Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ruokakirjailija- ja stylisti Elina Ylitervo katsoo keittiön tason äärestä hymyillen kameraa kohti.

Jämäjuustoista ja -leikkeleistä tai nuutuneista vihanneksista syntyy kokonaisia aterioita, kun otat käyttöön ruoka-ammattilaisen vinkit

Jääkaapissa ei taaskaan mitään järkevää syötävää. Vai olisiko sittenkin? Miksi toisilla on taito loihtia maukasta ruokaa lähes tyhjästä; vaatiiko se jotain supervoimia vai voisiko tätäkin oppia?

Salaattia kulhossa pöydällä

Järjestä grillijuhlat välimerellisellä teemalla – näin valmistat ruokaa isolle porukalle

Pihlajanmarjakaprikset ja pohjoismaiset oliivit yllättävät.

Kukkakaalit leikkuulaudalla.

Edullista kotimaista kukkakaalia on nyt tarjolla runsaasti, näin teet siitä herkullista ruokaa

Juuri nyt valtavat määrät kukkakaalia uhkaa mädäntyä pelloille ja mennä hukkaan. Auta viljelijää ja syö kukkakaalia jo tänään. Voit käyttää kukkakaalia pizzapohjassa, raasteena riisin sijaan tai happamassa salaatissa.

Puurolautanen pöydällä.

Villipuurokilpailulla haetaan uusia käyttötarkoituksia ja reseptejä puurolle

Luonnontuotteisiin yhdistettynä puurosta saa maukasta, terveellistä, helppoa ja edullista perusruokaa. Sen voi valmistaa monella tavalla ja kilpailussa haetaan puuroon liittyviä uusia ideoita.

Valkoiseen kesäpaitaan pukeutunut Markus Virtanen seisoo pöydän takana, pöydällä keitetään levyllä punaisessa kattilassa juhannusjuustoa.

“Ällöä”, ajatteli Markus Virtanen, kun näki ensi kerran perinteistä juhannusjuustoa – nyt hän on yksi perinteen ylläpitäjistä

Oululaisisä antaa jälkiruuan porista kattilassa jopa kahdeksan tuntia. Se takaa tiiviin koostumuksen, punaisenruskean värin ja makean maun.

Lautas keittoa keltaisella pöydällä.

Yksinkertainen peruna- ja purjokeitto, vichyssoise, on kesän parasta kotiruokaa

Se on raikas ja lempeä ja yhtä hyvä kylmänä kuin kuumanakin.

Näyttävästi esillepantu menu.

Hengaillaan finaalin kunniaksi loihdittiin mahtava eteläafrikkalainen menu! - Näin teet herkut myös kotikeittiössä!

Kauden päätöksen kunniaksi keittiömestarimme Kozeen Shiwan on loihtinut kokonaisen kolmiosaisen menun paikalliseen eteläafrikkalaiseen tapaan.

Taiteellinen lihapiirakka koristeellisen asetelman päällä.

Nyt täytetään piirakkaa lihalla! - Katso Kozeenin ohjeet lihapiirakan tekoon.

Lihapiirakkaa tuunattiin ja maustettiin Kozeenin tyyliin Hengaillaan semifinaalissa.

Höyryävä asetelma, jossa jääteöä.

Kanada! Tiesivät kilpailijat ja sen kunniaksi maisteltiin pekonijäätelöä - Katso täältä miten teet talven parhaan jäätelöannoksen kotona!

Neljännessä Hengaillaan alkuerässä matkattiin kohti Kandan Vancouveria ja tietysti silloin piti puhua pekonista. Sen kunniaksi Kozeen Shiwan yllätti kaikki loihtimalla pekonisen jäätelöannoksen.

Pihvi upeassa grillissä. Ympärillä keltaisia kukkia.

Näin luot televisiosta tutun taivaallisen makusamban kotiisi Kozeenin ohjeilla!

Kolmannen jaksossa matkattiin makumatkalle Brasilian suunnalle ja herkkujahan sieltä löytyy! Katso jakson ruokareseptit täältä.

Kukka-asetelman keskellä on annos kauniisti esille laitettuja kanansiipiä. Kauniit punaiset värit.

Resepti kanansiipiin Gangnam Style - Näin teet TV:stä tutun annoksen kotona

Hengailaan toisessa jaksossa tehtiin Jamie Oliverin luomalla reseptilla kanansiipiä Gangnamin tyyliin pienellä Kozeen twistillä.

Itsetehtyjä suklaamakeisia, Mozartin kuulia, näyttävässä veistosastiassa, jossa on myös höyryä.

Näin teet perinteiset Mozartin kuulat helposti kotona!

Ensimmäisen Hengaillaan lähetyksen ruokaosiossa matkattiin Salzburgiin ja Itävaltaan valmistamaan perinteistä paikallista herkkua.

Kaali ihmisen kädessä vihannesosastolla.

Nämä ovat ruokareseptien suosikit – hintatietoisuus ja konstailemattomuus näkyvät tämän hetken suosituimmissa ruokaohjeissa

Katso, mitä löytyy tämän syksyn reseptisuosikeista ja miten eri elämänvaiheissa olevien ihmisten hakemat ruokaohjeet eroavat.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle