Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sotkamon Jymy valittiin vuoden pesäpalloseuraksi: vaikka edustusjoukkue jäi mitaleitta, niin junioreille niitä tuli

Jymyn otteluiden katsojamäärät paikan päällä sekä televisiossa olivat Superpesiksen suurimmat.

Suomelle kolmas peräkkäinen cheerleadingin maailmanmestaruus! Katso joukkueen mahtava reaktio: “En tiedä, miten päin pitäisi olla”

Suomen joukkueen riemu repesi, kun maailmanmestaruus julistettiin etäyhteydellä sunnuntai-iltana.

Suomen juniorit näyttivät mallia – kultaa cheerleadingin MM-kisoista!

Suomi on voittanut ensimmäistä kertaa cheerleadingin junioreiden maailmanmestaruuden. Kilpailu käytiin poikkeuksellisesti virtuaalitoteutuksena.

Etelä-Savosta kuusi jääkiekkojunnua Pohjola-leirille – leirin parhaimmisto jatkaa maajoukkueeseen

Pohjola-leiri on perinteikäs junnutapahtuma, joka toimii ponnahduslautana maajoukkueisiin. Leirin parhaimmat 44 pelaaja pääsevät ottamaan mittaa Saksasta leirin jälkeen pelattavissa peleissä.

Kemin Karihaaran rullalla olevalle tekonurmelle on löytynyt paikka

Metsä Groupin uuden tehtaan liikennejärjestelyjen vuoksi poistettu Karihaaran tekonurmi vaihtaa paikkaa muutama satametriä nykyisestä ja hieman pienempänä.

Helsinki cup pyörähti käyntiin maanantaina – helteestä ja koronasta huolimatta turnauksessa on mukana lähes ennätysmäärä joukkueita

Turnauksen finaalit pelataan lauantaina Olympiastadionilla, ensi kertaa sitten vuoden 2015.

Nuoret jalkapalloilijat saapuvat Vaasaan

Perinteinen Wasa Footballcup käynnistyy tänään perjantaina ja jatkuu sunnuntaihin.

Junnujen valmentajat keskittyvät treenien suunnittelussa vääriin asioihin, sanoo viestintäkouluttaja ja uskoo tietävänsä, miten saataisiin enemmän Huuhkajia

Valmentaminen on mennyt eteenpäin kaikilla osa-aloilla, mutta viestintäkouluttaja, junnuvalmentaja Olli Vainio kaipaisi lisää panostusta vuorovaikutukseen. Siitä voisi hänen mukaansa aueta jopa kilpailuvaltti kansainvälisillä markkinoilla.

Vaasan Footballcupin osallistujat eivät pääse tänä vuonna koulumajoituksiin

Tänä vuonna junioriturnaukseen on tulossa joukkueita jälleen ympäri Suomen. Majoitukset on jouduttu etsimään muista majoituspalveluista.

Kokkola Cup pelataan tänä kesänä, mutta karsittuna ja erityisjärjestelyin – 300 joukkuetta tulossa ympäri Suomen

Järjestäjätahon eli jalkapalloseura GBK:n mukaan kesän turnaus vaatii paljon lisätyötä ja useita ohjeistapahtumia on jouduttu karsimaan, muun muassa avajaisia ei nähdä.

Näin lapset ovat käsitelleet Tanska-pelin dramaattisia hetkiä – 9-vuotias Aada Honkasalo: "Tuntui oudolta, että ne kuvaa sitä"

Christian Eriksenin tuupertuminen kentälle kesken Suomi–Tanska-pelin on aiheuttanut ihmetystä pienissä jalkapallofaneissa. Tapausta on käyty läpi lähinnä kotioloissa ja tarvittaessa joukkueiden kesken.

Juniori-Hurtat haluaa lisää harrastajia jääkiekon pariin

Koronarjoitukset ovat vieneet osan harrastajista, joten Lieksan jäähalli halutaan pitää juniorikiekkoilijoiden ja taitoluistelijoiden käytössä nykyistä pidempään ensi vuonna.

Junnufutiksen harrastajamäärät kovassa laskussa koronavuoden aikana – seuroilla huoli yläkouluikäisistä, Palloliitolla alle 10-vuotiaista

Alaikäisiä harrastajia oli Palloliiton mukaan viime vuonna jopa kymmenen tuhatta pelaajaa vähemmän kuin vuotta aiemmin. Vaikka määrät ovat vähentyneet koronavuoden aikana, koronapandemian suoraa vaikutusta lopettaneisiin on vaikea arvioida.

Savonlinnan Oopperajuhlien siirtyminen on iso pettymys lapsi- ja nuorisokuorolaisille – kuoronjohtaja: "Samalla meni nuorilta myös kesätyö alta"

Olavinlinnan oopperaesitysten peruminen näkyy myös talkootyötä tekevien urheiluseurojen budjetissa. Viimeiseen asti Oopperajuhlia suunniteltiin pidettäväksi puolitetulla yleisömäärällä. Savonlinnan Oopperajuhlat oli tarkoitus järjestää heinäkuussa.

Suomen ykköspainijan valmentaja siirrettiin sivuun Lahden Ahkeran valmennusryhmän toiminnasta – juniorit ja vanhemmat valittivat epäsopivasta käytöksestä

Tapio Lattu jatkaa yhä Arvi Savolaisen valmentajana. Lattu siirrettiin sivuun Lahden Ahkeran ykkösryhmän valmentajan tehtävästä. Ahkeran toiminnanjohtajan mukaan syynä ovat "luottamuspula ja näkemyserot".

RoPS:in ex-kapteenista Antti Okkosesta seuran uusi junioripäällikkö

Okkonen vastaa 7-12 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien ikäkausijoukkueiden toiminnasta.

Golfliitolla hurjat lähivuosien tavoitteet – Rekilän perheessä tytöt rökittävät äitiä: "Yhdessä kesässä oppii, kun tulee jatkuvasti köniin"

Golfliitto on pystynyt lujittamaan asemaansa Suomen suurimpana lajiliittona. Golf houkutteli viime vuonna lähes 8000 uutta harrastajaa, ja sama kasvutahti on jatkumassa tänä keväänä.

19-vuotias venäläisjääkiekkoilija kuoli saatuaan kiekon päähänsä

Timur Faizutdinov sai kiekon päähänsä junioriliigan pudotuspeliottelussa.

Tamperelaiset kiekkoseurat ottivat aikalisän: pikkujunnujen harjoitukset tauolla tiistaihin asti

Jääkiekkoliitto ohjeisti seuroja, että kaikissa harjoitustilanteissa pitää noudattaa avin ohjetta kahden metrin turvaväleistä.

Pirkanmaalla ennätyslukema: peräti 70 uutta koronavirustartuntaa

Yhteensä todettuja tartuntoja on nyt 3 164.

Uudet rajoitukset muuttavat dramaattisesti lasten urheiluharrastuksia Vaasassa – jatkossa harjoitellaan kuuden ryhmissä

SB Vaasan toiminnanjohtajaa huolestuttaa rajoitusten pitkäaikaiset vaikutukset liikkumiseen.

Koripalloseura Kouvot perustaa huippu- ja kilpaurheilua varten erilliset yhtiöt – pyrkii turvaamaan toimintansa

Kouvot ry tulee jatkossa keskittymään ainoastaan juniori- ja harrastetoimintaan.

Monessa urheiluseurassa on käynyt korona-aikana harrastajakato – Oulussa joissain seuroissa jopa kolmannes junioripelaajista lopettanut

Korona on vaikuttanut rajusti lasten ja nuorten harrastustoimintaan, joka on ollut keskeytyksissä monin paikoin.

Jääkiekkovalmentaja Alpo Suhoselta kovaa puhetta suomalaisen urheilun tulevaisuudesta: Suomesta ei koskaan tule ammattiurheilumaata – "Pitää tunnustaa tosiasiat"

Miltä urheilun tulevaisuus näyttää, kun koronasta selvitään? Juniorivalmentaja, urheiluvaikuttaja ja huippu-urheilija kertovat.

Timo Pärssinen pelkäsi poikansa kiekkouran päättyvän vain 15-vuotiaana – nyt Nuorissa Leijonissa loistava Juuso Pärssinen taisteli takaisin kaukaloon vaikuttavalla tavalla

Nuorten Leijonien keskushyökkääjä Juuso Pärssinen on kulkenut pitkän tien SM-liigaan. Seuraava tähtäin on NHL:ssä, mutta sinne hänellä ei ole kiire.

16-vuotias tennislupaus Laura Hietaranta iski hienosti välieriin junioreiden epävirallisessa MM-kilpailussa

Laura Hietarannan kaksinpelin välieräpaikka on jo nyt yksi suomalaisten tyttöjuniorien historian parhaista tennissaavutuksista.

Red Army auttaa juniorikiekkoilijoita – "Mahtava nähdä kuinka vaasalainen jääkiekkoyhteisö lähti myös junioritoiminnan taakse"

Kannattajaryhmä on aiemmin järjestänyt kampanjoita edustusjoukkueen hyväksi, mutta nyt oli junioreiden vuoro.

Kaikki Etelä-Karjalan 11 juniorijalkapalloseuraa sitoutuivat luomaan laadukkaan pelaajapolun kaikenikäisille junioreille

Etelä-Karjalan juniorijalkapalloseurat ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla koko maakunnan alaikäisille jalkapallon harrastajille luodaan esimerkiksi yhtenäinen valmennuskoulutus.

Iltalehti: Porin Astora-areenan kaapeista löytynyt dopingaineiden pakkauksia

Astora-areena on pääasiallisesti Porin Ässien juniorien käytössä.

Unelmamaalin tehnyt Onni Valakari jäi kaksi vuotta sitten EM-kisajoukkueen ulkopuolelle – vanha valmentaja kertoo, miksi muiden varjoon jäänyt juniori on nyt suomalaisten huulilla

Jyri Hietaharju on ollut tärkeä vaikuttaja A-maajoukkuedebyytissään Ranskan verkkoon osuneen Onni Valakarin uralla.

Kymmenet juniorijääkiekkoilijat ovat altistuneet koronavirukselle Kouvolassa – joutuvat karanteeniin

Noin 30-40 lasta KooKoon alle 14-vuotiaiden juniorijoukkueessa ja toiminnassa mukana olevia aikuisia on altistunut koronavirukselle.

Venäjän juniorijoukkue näyttää miehille jääkiekon mallia – myös Ruotsi jäi EHT-turnauksessa jalkoihin

Ykköskierroksen venäläiset NHL-jääkiekkovaraukset loistavat Helsingissä.

Taas uusia tartuntoja jääkiekkojoukkueen tartuntaketjussa Rovaniemellä – tapauksia jo kuusi

Ensimmäinen ketjun tartunta todettiin juniorijoukkueen toimihenkilöllä, joka oli saanut viruksen pelireissulla Vaasassa.

Yksi uusi koronatartunta Rovaniemellä – liittyy RoKin juniorijoukkueen tartuntaketjuun

Tartunnan vuoksi Rovaniemellä on asetettu karanteeniin jääkiekkojoukkueen pelaajat ja joitakin seuran toimihenkilöitä.

Oululaiseen koripalloiluun haetaan nostetta uudesta seurasta ja yhteistyöstä

Miesten edustusjoukkueesta vastaa jatkossa Oulu Basketball, ja perinteinen ONMKY keskittyy junioreihin ja harrastajiin.

Pelireissut ovat riski koronan leviämiselle – urheiluseurat patistavat junioreita kasvomaskien käyttöön: "Vähän ne ovat inhottavia naamalla"

Urheiluseurat toivovat, että maskien käytön ja muiden turvatoimien ansioista kausi pysyisi käynnissä koronasta huolimatta.

Koronatuuli puhaltaa talven palloilusarjoja vastaan – junioreiden motivaatio koetuksella jos alkanutkin kausi lipuu käsistä

Esimerkiksi Jyväskylässä koripalloa pelaavilta HoNsUn minipojilta on peruttu ensimmäiset turnaukset ja edellisestä sarjaottelusta on seitsemän kuukautta.

HPK:n U18-joukkue karanteeninomaisissa olosuhteissa

U18-joukkueella olisi ollut peli keskiviikkona.

Mikkelin Palloilijoiden juniorijoukkueet aloittelevat harjoituksia tauon jälkeen

Eri ikäluokat voivat kuitenkin itse päättää milloin harjoittelu aloitetaan.

Edellinen kerta jäi yhden kauden mittaiseksi – näin Haminan Palloilijat aikoo tällä kertaa pitää kiinni Superpesis-paikastaan

Haminan Palloilijat nousee ensi kaudella Superpesikseen, jossa se on pelannut edellisen kerran vuonna 2018.

Yksi teini karanteenissa ja toinen pelireissulla – katso video: näin koronaketju taklataan Hämeenlinnassa

HPK:n U18-joukkue on edelleen karanteenissa. Joko junnujoukkueissa pyörinyt tartuntaketju on saatu poikki? Äiti, joukkueenjohtaja ja lääkäri kertovat, miten lätkäarki saadaan rullaamaan koronaturvallisuudesta huolehtien.

Mikkelin Palloilijoiden junioreiden harjoitukset pysyvät tauolla toistaiseksi

Suomen Palloliitto päättää Mikkelin Palloilijoiden junioreiden valtakunnallisten otteluiden kohtalosta keskiviikkona.

Korona kurittaa juniorijääkiekkoakin: HPK:n toiminta jäissä, Pelicans hätistelee vanhempia kauemmaksi

Jääkiekkoliitto on varautunut, että harraste- ja kilpasarjoissakin otteluita joudutaan siirtämään ja perumaan koronan vuoksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle