Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Yle Areena logo.

Kuuntele puffi: Aina ottaa päähän tämä maksulliset ja tavalliset

Maksu-tv, multimedia pois lapsilta, harrastusten kalleus, pesikseen vapaa lyöntijärjestys. Siinä esimakua illan Urheilukansanradiosta.

Yle Areena logo.

Onko nainen syöjätär ja mies looseri?

Vuonna 1996 lähetetyssä Syöjätär ja looseri? -keskustelussa puhuttiin siitä, loittonevatko suomalaisten miesten ja naisten asenteet yhä enemmän toisistaan. Onko nainen syrjäyttämässä miehiä kaikilla elämän osa-alueilla, ja mitä sitten tapahtuu?

Yle Areena logo.

Häiriköivä nuoriso haminalaisten harmina

Haminassa Etelä-Poitsilan lähiössä hyvät neuvot olivat kalliit, kun kaupunginosan nuoret panivat elämän risaiseksi ja terrorisoivat lähiön asukkaita. Dramatisoidussa dokumentissa nähdään kuinka Poitsilan kauhukakarat muuttuivat eri tahojen yhteistyön tuloksena lainkuuliaisiksi kansalaisiksi.

Yle Areena logo.

Anja Snellman: Parvekejumalat

Kirjailija Anja Snellman on jälleen tarttunut rohkeasti herkkään aiheeseen. Tyttönä ja naisena olemisen vaarallisuus on tässäkin yhtenä teemana. Tätä Snellman pohtii monikulttuurisuuden kautta.

Yle Areena logo.

Millainen oli nuorten maailma 1970-luvun Suomessa?

Millaista oli nuoren elämä 1970-luvun Suomessa? Miten nuori eli ja asui? Mitä hän ajatteli, mitä hän toivoi ja millaisia tavoitteita hänellä oli?

Yle Areena logo.

Pelle Miljoona ja N.U.S. puhui totta

Pellen ensimmäinen punkbändi livenä Savonlinnassa 1978.

Nuorison mielenosoitus rukouslauantain tanssikieltoa vastaan Jyväskylässä.

Nuoriso kapinoi rukouslauantain huvikieltoa vastaan

Tanssit oli 1960-luvulla kielletty rukouspäivien aattoina.