Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Epävarmat ajat kasvattavat nostalgian nälkää – Lehtikeisarin tarina jatkaa tositapahtumiin perustuvien tv-sarjojen buumia

Kustantaja Urpo Lahtisen elämästä tehdään sarjaa, jossa herkutellaan hahmokimaralla ja 1970-luvun sensaatiojournalismilla.

Lehtikeisari Urpo Lahtisen elämästä tehdään tv-sarja – pääosassa Aku Hirviniemi 

C More on tilannut fiktiosarjan kustantaja Urpo Lahtisen värikkäistä vaiheista 1970-luvulla.

Seiskan tuore päätoimittaja on muun muassa vakoillut Sauli Niinistöä: "Mielestäni viihdejournalismi on jopa kovempaa työtä kuin politiikan journalismi"

Seiska tavoittaa viikoittain lähes 750 000 ihmistä ja korona-aikana lukijamäärä on kasvanut entisestään.

Seiskan päätoimittaja Sami Hernesaho irtisanoutui

Virkaa tekeväksi vastaavaksi päätoimittajaksi nousee Jari Peltomäki.

Hollywood-näyttelijä Geoffrey Rush saa australialaislehdeltä miljoonakorvaukset metoo-kirjoittelusta

Rupert Murdochin News Corp -yhtiö aikoo valittaa oikeuden päätöksestä. 

Amazon-johtaja Bezos syyttää sensaatiolehteä julkaisevaa yhtiötä kiristyksestä

Maailman rikkaimmaksi noussut Bezos omistaa myös Washington Post -lehden.

Seiska-lehden päätoimittaja vaihtuu

Vastaava päätoimittaja Jani Soila eroaa – toimituspäällikkö Sami Hernesahosta uusi päätoimittaja.

AP: Kohulehti säilytti kassakaapissa Trump-paljastuksia – nyt lehden julkaisijan ystävyys presidentin kanssa on päättynyt

The National Enquirer -lehti on alkanut tehdä syyttäjien kanssa yhteistyötä presidentti Trumpiin liittyvissä poliisitutkinnoissa.

Jeppe Lahtisesta kasvoi taiteen kerääjä vanhempiensa Urpon ja Hymyn opissa: "Vaimoni on laittanut ostokiellon, mutta kyllä minä sen aina jollain pystyn kiertämään"

Legendaarisen tamperelaisen lehtikeisarin ja hänen perheensä taidekokoelman helmet ovat tänä kesänä esillä laajassa näyttelyssä.

Lehtialan vaikuttaja Hymy Lahtinen on kuollut

Nimensä aikakauslehdelle antanut Hymy Lahtinen menehtyi lokakuun 22. päivänä Tampereella.

Hääyö myytävänä - kaikella on hintansa

Tragikomedia juurettomuudesta ja ihmisen hyväksikäytöstä.

Kasmir ei enää soittokiellossa Nelonen Median kanavilla – YleX:lläkään ei syytä olla soittamatta

Viime päivien uutisointi toi Kasmirin musiikin takaisin Nelonen Median radiotaajuuksille.

Seiskan valokuvaaja Ari Lahti on nähnyt kekkerit ja kokkareet, mutta myös murhatun pikkutytön nukkekodin

Valokuvaaja Ari Lahti halusi sotakuvaajaksi, mutta päätyi Seiskaan. Lahti on tavannut kaikki Suomen julkkikset ja nähnyt yhden jos toisenkin nousut ja laskut. Kirjan hän teki, koska ihmisten pitää tietää muutakin kuin se, mikä näkyy kevyesti lehtien sivuilla.

Kensingtonin palatsi vaatii: Prinssi George pitää jättää rauhaan paparazzeilta

Palatsin julkaiseman avoimen kirjeen mukaan valokuvaajat ovat piiloutuneet muun muassa hiekkadyyneihin napatakseen kuvia kaksivuotiaasta prinssistä.

Ilja Janitskinin ja Jussi Ahteen Absolute-lehdessä ei kirjoitettu ihmisistä pahaa

Ilmaisjakelun julkaisuhistoria jäi lopulta yhteen numeroon.

Kolumni: Kun brändi kirjan kirjoitti

Liperiläinen kirjailija Tuomas Lius pohtii kirjailijan imagon merkitystä lukijoiden huomiosta kilpailevilla kirjamarkkinoilla.

"Kaikki on pelkkää teatteria" - Juorulehtien skandaalit kiehtovat palkittua teksti-tv-taiteilijaa

Lindsay Lohanin pidätysvalokuvista syntyi teksti-tv-taide-festivaalin voittajateos. Yle Teksti-tv:ssä on parhaillaan käynnissä kansainvälinen teksti-tv-taiteen festivaali.

Lehdet laajentavat televisiotarjontaansa

Media-alan murros näkyy etenkin internetissä. Viime aikoina moni paperilehti on laajentanut tarjontaansa televisiotoiminnan ja liikkuvan kuvan puolelle. Kotimaisilla sanomalehdillä on omia netti-tv-kanavia, joiden ohjelmat keräävät parhaimmillaan yli 100 000 katsojaa.

Yle Uutiset Ukrainassa: Musta Maidan

Tapahtumia Ukraina-hotellin edustalla seuraavat kiovalaismiehet syyttävät valtiojohtoa siitä, että se on päästänyt tilanteen menemään näin pitkälle. Janukovitšin pitäisi erota, se on ainoa ratkaisu, he sanovat.

Seiskan päätoimittaja jätti tehtävänsä

Seiskan päätoimittaja Marko Petäjäjärvi irtisanoutui tehtävästään maanantaina.

Amerikkalaislehti valitsi Dome Karukosken kiinnostavimpien ohjaajien listalle

Leijonasydän-elokuva sai lehden kiinnostumaan Karukoskesta.

Jope Ruonansuulta joululevy ja 50-vuotisjuhlakiertue

Jope Ruonansuun syksy on ollut kiireinen. Keikkojen ja levyn teon lomassa koko kansan viihdyttäjä viettää mieluiten aikaa kotona lasten kanssa. Ensi keväänä Jope lähtee juhlakiertueelle ympäri Suomen.

Ostaisitko push up -alkkarit? Varaudu pitkään etsimiseen

Muotivillitykseksi povatut kohottavat alushousut ovat pikkuhiljaa tulossa kauppoihin. Kierros erikoisliikkeisiin Joensuussa paljasti, että takapuolen tai etumuksen muotoilua kaipaava saattaa kuitenkin vielä jäädä nuolemaan näppejään.

Tuomioja kiistää ongelmat yhteistyössä Itävallan kanssa

Tuomioja kertoo blogissaan, ettei hänen yhteydenpidossaan Itävallan ulkoministerin kanssa ole tullut esiin vahvistusta ainoallekaan itävaltalaisen Kurier-lehden väitteelle vapauttamisoperaation ongelmista.

Missi tai malli ei ole julkkistyrkky

Missi- ja mallikilpailut ovat osallistujilleen tilaisuus uralla etenemiseen, sillä julkisuus tietää lisää tienestiä. Mallikouluttaja Merja Kupiainen-Groundstroem suosittaa kuitenkin missejä ja malleja kiertämään seksikkyysleikit kaukaa.

HIFK:n sponsori pohtii rahojensa vetämistä jääkiekosta

Allerin toimitusjohtaja ilmoitti Twitterissä, jatkaako 7 päivää -lehti enää jääkiekon tukemista.

Kopterikamera valvoo, tutkii ja vakoilee

Kameralla varustetut lennokit ja kopterit yleistyvät nopeasti. Niitä käyttävät viranomaiset, mutta huomaamaton ilmakuvaus mahdollistaa myös naapurin vakoilun.

Pelkäätkö salakuvausta?

Kameralla varustetut kopterit ja lennokit yleistyvät nopeaa vauhtia ja niistä on hyötyä sekä viranomaisille että paparazzeille. Pelkäätkö salakuvausta?

Lehdistönvapaus - Suomen vaiettu voitto

Suomi on maailman lehdistönvapausindeksissä ykkössijalla.

Finland’s first male-female model: Fashion shouldn't be taken too seriously

Androgynous models are stirring up positive gender confusion in the fashion world, says Ville Ruuska, who often models as a woman.

Seiska: Harri Olli käräjillä Lahdessa

Rovaniemeläislähtöinen mäkihyppääjä Harri Olli on joutunut oikeuden eteen Lahdessa. Viihdelehti Seiskan mukaan Lahden käräjäoikeudessa on luettu keskiviikkona Ollille syyte muun muassa pahoinpitelystä.

Herttuatar Catherinen nakukuvat julkaistiin Ruotsissa ja Tanskassa, muttei Suomessa

Seitsemän päivää -lehteä kustantavan Allerin ruotsalainen ja tanskalainen lehti julkaisivat kuvat. Seiskan tänään torstaina ilmestyneessä numerossa kuvia ei ole.

Herttuatar Catherinen nakukuvista rikosilmoitus

Brittihovi haluaa saattaa salakuvat ottaneen paparazzin oikeuteen. Lisäksi hovi yrittää saada ranskalaisoikeuden määräämään alastonkuvat julkaisseen lehden vedettäväksi myynnistä. Italialainen Chi-lehti julkaisi tänään maanantaina erikoispainoksen, jossa on lukuisia paparazzi-valokuvia kuninkaallisesta pariskunnasta.

Jari Korkki: Mies joka tapasi Dianan

Tasan viisitoista vuotta sitten heräsin pyhäaamuna puhelinsoittoon. Soittaja halusi kommentin. Pyysin lisäaikaa, kun putosin täysin. Harvoin uutinen yllättää niin rajusti. Prinsessa Diana oli kuollut.

Seiskan kaksi vuosikymmentä

Millaista on tehdä häpeämätöntä juorulehteä? Siitä kertoivat Aamu-tv:ssä Seiskan toimituspäällikkö Jari Peltomäki ja Suomen tunnetuin paparazzi Panu Hörkkö.

Nainen tekee elokuvan tunnelman

Elokuvien naishahmot pelkäävät, kirkuvat, parkuvat, tulevat kidnapatuiksi ja sankarillisesti pelastetuiksi. Muotoilija Marianne Valola on pannut merkille, että nainen luo usein elokuvan tunnelman. Hänestä hyvässä elokuvassa nainen on aivan toisenlaisessa roolissa.

Kohulehdet tämänpäivän noitapamfletteja

Noidista tehtiin viihdettä massoille 1600-luvun Englannissa. Noitaoikeudenkäyntien pöytäkirjat muokattiin ja kuvitettiin viihdyttäviksi tarinoiksi, pamfleteiksi. Kohulehdet toimivat yhä näin, sanoo englantilaisista varhaisista noitapamfleteista perjantaina 18.11. väittelevä Carla Suhr.

Moska roskaa julkkiksia

YLEn Kotikatsomossa loppuviikosta starttaava 8-osainen draamasarja Moska kertoo samannimisen skandaalilehden tekijöistä ja lehden kohteista. Jari Tervon käsikirjoittama ja Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaama sarja pohtii, onko mediapelissä voittajia.

Maho lehmä poikikin yllätysvasikan keskelle perinnemaisemaa

Ylinä-lehmälle kävi kuin julkimoille keltaisen lehdistön otsikoissa: tuli yllätysvasikka. Lehmää luultiin Liesjärven Korteniemen perinnetilalla jo mahoksi, koska se ei ollut pariin vuoteen poikinut. Ylinä ja pikku vasikka ovat Suomessa jo harvinaistuneita kyyttöjä.

Tosielämä koskettaa enemmän kuin lööppiotsikko

Pakinassaan Riitta Vesala kummastelee, mistä juontaa joidenkin ihmisten tarve päästä julkisuuteen ja saada itsensä esille lööpeissä.

Tervo ja Petelius tekevät draamaa Ylelle

Kirjailija Jari Tervo käsikirjoittaa Yleisradiolle uuden kahdeksanosaisen draamasarjan Moska. Ensi vuoden syksyllä TV1:ssä esitettävän sarjan ohjaa Pirkka-Pekka Petelius.

Katso Nenäpäivägaalan tunnelmia

YLE Etelä-Karjalan paparazzi kuvasi Nenägaalaillan aikana esiintyjiä ja gaalavieraita. Palaa gaalaillan tunnelmiin katsemalla illan kuvia.

Minipossu Dinan karkumatka herätti huomiota

Suomen tämän hetken tunnetuimman minipossun Dinan lenkkireissu ikuistettiin ohikulkevan paparazzin toimesta maanantaina. Sen seurauksena YLE Perämeren nettisivuilla vieraili lähes 11 000 kävijää seuraamassa Dinan sikamaista ohitusta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle