Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Yle Areena logo.

Kokki Kolmonen ryysti etanoita Säkylän tähystystornissa ja esitteli kenttäkeitintä maastossa

Jaakko Kolmonen vieraili Säkylässä alkusyksystä 1990 yhteensä neljän Patakakkonen-ohjelmajakson verran. Kolmonen kokkasi syysherkkuja Pyhäjärven rannalla Sirkka Gustafssonin kanssa. Turkka Aaltosen kanssa kokki ihaili maisemia ja valmisti etanoita Huovirinteen tähystystornissa. Vierailu päättyi puolustusvoimien harjoitusalueelle, jossa keitettiin lohikeitto varsin perinteikkääksi osoittautuneella soppatykillä.

Yle Areena logo.

Joulun perinteitä vaalitaan myös armeijan harmaissa

”Hyvä kotiväki. Terveisiä sinne kotipuoleen täältä kenttäharmaasta. Taisitte odottaa lomalle, kun kirjoitin, että ehkä sattuisin vielä pääsemään. Mutta kai sitä yhden tämmöisenkin joulun kestää, kun täällä on sentään muitakin.”

Varusmiehet ruokailevat talvisessa metsässä.

Jääkäriprikaatin alokasarkea ensimmäisestä aamuherätyksestä valaan

Puolustusvoimien pohjoisin joukko-osasto esittelyssä.

Uutiskuvaa naisista armeijassa, alareunassa Elisabeth Rehnin kuva

Naiset armeijaan

Ensimmäiset naiset aloittivat palveluksensa 16.3.1995.

Yle Areena logo.

Yhä useampi varusmies keskeyttää armeijan

Tammikuussa 2008 alkoi Kaartin Jääkärirykmentin varusmiesten alokasaika, mutta jo ensimmäisen yön jälkeen moni on tippunut kyydistä. Miksi niin moni varusmies keskeyttää armeijan?

Yle Areena logo.

SA-Int Show Rovajärvellä

SA-Int Show viihdytti Rovajärven tykistöleirin asevelvollisia vuonna 1972. Mukana olivat mm. Katri Helena, Johnny ja kaksi "mansikanmakuista, kuvankaunista missiä".

Yle Areena logo.

Henry Rollins, tiedostava talkkari-isäntä

Punkmuusikkona tunnetuksi tullut amerikkalainen on myös runoilija, satiirikko, tarinaniskijä, yhteiskuntakriitikko ja talk show -isäntä.