Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Valmentaja pani yhteistyön Lotta Haralan kanssa poikki – perustelee päätöstä luottamuspulalla: "Minulle ei kerrottu toimintakiellosta"

Lotta Haralan ja Matti Liimataisen puolitoista vuotta kestänyt yhteistyö päättyi helmikuussa.

Suurta draamaa Jyväskylässä: Jalkavaivat pilasivat Maria Huntingtonin ja Miia Sillmanin ottelu-urakat

Naisten 5-ottelussa nähtiin suurta draamaa yleisurheilun halli-SM-kilpailujen avauspäivänä.

SE-mies Kristian Pulli valittu Vuoden yleisurheilijaksi, Yle Urheilun Emma Hyyppä Vuoden yleisurheilujournalisti

Kristian Pullin SE-hyppy kuului menneen yleisurheilukesän suomalaisiin huippuhetkiin.

Korte, Pulli ja Kangas suomalaisista korkeimmalla yleisurheilun kausitilastossa yksilölajeissa – naisten pikaviestissä sinivalkoinen tilastokummajainen

Kuusi suomalaista yleisurheilijaa sekä naisten pikaviestijoukkue kiilasivat maailman kärkikymmenikköön koronan sävyttämällä kilpailukaudella.

Seitsenottelija Maria Huntington haluaa käyttää somenäkyvyyttään myös hyvän tekemiseen

Yleisurheilutähti on aktiivinen sosiaalisen media käyttäjä.

Pärmäkoski, Korte, Rukajärvi vai Huntington? Kuka perii Mäkäräisen paikan suosituimpana suomalaisena naisurheilijana?

Suomalaisen naisurheilun kolme suurta tähteä Kaisa Mäkäräinen, Petra Olli ja Eva Wahlström lopettivat hiljattain huippu-urheilu-uransa. Nyt suosikkilistan kärjessä olisi tilaa uusille tähdille.

Äidin uhraukset herkistävät Maria Huntingtonin vuosien jälkeenkin – nyt hän kertoo, millaista oli kasvaa, kun ruuan saaminen pöytään ei ollut itsestäänselvyys

Seitsenottelija Maria Huntington nousi suomalaisen yleisurheilun huipulle vaatimattomista oloista. Ilman yksinhuoltajaäidin ja muiden ihmisten pyyteetöntä apua se ei olisi ollut mahdollista.

Joogaopettaja Kylli Kukk huokuu sydämen lämpöä

Joogaopettaja Kylli Kukk treenaa mielen muskeleita.

17-vuotias Saga Vanninen otteli huippusarjalla hopealle – pettynyt Maria Huntington silti ylivoimainen mestari: "Aina ennen olisin keskeyttänyt"

Saga Vanninen rikkoi sekä 17-vuotiaiden että 19-vuotiaiden Suomen ennätyksen. Maria Huntington jäi kauas pistetavoitteestaan.

SE-jahti meni murskaksi – valmentaja huolestui Huntingtonin vaisuista hypyistä: "Toivotaan, ettei hän olisi sairaaksi tulossa"

Seitsenottelija Maria Huntington ottelee sunnuntai-iltapäivänä enää Suomen mestaruudesta.

Maria Huntington ei epäile kykyään nousta Suomen kaikkien aikojen parhaaksi seitsenottelijaksi: "Hyvä tulos ei tule melkein koskaan täysin yllätyksenä"

Maria Huntington tavoittelee kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruuden lisäksi 29 vuotta vanhoja Suomen ennätyspisteitä.

Tuleeko Tokio 2021? Suomalaisurheilijoita repivät ristiriitaiset tunteet – "Päivittäin mielessä"

Osa suomalaisurheilijoista on pyyhkinyt olympialaiset ajatuksistaan, mutta joillakin ajatus Tokiosta pyörii tiheään mielessä.

Maria Huntington haluaa testata keihäskuntonsa ennen Kalevan kisoja, mutta kotikisan taso pääsi yllättämään: "Ajattelin, että ei tänne varmaan kauhean kovia tule"

Seitsenottelija on panostanut tällä kaudella keihääseen, mutta Teemakisojen kilpakumppaneiden noteeraukset kylmäsivät jo ennakkoon tamperelaisen päätä.

Vastatuulikaan ei haitannut – Huntington peräti kolmesti pituusennätykseensä Lahdessa

Yleisurheilun Lahden GP-kilpailuissa Maria Huntington säväytti useaan kertaan naisten pituushyppypaikalla.

Samuelsson ja Korte Jyväskylän suurimmat tähdet – ottelijat kamppailivat paremmuudesta harvinaisemmalla lajikattauksella: "Ottelijoiden kanssa kisaaminen on aina ihanaa"

Seitsenottelijat kilpailivat Jyväskylässä ottelun ensimmäisen päivän lajit lukuun ottamatta kuulantyöntöä.

Samuel Purolan kortit jäivät piiloon kauden avauksessa: "Odottelimme kylmässä viimassa ilman vaatteita"

Maria Huntington aloitti kautensa Oulussa 100 metrin aitajuoksulla ja pituushypyllä. Elina Lampela jatkoi varmoja otteitaan seiväspaikalla.

Tommi Evilän valmentaja-isää kaihertaa asia, joka jäi huippuvuosina tekemättä – nyt yleisurheilijoilla olisi poikkeuksellinen mahdollisuus toimia eri tavalla

Yleisurheilun suurkesän peruuntuminen aiheutti monelle urheilijalle suuren tyhjiön. Miten nyt pitäisi harjoitella ja kuinka motivoitua arvokisattomaan kesään?

Tokion olympiapomo varoittaa kisojen peruuntumisella kokonaan – siirtäminen ei ole enää vaihtoehto

Olympialaisten siirtäminen vuoteen 2022 ole vaihtoehto järjestäjien mukaan vaihtoehto.

Seitsenottelija joutui aloittamaan säästökuurin, kun kauden pääkisat peruttiin: "Pyritään säästämään tälle vuodelle myönnettyjä tukirahoja ensi vuodelle"

Miia Sillman pihistää menoistaan ja tavoittelee kovia ottelupisteitä. Toni Kuusela sisuuntui arvokisojen peruuntumisesta entistä enemmän ja aikoo ylittää 85 metriä, vaikka Tokion rajoja ei enää tänä vuonna voi rikkoa.

Yleisurheilun EM-kisat on peruttu

Pariisin EM-kisoja ei siirretä myöhempään ajankohtaan.

Seitsenottelija Maria Huntington pettyi kuullessaan hallituksen päätöksestä: "Se tuntui vähän ikävältä"

Yleisurheilijat Oskari Mörö, Topi Raitanen ja Maria Huntington tähtäävät yhä EM-kisoihin, vaikka kotimaan kilpailukauden alku venyy pitkälle loppukesään.

Suomalaisurheilijoiden olympianäyttöjä ei luvassa ensi kesänä – Maria Huntingtonille päätös oli shokki: "Kyllä tämä vähän sisua vaatii"

Maria Huntingtonilla on paljon pohdittavaa ensi kesän suhteen. Toni Kuusela aikoo olla vuonna 2021 entistä parempi.

Maria Huntingtonin ja Lotta Haralan valmentaja käyttää luovuuttaan, jos yleisurheilukausi perutaan – aikoo järjestää omia varjokisoja urheilijoilleen

Valmentaja Matti Liimatainen sanoo, että Lotta Harala ja Maria Huntington kisaavat keskenään, jos koronaviruspandemia peruu kisakauden.

"Olympialaiseni ovat yksi pilkkuvirhe Dostojevskin Rikoksessa ja rangaistuksessa" – suomalaiset huippu-urheilijat ovat valmiita auttamaan sairaaloissa, jos koronavirustilanne vaatii

Seitsenottelija Miia Sillmania ja painonnostaja Anni Vuohijokea yhdistää kaksi asiaa: he opiskelevat terveydenhoitoalaa ja tähtäävät Tokion olympialaisiin.

Saga Vanninen otteli komeat SE-pisteet – ikäluokan ME jäi haaveeksi

Saga Vanninen rikkoi 17-vuotiaiden halliviisiottelun Suomen ennätyksen pistein 4224 moniotteluiden hallimestaruuskilpailuissa Helsingissä.

Yleisurheilun nuorille huipuille uudenlaista tukea – viime kesänä läpimurron tehnyt Huntington riemuitsee valmentajansa kanssa: "Ainakin saan syötyä!"

Supertalentti-ryhmässä tuki räätälöidään jokaisen urheilija–valmentaja-parin kanssa erikseen.

Maria Huntington avautui MM-kisapettymyksestä tunteikkaasti: "Tuntuu vähän epäreilulta"

Maria Huntington puhui Instagramissa julkaisemallaan videolla keskeytykseen päättyneestä MM-kisojen seitsenottelusta.

Maria Huntington on toipunut vatsavaivoistaan

Suomalaisottelijan olympiakauden suunnittelu alkaa lyhyen lepojakson jälkeen.

Vihdoinkin! Johnson-Thompson sai kauan kaipaamansa kirkkaimman mitalin, mutta tietää jo seuraavan tavoitteensa – "Huonot hetket ovat auttaneet minua"

Katarina Johnson-Thompson venyi 7-ottelussa juuri tiukoilla hetkillä. Hän teki ottelusarjassaan neljä uutta ennätystä ja otti MM-kullan lisäksi itselleen kauden kärkituloksen sekä maansa ennätyksen.

Huntington joutui keskeyttämään ottelunsa

Maria Huntington on keskeyttänyt 7-ottelun Dohan MM-kisoissa.

Otteluiden ennätykset jäänevät näkemättä, asiantuntija nostaa kaksi kysymysmerkkiä esiin Kristiina Mäkelän tilanteesta

Dohan MM-kisojen otteluissa jäätiin ensimmäisenä päivänä ennätysvauhdista, mutta Yle Urheilun asiantuntija Jarkko Finni uskoo koviin tuloksiin. Kristiina Mäkelän karsintakunto on tällä hetkellä arvoitus.

Kristiina Mäkelä hamuaa MM-finaalipaikkaa – Maria Huntington taistelee 7-ottelussa

Yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa ottelijat päättävät tänään kaksipäiväisen urakkansa. Suomalaisittain riittää jännitettävää myös kolmiloikan karsinnassa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle