Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

14.1. Kino Suomi: Da Capo

Honkasalon ja Lehdon suurelokuva viulun ihmelapsesta.

Helene Schjerfbeckin juhlanäyttely esittelee taiteilijaa laajemmin kuin koskaan

Schjerfbeckin syntymän 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pidettävässä näyttelyssä on esillä myös ennen näkemättömiä teoksia.

Jazzin lapsinero jammaili Suomessa

Espoossa alkanut April Jazz -festivaali sai erikoisen vieraan. Torstaina neljätoista vuotta täyttävä, israelilainen Gadi Lehavi esiintyi tapahtumassa keskiviikkona trionsa kanssa. Peruskouluikäinen pianovirtuoosi on herättänyt maailmalla huomiota poikkeuksellisen kypsillä tulkinnoillaan.

Kari Uusikylä kertoo älykkyydestä

Professoria Kari Uusikylä Mirja Pyykön haastattalussa.

April Jazz nappasi israelilaisen lapsineron

Huhtikuussa Espoossa pidettävä jazztapahtuma April Jazz on saanut vieraakseen israelilaisen lapsitähden. Alaikäinen pianovirtuoosi Gadi Lehavi on lyönyt yleisönsä ällikällä.

Sungha Jung saa verkossa miljoonia kuuntelijoita

Pensseli-setä ei suinkaan ole ainoa Suomessa keikkaillut YouTube-tähti. 13-vuotias eteläkorealainen kitaransoiton ihmelapsi Sungha Jung päätti Suomen-kiertueensa keskiviikkona Kuopioon. YouTubessa pojan videoita on klikattu yli sata miljoonaa kertaa.

Ihmelääke löytyy levyhyllystä

Jos unettomuus, keskittymisvaikeudet tai vaikkapa laihduttamisen vaikeus vaivaavat, saattaa apu löytyä apteekin sijaan lähimmästä levyhyllystä. W.A. Mozartin musiikin on todistettu vaikuttavan positiivisesti ihmismieleen ja sen suorituskykyyn.