Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Aikuisviihdettä tekevän pariskunnan savolaiset seksivinkit: Ennakkoluulot romukoppaan ja rohkeasti uutta kokeilemaan

Kun kuopiolaiset Bianca ja Roberto alkavat suudella seksimessujen lavalla, katsomosta kuuluu ihastuneita huokauksia. Niin antaumuksella pari toisiaan hyväilee.

Seinäjoen itsensäpaljastaja vangittiin – useita tapauksia tutkinnassa

Viime viikolla kiinni otettu mies vangittiin maanantaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Hänen tekojaan tutkitaan lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja seksuaalisena ahdisteluna.

Poliisi kaipaa tietoja itsensäpaljastajasta

Keski-ikäinen mies oli viime viikon lopulla esitellyt sukuelimiään kahdelle kouluikäiselle tytölle Sääksjärvenrannalla. Jäätyään kiinni mies myönsi tekonsa ja kertoi toimineensa samalla tavalla useilla uimarannoilla Jyväskylässä, Kinkomaalla ja Muuramessa.

Mies paljasteli itseään teinitytöille Liperin Ylämyllyllä

Itsensäpaljastaja liikkui Jyrin urheilukentän lähettyvillä maanantaina.

"Onko Facebook narsistien ja tirkistelijöiden leikkikenttä?" Tutkijan mukaan tirkistely voi olla koukuttavaa

Sosiaalisen median palvelut rakennetaan koukuttamaan käyttäjiä. Tutkijat pitävät palveluita mahdollisuutena henkisen hyvinvoinnin kasvulle, mutta väärinkäytettynä ne voivat johtaa psykologisiin ongelmiin. Luonteeltaan ihminen hakee aina hyväksyntää, ja Facebookin kaltaiset palvelut tehostavat hyväksynnän tavoittelua.

Vanhemmilla mitta täynnä – itsensäpaljastaja saatava kuriin

Suositun leikkipuiston käyttäjiä Porissa piinaava itsensäpaljastaja on saanut vanhemmat raivoihinsa.

Itsensäpaljastelija puhuttaa Porissa

Porin Liinaharjan alueella on tehty havaintoja siveettömästi toimivasta miehestä. Ensimmäiset havainnot ovat jo viime syksyltä. Poliisille on tehty vain yksi rikosilmoitus.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä itsensäpaljastajasta

Poliisin mukaan 40-50-vuotias mies on paljastellut itseään ja houkutellut mukaansa varhaisteini-ikäisiä tyttöjä Jyväskylässä, Laukaassa ja Äänekoskella.

Itsensäpaljastelija liikkuu Keski-Suomessa

Poliisin mukaan 40-50-vuotias mies on paljastellut itseään ja houkutellut lapsia mukaansa eilen Jyväskylän Kirrissä, Laukaassa ja Äänekoskella.  Harmaahiuksinen ja mahdollisesti valkoisella pakettiautolla liikkunut mies on ilmoitusten mukaan häirinnyt noin kymmenenvuotiaita tyttöjä ja poikia.

Itsensäpaljastajalla on useita motiiveja

Pimeällä lenkkipolulla hiippaileva pitkätakkinen mies on kaikkien tuntema stereotypia itsensäpaljastajasta, mutta mitkä ovat oikeasti ekshibitionismista kärsivän ihmisen motiivit?

Imatralla alakoulun läheisyydessä itsensäpaljastelija

Mieshenkilö oli paljastellut itseään Imatrankosken koulun lähellä olevassa alikulkutunnelissa tiistaiaamuna. Paljastelija ei ollut puhunut oppilaalle mitään.

Jyväskylän itsensäpaljastajalle vaaditaan vankeutta

Kortepohjan itsensäpaljastajan uhriksi joutui viime syksyn ja tämän kevään aikana kaikkiaan 15 perheen lapsia. Tänään Keski-Suomen käräjäoikeudessa alkaneessa käsittelyssä miehelle vaaditaan tuomiota muun muassa kymmenestä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mies paljasteli itseään - syyte kymmenestä lapsen hyväksikäytöstä

Jyväskylän Kortepohjassa tapahtuneista lasten ahdistelutapauksista epäiltyä miestä vastaan on nostettu rikossyyte. Miestä epäillään kymmenestä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kortepohjan itsensäpaljastelusta epäilty pysyy vangittuna

Jyväskylässä Kortepohjan ja Palokan alueella sattuneista seksuaalirikoksista epäilty mies pysyy vangittuna todennäköisin syin epäiltynä.

Kortepohjan itsensäpaljastajaksi epäilty kiinni

Poliisi nappasi viime viikolla miehen, jonka epäillään lähennelleen lapsia talven ja kevään aikana Jyväskylässä.

Lauerma: Itsensäpaljastaja yleensä muuten vaaraton

Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkäri Hannu Lauerma sanoo, että itsensäpaljastaminen liittyy monenlaisiin häiriöihin. Jyväskylässä on tehty havaintoja itsensäpaljastajasta.

Poliisi etsii itsensäpaljastajaa Jyväskylässä

Poliisi ei ole tavoittanut Jyväskylän Kortepohjassa liikkunutta, lapsia ahdistellutta itsensäpaljastajaa. Miestä on etsitty eilen ja tänään useiden partioiden voimin.

Itsensäpaljastajasta koulujen lähellä tehtiin poliisi-ilmoitus

Lahdessa liikkuvasta itsensäpaljastajasta on tehty ilmoitus poliisille. Tekijästä on saatu ilmoituset Mukkulan ja Kivimaan kouluilta sekä Lahden linja-autoasemalta.

Sydän-Satakunta: Itsensäpaljastaja väijyy Hiittenharjulla

Mustiin vaatteisiin ja kommandopipoon pukeutunut mies on esitellyt sukukalleuksiaan ohi kulkeville naisille Harjavallan Hiittenharjun lenkkeilymaastossa. Sydän-Satakunta -lehden mukaan miehestä on tehty ainakin neljä havaintoa.

Paljastelusta voi rapsahtaa puoli vuotta vankeutta

Ilmoitukset itsensäpaljastelijoista lisääntyvät kesäisin. Varsinais-Suomen poliisi on saanut tänä kesänä muutamia ilmoituksia itseään esitelleistä henkilöistä. Viime kesiin verrattuna määrä on tavanomainen. Kuluneen viikon aikana poliisin tietoon on kuitenkin tullut kaksi tapausta, toinen Turun Kähäristä ja toinen Turun ja Kaarinan rajalta.

Pitsakuski vilautti Varkaudessa

Pitsakuski aiheutti sunnuntaina varkautelaisnaiselle järkytyksen esittelemällä sukupuolielimiään pitsan toimituksen yhteydessä. Mies oli myös ehdottanut naiselle suuseksiä.

Poliisi etsii itsensäpaljastajaa

Poliisi pyytää havaintoja Kokkolassa liikkuvasta itsensäpaljastajasta. Kuluneen talven ja kevään aikana poliisi on saanut useita yhteydenottoja Kokkolan Mesilässä ja Santahaassa liikkuneesta itsensäpaljastajasta.

Ahdistelija houkuttelee nuoria tyttöjä autoonsa

Turun poliisi on saanut lauantaina ilmoituksia noin 30-vuotiaasta miehestä, joka houkuttelee nuoria tyttöjä autoonsa Pansion alueella. Miehen on ilmoitettu myös paljastelleen itseään.

Jämsänkoskella etsitään itsensäpaljastajaa

Jämsänkosken poliisi etsii itsensäpaljastajaa. Alle kolmikymppinen mies paljasteli sukupuolielintään perjantaina illansuussa Koski-Keskisen kävelysillalla. Miehen kohteena oli kaksi nuorta tyttöä.

Itsensäpaljastajat riesana Pirkanmaalla

Pirkanmaan hätäkeskus on kuluvan vuoden aikana ottanut vastaan yli 70 ilmoitusta itsensäpaljastajista. Kevät ja kesä ovat paljastelijoiden sesonkiaikaa, syksyn tullen ilmoitusten määrä vähenee.

Reinikainen: Väliaikaista kaikki on vaan

Reinikaisen viimeinen jakso.

Automuseo vie lapsuuden koulumatkalle

Auto- ja tiemuseossa Kangasalla pääsee nostalgiamatkalle lapsuuden koulutielle. Lauantaina avautuva näyttely esittelee koulumatkoilta tuttuja välineitä, matkanteosta kertovia tarinoita sekä koulunkäyntiin liittyvää esineistöä.