Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Herkkuja rakastanut perheenäiti löysi bikini fitnessistä asennetta ja itseluottamusta – Liisa Ahtinen muistuttaa myös lajin raadollisuudesta

Liisa Ahtisen esimerkki osoittaa, ettei koskaan ole liian myöhäistä ja oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Yleisurheilussa tapahtuu toiseksi eniten dopingrikkomuksia, edellä vain kehonrakennus – venäläisurheilijat eivät yllä kärkikolmikkoon rikkeiden määrässä

Wadan vuosikertomuksen mukaan kansainvälisen urheilun dopingtapausten määrä kasvoi 13 prosenttia vuonna 2017.

Iso fitness-tapahtuma siirtyy Lahdesta Turkuun

Nordic Fitness Expo järjestetään ensi syksynä Turun messukeskuksessa.

Panoksena MM-kisapaikat – näin seuraat fitnessin SM-kilpailuita Yle Areenassa

SM-fitness näkyy viikonloppuna suorana Yle Areenassa.

Kehonrakennuksen rovaniemeläinen maailmanmestari Sami Jaukkuri kilpailee ensi kertaa ammattilaisena – takana vuosien kurinalainen harjoittelu

Jaukkuri voitti viime vuonna kehonrakennuksen amatöörisarjan maailmanmestaruuden ja Suomen mestaruuden.

Filosofi Mikko Lahtinen muokkaa kehoaan antiikin Kreikan ihanteiden mukaan

Akateeminen kehonrakentaja mietiskelee salilla.

Anton Vanha-Majamaan kolumni: Kolmetoistavuotiaana minua epäiltiin tytöksi, ja siitä asti olen halunnut olla miehinen mies

Kauneusihanteet eivät ole vain naisten vitsaus, vaan ne koskevat kaikkia sukupuolia, kirjoittaa toimittaja Anton Vanha-Majamaa.

Korkeasaaren "bodaaja-valkopääsaki" on luonut buumin maailmalla – apinasta uutisoitu niin Yhdysvalloissa kuin Britanniassa

Kansainvälinen media on yllättäen huomioinut Korkeasaaren valkopääsakin sen poikkeuksellisen kropan vuoksi.

Sami Jaukkurista kehonrakennuksen maailmanmestari

Jaukkuri on aiemmin voittanut Suomen mestaruuden ja sijoittunut Amateur Olympiassa kolmanneksi.

Personal trainerit kohtaavat työssään ulkonäköpaineita ja ikäviä kommentteja

Erityisesti nuoret ihmiset saattavat kiinnittää huomiota personal trainerinsa ulkonäköön. Ulkonäkö ei kuitenkaan lopulta vaikuta ammattitaitoon.

Lihakset hinnalla millä hyvänsä: käsikirjoitus

Lihakset hinnalla millä hyvänsä-ohjelman käsikirjoitus

Dopingtestaus erotti lajiliitot

Näin bodausliittojen tiet erkanivat

Mustan Barbaarin äitiä ja siskoa vastaan on nostettu syytteet

Äitiä syytetään virkamiehen vastustamisesta ja siskoa niskoittelusta poliisia vastaan.

Ritva Elomaa loikkaa takaisin perussuomalaisten eduskuntaryhmään – "Perus-Kike is back!"

Elomaa oli yksi 20 kansanedustajasta, jotka loikkasivat perussuomalaisten eduskuntaryhmästä Uusi vaihtoehto -ryhmään vain kaksi päivää puoluekokouksen jälkeen.

Luuletko, että pitää syödä lihaa, jotta hauis kasvaa? – Olet väärässä

Punaisen lihan hyvästellyt näyttelijä Antti Launonen kertoi Ylen aamu-tv:ssä, miten puhti riittää salitreeneihin kasvisruokavaliolla.

Takavuosien Gladiaattorit-tähti täyttää tähtitrikoonsa vieläkin: "En ole päästänyt itseäni rapakuntoon"

Retu oli Suomen Gladiaattorit-ohjelman historian suurin mies. Nyt yli 20 vuotta myöhemmin näytettävät tv-uusinnat saavat hänet häveliääksi.

Fitness-urheilija: “Ihmiset pitävät meitä pikku bimboina, joilla ei ole muuta elämää”

SM-pronssimitalisti Milla Kelahaaran mukaan monet kokevat, että fitness-urheilijan vartaloa ja ulkonäköä saa arvostella vapaasti kisojen ulkopuolellakin.

Etelä-Korean kiväärinlennättäjät ja muita uutiskuvia

Viime viikolla leijonanpoikanen käytti hoitajansa käsivartta raapimapuuna ja kehonrakentajat öljyttiin pronssimaalilla mestaruuskisoihin. Yle kokosi otoksia maailmalta viikon varrelta.

Sai lapsena kuittia kiloista ja musiikkiharrastuksesta – Arto Vainiosta tuli ammattiklarinetisti ja huippukehonrakentaja

Arto Vainio on unelma-ammatissaan Kansallisoopperan orkesterin klarinetistina. Taiteellisen työn vastapainona hän rakentaa lihaksensa näyttämään mahdollisimman suurilta.

66-vuotias Juhani käy ikätovereidensa hautajaisissa ja tähtää kehonrakennuksen MM-kisoihin

66-vuotias Juhani Mattila on kyllästynyt ramppaamaan ikäistensä hautajaisissa. Hän harjoittelee yhä kuntosalilla, jota oli perustamassa 1968. Mattila on harrastanut kehonrakennusta yli 50 vuotta.

Seksiä, huumeita ja väkivaltavideoita – tämä tiedetään Nizzan hyökkääjästä

Pariisin syyttäjä Francois Molins kuvasi häntä henkilöksi, joka ei ollut uskontoa harjoittava muslimi: "hän söi sianlihaa, joi alkoholia, käytti huumeita ja hänellä oli hillitön seksielämä".

Poliisiylijohtaja ulkomaalaisvalvonnasta: Jäitä hattuun

Ulkomaalaisvalvonta nousi puheenaiheeksi, kun räppäri Musta Barbaari kertoi, että poliisi oli kohdellut hänen sukulaisiaan nöyryyttävällä tavalla. ”Katsotaan ensin ja selvitetään, mitä on tapahtunut”, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kommentoi aiheesta leimahtanutta keskustelua.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Poliisin valvonta näyttää perustuvan ihonväriin

Helsingin poliisin perjantaisesta ulkomaalaisvalvonnasta tehdään esitutkintalain mukainen selvitys. Räppäri Musta Barbaari eli James Nikander julkaisi sunnuntaina Facebookissa julkisen kirjoituksen, jossa hän arvosteli poliisin toimintaa.

Helsingin poliisin ulkomaalaisvalvonnasta tehdään selvitys – esitutkinnan aloittamisesta ei vielä päätöstä

Musta Barbaari -taiteilijanimellä tunnetuksi tullut räppäri James Nikander arvosteli eilen sunnuntaina Facebook-päivityksessään Helsingin poliisin toimintaa. Helsingin poliisilaitoksen ulkomaalaisvalvonnasta perjantailta on tehty poliisille tutkintapyyntö.

Räppärin poliisia arvostelevasta päivityksestä nousi kohu – Poliisi: Yksityiskohtia ei voi kommentoida

Musta Barbaari -taiteilijanimellä tunnetuksi tullut räppäri James Nikander väittää julkisessa Facebook-päivityksessään, että poliisi kohteli hänen sukulaisiaan asiattomasti.

Lankutuksen uusi Guinnessin maailmanennätys – yli kahdeksan tuntia (video)

Muut kilpailijat kohtasivat väsymyspisteensä kahdessa tunnissa ja luovuttivat.

I Am Thor

Tosielämän Spinal Tap: muskelirokkari yrittää paluuta.

Oppilaskysely: tytöt voivat harrastaa poikavaltaisia lajeja, mutta pojat eivät tyttövaltaisia

Kajaanin lyseon 7A-luokkalaiset kysyivät muilta koulun oppilailta, onko heidän mielestään olemassa tyttöjen ja poikien urheilulajeja. Reilusti yli puolet vastaajista oli sitä mieltä, ettei niitä ole.

Jutta Gustafsbergin terveiset A2 Taloustalkoot-iltaan: Avataan kukkaron nyörejä ja lisätään kulutusta

Menestynyt fitness-yrittäjä sanoo osallistuvansa taloustalkoisiin ostamalla palveluita. Työntekijöilleen hän maksaa bonuksia, jotta nämäkin pääsevät kuluttamaan.

Koulun naapuritontilla vastaanottokeskus – Musta Barbaari herätteli oppilaita monikulttuurisuuteen

Heinolalaisen Lyseonmäen koulun käytävillä on kantautunut neekeri–huudahduksia viimeksi tänään, kertoo koulun oppilaanohjaaja. Koulussa päätettiin järjestää suvaitsevaisuusviikko, jotta oppilaat ovat valmiit kohtaamaan ison joukon ensi syksynä koulussa aloittavia eri kulttuurista tulevia nuoria.

Yle viettää päivän kansanedustajan kanssa: Jätä kysymys Kike Elomaalle

Seuraamme varsinaissuomalaisten kansanedustajien työtä yhden päivän ajan kevätkaudella. Keskiviikkona lähdemme Ritva "Kike" Elomaan (ps.) matkaan. Mitä sinä haluaisit kysyä häneltä?

Syövän ja halvaantumisen selättänyt kehonrakennusikoni Boogie lähtee jälleen kisaamaan – "mietin asiaa tasan puoli minuuttia"

Kisadieetti on sama kuin ennenkin: puuroa ja kananmunia. Boogien vaiheista on ilmestymässä myös elämäkerta.

Pömpöttääkö vatsa? – Vääränlainen liikunta voi pahentaa tilannetta

Erityisesti äidit kamppailevat usein pömpöttävän vatsan kanssa. Ongelma voi vaivata myös esimerkiksi kehonrakentajia ja liikalihavuudesta kärsiviä. Moni käy pömpötyksen kimppuun kuntoilemalla. Vääränlaiset vatsalihasliikkeet voivat kuitenkin pahentaa tilannetta.

Kirgisialaiset muskelit ja viikon muita uutiskuvia

Viime viikolla puristettiin maailmanlaajuista sopua päästöjen leikkaamisesta Pariisin ilmastokokouksessa, juhlittiin Nobel-voittajia ja valmistauduttiin jouluun myös akvaariossa. Kirgisiassa puolestaan kisattiin kehonrakennuskilpailussa.

Eläinsuojelujärjestö: Lihan kulutusta pitävät yllä luutuneet käsitykset

Suomalaisten lihankulutus on parissa kymmenessä vuodessa noussut reippaasti. Animalian mukaan lihan kulututusta pitävät yllä vanhentuneet käsitykset.

Thursday's papers: Posti strike, end of collective pay deals, and bikini fitness star in focus

Thursday's newspapers carry a lot of news about industrial relations, with the current postal workers' strike joined by a historic decision by employers' representatives to end economy-wide pay bargaining.

Bull Mentula viettää joulua vasta kolme päivää joulun jälkeen

Kehonrakennuksen ja fitness-urheilun huiput eivät hellitä tiukalta dieetiltä edes jouluna. Näin on ainakin Jari "Bull" Mentulan ja Vertti Harjuniemen kohdalla. He viettävät joulua pyhien jälkeen - koska tankkauspäivä ei satu olemaan joulun pyhinä.

Jari "Bull" Mentulan pullistus ei yltänyt entiseen

Ammattikehonrakentaja ja yrittäjä Jari "Bull" Mentulan fitnessbisnekset ovat aikaisempina vuosina nostaneet hänet hyvin tienaavien suomalaisten joukkoon. Nyt lihasjätin yhteenlasketut tulot olivat vain runsas 30 000 euroa.

Kehonrakennuksen Suomen mestari: Pahinta on olla viikkoja nälässä

Kehonrakentajat laihduttavat rajusti ennen kisoja. Viikkojen ajan niin sanotusti nähdään nälkää, kun kroppaa trimmataan kisakuntoon. Kisaaminen on tavallisen kuntoilijan silmin raakaa puuhaa.

Vanhalle konkarille Mika Nyyssölälle kehonrakennuksen SM-kulta – katso video

Voitto Nordic Fitness Expossa irtosi 80kg -sarjassa.

Fitness-Jutta on oppinut, että itselleen voi olla myös lempeä

Televisiosta tuttu fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg on onnellinen siitä, että hänen viestinsä ylipainon voittamiseksi otetaan hyvin vastaan. Samalla hän kysyy, mennäänkö kilojen karsinnassa liioittelun puolelle? Perimmiltään kyse on kuitenkin hyvästä olosta.

Suomalainen kehonrakentaja otti komean voiton

Mika Nyyssölä voitti Arnold Classic Europe -kisojen alle 80 kilon sarjan.

Kaikkia kuvia ei kannata ehkä uskoa – näin sinuun yritetään vaikuttaa pakolaiskriisissä

Internetissä julkaistaan kuvia kehonrakentajapakolaisista ja turvapaikanhakijoiksi soluttautuneista Isis-taistelijoista. Ovatko kuvat totta?

"Tässä on kyse pikemminkin kokkaamisesta kuin rakentamisesta" – tulevaisuuden arkkitehtuuri esittäytyy Tallinnassa

Tallinnan arkkitehtuuribiennaalin päänäyttelyssä nähdään tulevaisuuden arkkitehtuuria. Rakennusten ulkoasua ja valmistusprosesseja tulevat muokkaamaan yhä enemmän robotiikka ja erilaiset kokeelliset materiaalit. Arkkitehtuurissa voidaan jatkossa hyödyntää vaikkapa hämäkinseittejä ja itsestään hajoavaa biomuovia.

Avaruuspuku, joka puristaa oikeasta paikasta

"Astrojuutti" vei kiertoradalle mukanaan uutta muotia, joka saattaa auttaa tuleviakin avaruuslentäjiä välttämään ammatin varjopuolen eli selkäkivut. Avaruuteen perjantaina lennätetyllä tanskalaisella on tehtävä: bodaus painottomassa tilassa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle