Uusimmat artikkelit
Kärsimyksen sunnuntain radiojumalanpalvelus nostaa esiin uhrien äänen
Yhteiskunnallisten jumalanpalvelusten sarja jatkuu.
Paavit ja Pythagoras ovat nykyisten ruokatrendien edelläkävijöitä
Uusille ruokatrendeille löytyy historialliset esikuvat.
Pääsiäisruokia à la Patakakkonen ja Makupalat
Suosikkiohjelmissa on nähty monenlaisia pääsiäismenuita.
Jäätelö, kerma ja kananmunat houkuttavat paastoavia munkkeja: "Ei pidä masentua, jos repsahtaa syömään"
Ortodoksien paasto on täynnä kiusauksia, munkeillekin.
22.3. Teeman Elävä arkisto: Kokki Kolmosen pääsiäisherkkuina poromakkaraa ja pashaa
Patakakkosen perinteisiä pääsiäisherkkuja
Patakakkonen vieraili Bomban talolla ja valmisti paastonajan ruokia
Vanamo ja Kolmonen tutustuvat karjalaisen ruokakulttuuriin.
Ramadan Suomessa
Miten paastoaminen onnistuu Suomessa?
Kansakunnan kalenteri: Juhlapyhät
Vuonna 1809 joulu ja pääsiäinen olivat tärkeitä juhlapyhiä.
Ihmisiä maaliskuussa 1966
Maaliskuu 1966
Karjalan mummon muistoja ortodoksisesta pääsiäisestä
Ohjelma pääsiäisestä vuodelta 1982.