkensa irti miesten painonnostokilpailussa.

Hirvittääkö luistelu vuosien jälkeen? Videoista vinkit peruspotkuun ja makkaraan

Luistelutaidot ovat mitä luultavimmin ruostuneet, jos edellinen kokemus lajista on vuosien takaa. Kynnys jäälle palaamiseen voi olla korkea. Taitoluisteluvalmentaja ja -kilpailija Anna-Sofia Flinck näyttää videoilla neljä perusasiaa, joilla pääsee alkuun.

20 000 euroa odottaa ottajaansa – paranormaali ilmiö on yhä todistamatta

Miltä kuulostaisi saada 20 000 euroa puhtaana käteen? Ei varmaan hassummalta, mutta sen eteen olisi pystyttävä toteuttamaan paranormaali ilmiö valvotuissa olosuhteissa.

SVT: Turvapaikanhakijoita asuttava "meedio" hoitaa sotatraumoja huuhaa-hoidoilla

Ruotsin television haastattelema Frank Hougen kertoo auttavansa sotaa paenneita ihmisiä myös ottamalla yhteyden näiden kuolleisiin läheisiin.

Mies, joka haastatteli Saatanaa

Jarl Fahler oli parapsykologian uranuurtaja

Koivukodissa Jorma saa olla oma itsensä

Entinen koulumiljöö Jalasjärven Luopajärvellä on toiminut pari vuosikymmentä aikuisten kehitysvammaisten kotina ja työpajana. Koivukodin arki on täynnä kohtaamisia. Niitä syntyy luonnostaan, kun omin käsin tehdään ruokaa, aurataan pihaa ja kesällä hoidetaan puutarhaa. Joka väliin mahtuu ripaus taidetta ja kulttuuria.

Auroran päivystys päättyy maanantaina – Helsinki lupaa, etteivät psykiatriset potilaat jää heitteille

Kovaa polemiikkia nostattanut päätös Auroran päivystyksen päättymisestä astuu voimaan maanantaina. Sen jälkeen mielenterveyden akuutit hädät hoidetaan muiden päivystyspotilaiden tapaan Malmin ja Haartmanin sairaaloissa. Ratkaisun tueksi avohoidon aukkoja on paikattu.

Auroran psykiatrisen päivystyksen kohtalo ratkeamassa

Helsingin suunnitelma Auroran sairaalan psykiatrisen päivystyksen lopettamisesta saa näillä näkymin joko siunauksen tai punakynää ensi tiistaina lautakunnassa. Luvassa lienee tiukka äänestys; muutos hirvittää päättäjien lisäksi niin potilaita, omaisia kuin henkilökuntaakin. Toisaalta nykymallia pidetään leimaavana ja asetuksen vastaisena.

Mentalisti Pete Poskiparta: En näe auroja, vaan harjoittelen

Mentalisti Pete Poskiparta alleviivasi Ylen Aamu-TV:n lähetyksessä tänään keskiviikkona, että mentalismiin ei liity yliluonnollisia kykyjä. Tästä huolimatta mentalisti joutuu usein selittämään, ettei näe ihmisten ympärillä esimerkiksi auroja. Poskiparta on mukana suunnittelemassa skeptikkojen yhdistys Skepsis ry:n paranormaalien kykyjen testejä.

"Unessa meistä jokainen on meedio"

Unitutkija Olavi Moilanen ja meedio Eila Hankinson uskovat, että uni voi ennustaa oikean lottorivin. Vapaa-ajattelija Esa Ylikoski on toista mieltä.

Taivu, lusikka, taivu!

Uri Geller Suomessa vuonna 1974.

Sanna Ukkola: Turhuuden markkinat

Kävin viikonloppuna Minä Olen -messuilla. Minä Olen -messut on Suomen suurin new ageen, parapsykologiaan ja yleiseen huuhaahan keskittynyt tapahtuma, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.

Hypnoosin tarjoama oikotie aivoihin oli pitkään salatieteellinen

Myös showmiehet löysivät menetelmän nopeasti

Meedio-ooppera vie spiritismin äärelle

Näyttelijä-ohjaaja Kari-Pekka Toivonen ohjaa Turussa ensimmäisen oopperansa. Kyseessä on Gian Carlo Menottin pienoisooppera Meedio. Teos tuo lavalle psykologisen trillerin, joka kertoo ikääntyvän Meedion lavastetuista spiritismi-istunnoista.

Meedio sekoaa Oulussa

Oulun kaupunginteatterin syyskausi avataan spiritistisessä hengessä. Perjantaina teatterin suurella näyttämöllä saa ensi-iltansa pienoisooppera Meedio. Psykologiseksi trilleriksi luonnehdittavassa oopperassa nähdään madame Floran spiritismi-istuntojen mielenmaisemia 1940 -luvun New Yorkissa.

Edes sonni ja lehmäkuiskaaja eivät lopeta lehmän karkumatkaa

Saksassa jo kolme kuukautta jatkunut Yvonne-lehmän karkumatka ei ole päättynyt, vaikka etsijät ovat turvautuneet mitä mielikuvituksellisempiin keinoihin. Lehmäkuiskaaja on turhaan yrittänyt saada Yvonnen palaamaan telepaattisen yhteyden avulla. Edes Ernst-sonnin mölähtely ei ole tehonnut vapaudesta hullaantuneeseen lehmään.

Energiakentät ja näyt hehkuvat Turun taidemuseossa

Yliluonnolliset kokemukset ovat vahvasti esillä Turun taidemuseossa kuluvana kesänä. Perjantaina avautuvassa näyttelykokonaisuudessa on myös esillä runsaasti videoteoksia. Valtaosa niistä on Suomen tunnetuimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan Veli Granön käsialaa.

Selvänäkijän palvelut kiinnostavat lappilaisia

Selvänäkijä Marja Huovinen löysi yhteyden henkimaailmaan jo lapsena. Siihen aikaan hän ei uskaltanut puhua taidostaan. Nykyään sakrat, aurat ja enkelit kiinnostavat yhä useampia.

Meediot voivat myös sulkea korvansa hengiltä

Meedio Ritva Lippo toimii välittäjänä kahden maailman välillä, mutta nukkuu yönsä rauhallisesti.

Meedio ennustaa parempaa vuotta 2010

Kaksi kynttilää auttaa näkijää rauhoittumaan ja hiljentymään. Meedio vapauttaa itsensä ja saa näin henkisen energian eli oppaan avulla yhteyden jonnekin, joka kertoo näkijälle tietoja tulevasta. Meedio on nähnyt myös Päijät-Hämeen tulevaisuuden vuoden 2010 ensimmäiselle neljännekselle.

Hautasi on Odessassa -kuunnelmassa toimittaja ratkoo omaa murhaansa edellisessä elämässään

Toimittaja palaa hypnoosissa syntymäänsä edeltävään aikaan.

Meditaatiota Torniossa kesällä

Henkisen kehityksen valtakunnallinen seminaari järjestetään tänä vuonna Torniossa.

Paavo Noponen käy ihmeparantajalla

Noponen harjoitti vuonna 1953 salapoliisityötä.

Lusikantaivuttaja Uri Geller puheenaiheena

Israelilainen ihmemies hämmästytti Suomea vuonna 1974