Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

HS: Uros-yhtiö jättänyt maksamatta jo pieniäkin laskuja

Tampereen uuden areenan nimisponsorilta perätään käräjäoikeudessa miljoonasaatavia. Helsingin Sanomat kertoo perintäyhtiöiden tietoihin viitaten, että teknologiayhtiö Uros Oy on jättänyt maksamatta useita pieniäkin laskuja heinäkuusta lähtien.

"Logo rintaan ja eurot tilille -sponsorointi on nykyään harvinaista" – urheiluseurat tarjoavat yhteistyökumppaneilleen näkyvyyden lisäksi elämyksiä

Tarpeeksi merkittävä sponsorisopimus ja kansainvälinen näkyvyys voivat saada seuran harkitsemaan oman nimen vaihtamista. Esimerkiksi Valepa pelaa kansainvälisissä otteluissa nimellä Ford Store Levoranta Sastamala.

Areenan edustajat saivat selvityksen Urokselta, mutta haluavat vielä lisää tietoja – halliyhtiön toimitusjohtaja: "Dialogi jatkuu"

Tampereen areenan pääsponsori Uros Oy on kertonut tilanteestaan areenan edustajille. Areenan toimitusjohtaja Marko Hurme ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa enempää.

Uros sai suomalaisen ministerin, jääkiekkoseuran, yliopiston ja kaupungin sen puhemiehiksi – selvitimme, millaisia kauppoja se teki

Kävimme läpi Uros-yhtiön itse kertomat kaupat ja referenssit tältä vuodelta. Se teki kaupan esimerkiksi 4 000 asukkaan kuntaan Brasiliassa. Moni sen kaupoista on vasta aiesopimuksia.

Uros ryhtyi Kärppien pääsponsoriksi samaan aikaan, kun yhtiö haki lyhennysvapaata julkisin varoin myönnettyihin lainoihin

Oulun Kärpistä kerrotaan, että yhtiön maksut seuralle ovat tulleet normaalisti. Uros toimi Kärppien pääsponsorina neljän kauden viime kevääseen saakka. Uros jatkaa edelleen seuran sponsorina.

Tampereen entinen pormestari pettynyt Uroksen ongelmiin, mainehaittaan ja lupauksiin: 200 työntekijää luvattiin, 1–2 tuli

Puolitoista vuotta sitten tiedot yrityksestä olivat Lauri Lylyn mukaan ihan erilaiset. Silloin Uroksesta tuli Tampereen areenan nimikkosponsori ja kaupungilla oli kovia odotuksia uusista työpaikoista.

Tampereen areenayhtiö: Uutinen Uros Oy:n talousvaikeuksista ei vaikuta joulukuussa avattavan areenan toimintaan

Toimitusjohtaja Marko Hurmeen mukaan areenayhtiöllä ei tällä hetkellä ole saatavia nimisponsoriltaan Uros Oy:lta.

Tahraako sponsorin taloussotku Tampereen areenan? Kaupungin konsernijohtaja: "Kyse on Uroksen asioista, areenan osalta kaikki on kunnossa"

Tampereen areenaa ei ole edes avattu, kun sen ympärillä jo kuohuu. Kaupungin konsernijohtaja muistuttaa, että Uros-yhtiö on areenan sponsori, hallia se ei omista.

Sanna-Maria Seilamolla ei ollut töitä, joten hän alkoi julkaista treenejään Instagramiin – nyt hänellä on yli 750 000 seuraajaa

Sanna-Maria Seilamo alkoi julkaista kuntosali- ja kotijumppatreenejä Instagramiin, kun hän ei löytänyt vasta valmistuneena kauppatieteiden kandidaattina töitä. Nyt fitness-vaikuttajan työ työllistää hänet kokopäiväisesti.

Koripalloseuran rahat meinasivat loppua kesken viime kauden – koronavuoden säästö teki siitä kuitenkin velattoman

Koronavuosi mahdollisti Kouvoille pelaajien lomautukset ja seuran uudelleen järjestelemisen. Toimilla talous saatiin kuntoon. Kouvojen tavoin KTP-Basket lähtee kauteen vakaasta taloustilanteesta.

Suomen MM-ralli sai uuden pääsponsorin – AKK-pomojen mukaan Suomen jatko MM-kalenterissa saa sinetin pian

AKK:n ja promoottorin on tarkoitus allekirjoittaa jatkosopimus Suomen MM-rallin paikasta kisakalenterissa ennen lokakuuta.

Emma Terho kertoo KOK:n vastuullisesta pestistään Yle Urheilulle: "Iso luottamuksen osoitus"

Kansainvälisen olympiakomitean uusi urheilijakomission puheenjohtaja Emma Terho kertoo lähteneensä mukaan ehdolle vaaleihin vasta Tokiossa.

Kommentti: Olympialaisten miljardibisnestä on helppo vastustaa, mutta oletko ajatellut, mitä Tokion kisojen peruminen olisi maksanut urheilijoille?

Tokion olympialaisia on luonnehdittu ahneuden perikuvaksi. Kritiikin keskellä olisi syytä muistaa, mitä olympialaiset merkitsee 11 000:lle kisoissa esiintyvälle urheilijalle. Valtaosalle kyse on taistelusta pois köyhyysrajan alapuolelta, kirjoittaa toimittaja Atte Husu Tokiosta.

Tyrmistynyt sponsori paljasti: Uefa kielsi sateenkaarimainokset Pietarin ja Bakun EM-kisastadioneilla

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on kieltänyt sateenkaarenväriset mainokset vedoten Venäjän ja Azerbaidzhanin lainsäädäntöön. Asian nosti esille saksalainen autojätti Volkswagen.

Kuopion keskuskenttä on saanut uuden sponsorinimen – jalkapalloa pelataan jatkossa Väre Areenalla

Kuopion Palloseuran kotiareenaa kutsutaan jatkossa Väre Areenaksi, sillä KuPS ja energiapalveluyhtiö Väre ovat solmineet monivuotisen yhteistyökumppanuuden.

Cristiano Ronaldo heitti sokerijuomat sivuun ja otsikot huusivat pörssikurssien laskusta – suomalaisprofessori kertoo, mistä asiassa oli oikeasti kyse

Coca-Colan pörssikurssi laski Cristiano Ronaldon tempauksen jälkeen. Professori Vesa Puttosen mukaan tapauksessa on tehty "kärpäsestä härkänen".

Munapirttiin kaavaillaan uutta frisbeegolf-rataa Pyhtäällä – suunnitelmissa rakentaa vähintään 18 väylää

Yksityinen taho on pyytänyt Pyhtään kunnalta lupaa kaikille avoimen frisbeegolf-radan perustamiseen kunnan maille.

Kaupunkipyörille haetaan yhteistyökumppania Lahdessa – luvassa yksinoikeus mainospinta-alaan

Mankeli-pyörät ovat sähköavusteisia ja olennainen lisä Euroopan ympäristöpääkaupungin joukkoliikenteen kehittämisessä.

Joensuulainen salibandyseura kamppailee selvitäkseen veroveloistaan

Josballa on haastetta, kun verottaja perii kymmenien tuhansien eurojen saatavia ja sponsorien tuki on supistunut.

KOK:n markkinointijohtaja Timo Lumme olympialaisten tilanteesta: Jos Tokiossa ei nähdä yleisöä, siitä tulee monen sadan miljoonan taalan taloudellinen isku

Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) suomalaissyntyisen markkinointijohtajan Timo Lumpeen mukaan Tokion olympialaiset ovat edelleen kalenterissa tulevana kesänä, mutta taloudelliset tappiot ovat valtavat, jos yleisö ei pääse paikalle.

Jääkiekon MM-kisojen suursponsorilta kovaa painetta IIHF:n suuntaan: yhteistyö loppuu, jos Valko-Venäjällä pelataan

Tshekkiläinen autovalmistaja Skoda uhkaa lopettaa yhteistyönsä kansainvälisen jääkiekkoliiton kanssa.

Ulkoministeri Haavisto otti voimakkaasti kantaa Valko-Venäjän MM-kisoihin: "Presidentti käyttää sitä oman kilpensä kiillottamiseen" – kehuu Kalervo Kummolan toimintaa

Ulkoministeri Pekka Haaviston mielestä MM-kisoja ei pitäisi järjestää Valko-Venäjällä. Haavisto on keskustellut asiasta Kalervo Kummolan kanssa.

Pusutauti piti Norjan uuden ampumahiihtotähden sivussa liki vuoden – asiantuntija tietää, mikä voi vaikeuttaa hetkessä kärkeen ampaisseen Lägreidin taivalta

Sturla Holm Lägreid eli kaksi vuotta sitten synkkiä hetkiä. Nyt tätinsä ja setänsä sponsoroima norjalainen on noussut ampumahiihtosirkuksen kovimmaksi nimeksi.

Pohjalaisten urheiluseurojen talous pohjamudissa, mutta pystyssä pysytään

Seurojen taloutta nakertaa eniten yleisötapahtumien puuttuminen.

Korona on leikannut urheiluseurojen tuloja reippaasti – yleisömäärien putoaminen on romahduttanut lipputuotot

Sponsorit ovat pääsääntöisesti pysyneet seurojen rinnalla tukalasta taloustilanteesta huolimatta.

Oulussa uuden jalkapallohallin nimeksi tulee Garam Masala – hallin nimeäminen oli palkinto arvonnassa, jonka voitti intialainen ravintola

Kotimaisten kielten keskuksen mukaan sponsorinimet ovat ongelmallisia, sillä ne eivät kuvaa hallin käyttötarkoitusta.

Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto: Valtion pitäisi tukea Suomen MM-rallia ja korona on nyt rallille suurempi uhka kuin sponsorin vaihtuminen

Jyväskylän kaupunginjohtaja uskoo, että MM-rallille löytyy sponsori ja yhteistyökumppaneita jatkossakin.

HUSin johtajaylilääkärin väläytys uusista rajoituksista herättänyt jo isoa keskustelua SM-liigassa ja Veikkausliigassa – "Se tarkoittaa sitä, että sitten meiltä loppuu toiminta"

SM-liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan seurojen toiminta ei ole nykyisillä yleisömäärillä kannattavaa. Veikkausliigassa pelaava HIFK on tekemässä jopa 700 000 euron tappiot.

Sami Itani nosti esiin arvoristiriidan suomalaisen urheilun rahoituksessa, Olympiakomitean toimitusjohtaja kommentoi vaikeaa aihetta – "Veikkaus toimii vastuullisesti"

Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salosen mukaan keskustelua rahapelituottojen roolista urheilun rahoituksessa on käyty jo vuosia.

Frölunda aikoo luopua nimestään ja intiaanitunnuksestaan

Jääkiekon SHL-kausi starttaa lauantaina.

Ratamoottoripyöräilijä Ulla Kulju lopettaa kilpauransa – korona vei sponsorit ja pääosan saa lasten harrastaminen

Keminmaalaislähtöinen Ulla Kulju ei aja kilpaa enää ensi kauden SM- tai mm-sarjassa.

Vähemmistöjen oikeuksia polkevan Saudi-Arabian sponsorirahat olivat liikaa e-urheilufaneille – pelijätti perui yhteistyösopimuksen valtaisan kohun seurauksena

Maailman suosituimpiin e-urheiluliigoihin kuuluva LEC vetäytyi pikavauhtia yhteistyöstä Saudi-Arabian kuningashuonetta lähellä olevan yhtiön kanssa.

Tupakkarahan virtaaminen F1-talleille on kiihtymässä, vaikka savukkeiden mainostaminen on edelleen kiellettyä

Tupakkajätti Philip Morris on pysynyt Ferrarin sponsorina, vaikka savukkeiden mainonta lajissa kiellettiin jo 2006.

Savon Sanomat: KuPS teki mestaruuskaudellaan yli miljoonan euron tappion

Hallitseva jalkapallon Suomen mestari Kuopion Palloseura teki mestaruuskaudellaan yli miljoonan euron tappion, kertoo Savon Sanomat.

Kommentti: Radalla urheilija taistelee sadasosista, somessa seuraajista – pitäisikö sosiaalisen median olla kuitenkin vain lisämauste?

Yleisurheilijat joutuvat nykyisin hikoilemaan juoksuradan ja punttisalin lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, kirjoittaa Yle Urheilun Asko Temmes.

Washington Post: Washington Redskins siirtää seuranimensä historiaan

Redskinsin liki 87 vuotta vanha seuranimi on ollut kiistakapulana jo pitkään.

Manchester Cityn valitus europelikiellosta on käsitelty, päätös julkaistaan maanantaina

Uefan mukaan City vääristeli sponsoritulojaan vuosina 2012–2016 täyttääkseen reilun pelin sääntöjen ehdot.

Suomen ensimmäinen naisten mäkihypyn maajoukkue on nyt kasassa, mutta budjetti vielä auki – Yhä useampi tyttö haluaa lentää

Nuorimmissa ikäluokissa, 6-9 -vuotiaissa on jo noin 40 prosenttia lajin harrastajista tyttöjä. Hiihtoliitossa uskotaan, että ennen pitkään lajin parissa on yhtä paljon tyttöjä ja poikia.

Miljoonien sponsorisopimuksen tehnyt hiihtotähti Johannes Kläbo kertoo kiinnostuneensa sijoittamisesta: "Olen todella kaukana hyvästä, mutta opettelen sitä"

Maastohiihtäjä Johannes Hösflot Kläbo tavoittelee tulevalta kaudelta MM-mitaleita. Matkalla menestykseen auttaa uran suurin sponsorisopimus.

Tottenham lainasi lähes 200 miljoonaa euroa koronakriisin hoitoon

Tottenham ennakoi menettävänsä vuoden aikana jopa yli 200 miljoonaa puntaa eli noin 222 miljoonaa euroa.

Forbes listasi urheilumaailman parhaiten ansainneet: Poskettomat sponsoritulot nostivat tennistähti Roger Federerin palkkakeisariksi

Vain kaksi naisurheilijaa ylsi talouslehti Forbesin vuosittaiseen listaukseen parhaiten tienanneista urheilijoista.

Foreign Ministry charters rescue flight from Turkey

Fifty Finns are arriving on a chartered Finnair flight on Wednesday as the national carrier reports huge losses.

Sebastian Coe varoittaa urheilijoita: kenenkään ei pidä luulla, että dopingtesteistä on nykytilanteessa luovuttu kokonaan

Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n puheenjohtaja Sebastian Coe vakuuttaa, että sääntöjen rikkojat jäävät kiinni.

Ranskan ympäriajon peruminen olisi katastrofi ja taloudellinen romahdus pyöräilylle

Kesän muista suurista urheilutapahtumista olympialaiset ja jalkapallon miesten EM-kilpailut on jo siirretty ensi vuoteen.

Koronavirus kurittaa Norjan hiihtoliittoa miljoonilla ja sponsorimenetykset saattavat tulla kalliiksi – "Se olisi katastrofaalista norjalaiselle hiihdolle"

Norjan hiihtoliitto on talouskurimuksessa koronaviruksen ja sponsorimenestysten takia. Liitto on joutunut lomauttamaan kaksi kolmasosaa henkilöstöstä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle