Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pesäpallomiehen virka kaupungin lastensuojelussa kesti 15 sekuntia: "En pelkää epäonnistua"

Jani Valkeapää on Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja, jolla on jatkuvasti uusia ideoita. Taustalla vaikuttaa muun muassa pikkupaikkakunnalta periytynyt kylähulluus.

Janne Ahonen jää sivuun yhdistetyn maajoukkueen taustalta – "Ottaa koville, olen pyöritellyt tätä koko kevään"

Yhdistetyn maajoukkueen välineteknikon työt jättävä Janne Ahonen siirtyy töihin autoliikkeeseen. Päätös oli ikävä uutinen olympiatalveen valmistautuvalle yhdistetyn joukkueelle.

Suomalaisille ropisee menestystä EM-tasolla – Tokion kesäkisojen ennuste on silti vain 1,15 suomalaismitalia

Talvilajien olympianäkymät Pekingissä ovat rohkaisevat jääkiekon, maastohiihdon, yhdistetyn ja lumilautailun ansiosta.

Hiihdon MM-kisat jatkossakin Ylen kanavilla! Laajasta talviurheilun tarjonnasta sopimus vuoteen 2026 – mukana merkittävä määrä maailmancupin kisoja

Suomalaisille tärkeät talvilajien tapahtumat näkyvät jatkossakin Ylen kanavilla. Yle on tehnyt sopimuksen vuosien 2023 ja 2025 hiihdon MM-kisojen näyttämisestä. Pakettiin kuuluvat myös taitoluistelun arvokisat vuoteen 2023 asti.

Olympiavoittaja Hannu Manninen lentää työkseen matkustajakoneita – kotona hän häärii mieluusti keittiössä: Tässä hänen kehuttu kakkuohjeensa

Kaikkien aikojen menestynein yhdistetyn hiihtäjä Hannu Manninen valmistui kilpailu-uransa jälkeen lentäjäksi. Lennoilla mukana on aina treenikamppeet, mutta kotona hän leipoo mielellään. Manninen paljasti Puoli seitsemän -ohjelmansa hittikakun reseptinsä.

Petter Kukkonen uskoo, että mäkihypyn uusi suomalainen varustekontrolleri käynnistää toivotun muutoksen – Mika Jukkara haluaa ottaa kaikki keinot käyttöön: "Nyt on kurinpalautuksen paikka"

Mika Jukkara valittiin Kansainvälisen hiihtoliiton mäkihypyn varustekontrolleriksi. Lahtelainen haluaa olla varustekehityksessä mukana, mutta sääntöjä ja rajoja ei enää saisi venyttää.

Keskisuomalainen: Hirvosen valmennuskuviot selvillä – tuttu kaksikko jatkaa

Eero Hirvosen valmentaja Petter Kukkonen väläytti radikaalia ratkaisua Oberstdorfin MM-kisojen päätteeksi. Kukkonen koki, että häneltä on eväät syöty valmentajana.

Eero Hirvosen rannevaivat johtivat peukalon ojentajajänteen katkeamiseen

Yhdistetyn maajoukkuemiehen Eero Hirvosen käsi on leikattu viime perjantaina.

Suomalaiset jykevässä hiihtokuplassa – Ylen talvikausi innosti ruudun ääreen

Ylen talviurheilutarjonta kiinnosti yleisöä läpi kauden.

Suomalaisilla yhdistetyn urheilijoilla on perusasia hukassa – Ylen asiantuntija ihmettelee tilannetta ja kaipaa merkittäviä muutoksia

Ilkka Herola loistaa, mutta muuten suomalaisten yhdistetyn urheilijoiden otteet mäkihyppypuolella ovat jättäneet paljon pohdittavaa. Kehitystä ei ole nähty.

Yhdistetyn valmennustiimi hajoamassa täysin Pekingin jälkeen? Krismayr on jo kosiskellut uutta henkilöä tilalleen

Maajoukkueen mäkivalmentaja Falko Krismayr ei jatka pestissään ensi kauden jälkeen. Päävalmentaja Petter Kukkonen harkitsee tulevaisuuttaan.

Norjan Jarl Magnus Riiber yhdistetyn voittoon – Ilkka Herola kiristi kahdeksanneksi maailmancup-kauden päätöskisassa

Riiber voitti niin maailmancupin kokonaiskilpailun kuin kauden päätöskilpailun.

Ilkka Herola mäkiosuuden 16:s – ero kärkeen reilut puolitoista minuuttia

Ryota Yamamoto leiskautti mäkiosuudella 143 metrin siivun.

Katso suorana tai seuraa tulospalvelusta: Lumilajit huipentuvat Ylen kanavilla, lumilautailussa halfpipea

Ylen kanavien välityksellä voi sunnuntaina jännittää alppihiihtoa, hiihtoa, yhdistettyä, ampumahiihtoa, freestyleä ja lumilautailua.

Jarl Magnus Riiber varmisti yhdistetyn maailmancupin voiton, Ilkka Herola kiri hiihto-osuudella 14. sijalle: "En saanut ihan parasta irti"

Norjan Jarl Magnus Riiber nappasi voiton Klingenthalissa kauden viimeistä edellisessä osakilpailussa.

Itävaltalaiset mäkihyppääjät käänsivät päitä hiihdon MM-kisoissa – outo ääni ihmetytti jopa kaiken nähnyttä norjalaisluotsia

Asiantuntijat arvioivat, että viheltävän äänen aiheutti pukuun erikseen kehitetty pintakangas.

Enni Rukajärvi kolmas lumilautailun maailmancupin slopestylessa – katso Ylen vilkasta talviurheilupäivää suorana tai seuraa tulospalvelusta

Ylen kanavien välityksellä voi lauantaina jännittää alppihiihtoa, hiihtoa, yhdistettyä, ampumahiihtoa, freestyleä ja lumilautailua.

Hiihdon MM-kisat vetivät tv:n ääreen jälleen miljoonayleisön – nämä kilpailut kiinnostivat suomalaisia eniten

Eniten katsottiin viime sunnuntaina 50 kilometrin kilpailua, jonka keskikatsojamäärä oli 1,3 miljoonaa. Myös Urheilustudion lähetykset keräsivät miljoonayleisöjä.

Kuopio palkitsee Ilkka Herolan MM-hopeasta rahapalkinnolla

Rahapalkkion suuruus on määritelty kaupungin palkitsemisohjeessa.

Petter Kukkonen väläytti radikaalia ratkaisua Eero Hirvosen ongelmiin – vihreää valoa antanut asiantuntija muistutti raa'asta faktasta

Petter Kukkonen pohtii, onko enää jatkossa Eero Hirvosen henkilökohtainen valmentaja. Hirvonen on polkenut kolme kautta paikallaan.

Petter Kukkonen harkitsee luopuvansa Eero Hirvosen valmentamisesta: "Miten hänet saa valmennettua niin pihalle, ettei pärjää?"

Suomen yhdistetyn maajoukkueen päävalmentaja Petter Kukkonen on toiminut yli 10 vuoden ajan Eero Hirvosen henkilökohtaisena valmentajana.

Itävallalle historiallinen MM-kulta yhdistetyn parisprintissä – Herola ja Hirvonen nousivat viidenneksi: "Ihmeitä olisi saanut tehdä"

Itävallan MM-ensikertalaiset Johannes Lamparter ja Lukas Greiderer pääsivät juhlimaan maan ensimmäistä kultamitalia yhdistetyn parisprintissä.

Yle seurasi MM-kisapäivää: Saksa nousi joukkuemäkitrillerin voittoon, Itävalta juhli yhdistetyssä ja Johaug oli täysin ylivoimainen 30 kilometrillä

Hiihdon MM-kisoissa kisattiin lauantaina miesten yhdistetyn parisprintti, naisten 30 kilometrin hiihto ja miesten joukkuemäki. Siirry TV2:n suoraan lähetykseen klikkaamalla jutun kuvaa.

Yllättävätkö Herola ja Hirvonen yhdistetyn parisprintissä? "Tämä kaksikko hoitaa homman kotiin, jos joku"

Ilkka Herolan ja Eero Hirvosen mukaan yhdistetyn parisprinttiä on vaikea ennakoida.

Viestimitalistit Matintalo ja Pärmäkoski mukaan naisten 30 kilometrille

Ilkka Herola ja Eero Hirvonen edustavat Suomea yhdistetyn joukkuesprintissä.

Ilkka Herola nousi mahtihiihdolla kuudenneksi: "Tuntuu aivan uskomattoman pahalle fyysisesti"

Itävallan Johannes Lamparter voitti yhdistetyn suurmäen kilpailun maailmanmestaruuden.

Pehmeä suoritus murskasi Herolan mitalihaaveet, kun kärkikolmikko esitti timanttisia otteita – "Selkeästi huonoin hyppy kilpailutilanteessa pitkään aikaan"

Jari Mantila odottaa Ilkka Herolalta roimaa nousua hiihto-osuudella, mutta mitalit ovat jo karanneet suomalaiselta.

Karvas pettymys! Herola jäi liki kolme minuuttia kärjestä mäkiosuudella: "Aika karmealle näyttää"

Yhdistetyn urheilija Ilkka Herola epäonnistui mäkiosuudella Oberstdorfin MM-kisoissa. Suomalainen hyppäsi vain 118,5 metriä HS137-mäestä.

Yle seuraa MM-kisapäivää: Viestijoukkue saa mitalinsa kello 20.28 – katso suorana tai seuraa tulospalvelusta

Oberstdorfin MM-hiihdoissa kilpaillaan torstaina yhdistetyn suurmäessä ja naisten viestissä. Illalla ohjelmassa on miesten suurmäen karsinta.

Asiantuntijat hehkuttavat omiensa puolesta loppuun asti taistelevaa Petter Kukkosta – "Hän on heittänyt itsensä bussin alle jo kaksi kertaa tällä kaudella"

Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen on tällä kaudella vaatinut Kansainvälistä hiihtoliittoa tilille sekä liian suurista hyppypuvuista että Oberstdorfin kisalatujen pituudesta.

Ilkka Herolan itseluottamus on noussut kohisten MM-hopean jälkeen – nyt ei edes suurmäki ole esteenä menestykselle: "Kisassa pitää löysätä ruuvia"

Ilkka Herola tarvitsee Petter Kukkosen mukaan lisää metrejä mäkiosuudella päästäkseen mitalitaistoon mukaan. Herola luottaa omaan hyppykuntoonsa.

Ilkka Herola suurmäen taistossa, Suomen naiset viestissä – katso MM-hiihtojen päivän kisaohjelma ja lähetystiedot

Torstaina Oberstdorfissa kilpaillaan muun muassa miesten yhdistetyn suurmäessä ja naisten viestissä.

Suomen protesti yhdistetyn MM-kisaladusta ei mennyt läpi

Päävalmentaja Petter Kukkonen haluaa, että yhdistetyn kilpaladut mitattaisiin ihannelinjaa, eikä keskilinjaa pitkin.

Ilkka Herola huolestui MM-kisojen koronauutisista – kokemukset mäkipaikalta saivat suomalaismitalistin mietteliääksi

Oberstdorfin MM-kisojen koronakupla on puhjennut. Se on herättänyt huolta muun muassa yhdistetyn tuoreen MM-hopeamitalisti Ilkka Herolan mielessä.

Petter Kukkonen: Suomi jättää protestin kohutuista MM-laduista – pitää yleistä käytäntöä järjettömänä: "Tämä asia menee väärin"

Suomen yhdistetyn maajoukkueen päävalmentaja haluaa, että jatkossa kilpailuladut mitattaisiin aina parasta hiihtolinjaa pitkin.

Petter Kukkosen painavat väitteet MM-kisoissa jatkuvat – vaatii FISiltä toimia jo torstain yhdistetyn kisaan: "Virallista lenkkiä ei hiihdetä"

Yhdistetyn päävalmentajan Petter Kukkosen mukaan yhdistetyn hiihtolenkkiä on jo pidennetty MM-kisoissa.

Yle Urheilu mittasi liian lyhyeksi puhutun yhdistetyn MM-lenkin: lenkki jäi alimittaiseksi, kunnes oivalsimme oikean mittaustavan

Yle Urheilun mittausten mukaan yhdistetyn rata MM-kisoissa on oikean pituinen. Samoilla linjoilla ovat kilpailupäällikkö Lasse Ottesen ja yhdistetyn tekninen asiantuntija Jyri Pelkonen.

Virpi Sarasvuo nosti esiin pointteja, joita monet eivät mitalihuumassa ehkä huomanneet – "hervottomat tuuletukset" ihastuttivat Jälkihiessä

Ylen Jälkihien urheiluasiantuntijat painottivat, että taustajoukoilla on iso merkitys menestyksen kannalta.

Joni Mäki ja Ristomatti Hakola saivat MM-hopeamitalinsa – juhlat jäävät väliin: "Nyt syömään ja kämpille pötköttämään"

Arvokisamitali on sekä Joni Mäelle että Ristomatti Hakolalle uran ensimmäinen aikuisten tasolla.

Suomen yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen ihmettelee taas FIS:n toimintaa – ja saa nyt tukea muiltakin: “En voi ymmärtää ollenkaan”

Petter Kukkosen mukaan muutkin maat ovat huomanneet, että yhdistetyn MM-kisalatu on selvästi alimittanen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle