Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Rammstein

Sokea Rammstein-fani kertoo ennen keikkaa koetusta hetkestä, joka saa hänet edelleen herkistymään – bändi tulee Helsinkiin hurjassa vedossa

Saksalaisyhtye heittää viikonloppuna kaksi loppuunmyytyä keikkaa Helsingin olympiastadionilla.

Kuvakollaasi naisen kasvokuvasta, konserttikuvasta ja faniporukasta.

Antti Tuisku -fani Sari Ylimartimo ymmärtää idolinsa ratkaisun vetäytyä esiintymislavoilta – ”Vähän haikeaa on silti”

Sari Ylimartimo vei tyttärensä Iidan Antti Tuiskun keikalle lähes 20 vuotta sitten. Pian äiti oli se, joka oli valmis kulkemaan satojen kilometrien matkoja eri puolille maata Tuiskun keikoille.

The Manhattan Transfer -yhtyeen jäsenet poseeraavat kameralle.

The Manhattan Transfer kuuli keikkajärjestäjän konkurssista kesken kiertueen – maailmantähtien konsertti Tampereella saatiin silti pelastettua

RH Entertainmentsin konkurssi-ilmoitus osui keskelle The Manhattan Transferin juhlakiertuetta. Yhtye nousee Tampereella lavalle sovitusti, mutta muut esiintymiset ovat yhä vaakalaudalla.

Päivi Kainulainen Möysän musaklubilla, Mössöllä viettämään iltaa.

Livemusiikin hinta on noussut – kysyimme seitsemältä keikkapaikalta, paljonko liput nyt maksavat

Yleisö on palannut klubeihin ja keikkapaikoille. Keikkalippujen hinnat ovat nousseet, mutta eivät paljon. Keikkajärjestäjät eivät halua ylittää hintojen kipurajaa.

KAhden kuvan kooste, toisessa ikääntynyt miesrokkari on kusella, toisessa nuori nainen kuvaa itseään.

Pandemian piti mullistaa musiikkibisnes, mutta palasiko kaikki lopulta ennalleen? Nuori poptähti ja rockvaarit kohtasivat eristyksen eri tavoin

Miten elektropopin nuori maailmantähti Charli XCX ja rockin kehäraakit Backstreet Girls selvisivät pandemiasta? Antti Lähde kirjoittaa kahdesta musiikkidokumentista, jotka katsovat korona-aikaa muusikon näkökulmasta, mutta vastakkaisista vinkkeleistä.

Olympiastadionilla Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Apulannan Olympiastadionin jättikonserttia piti valmistella kahteen kertaan: "Kun ollaan kerran aloitettu, niin tehdään sitä punkkia"

Apulannan 30-vuotisjuhlakeikka rämähtää ilmoille Helsingin Olympiastadionilla lauantaina. Konsertti piti järjestää jo vuosi sitten, mutta koronatoimet pakottivat siirtämään sen tälle kesälle.

Vesala

"Tapahtuma-ala ei enää houkuttele, rajoitusten veivaamisen takia moni on saanut pahasti turpaansa", sanoo valo-operaattori Pietari Koskenniemi

Tapahtuma-ala pyrkii pääsemään takaisin jaloilleen rajoitusten jälkeen, mutta sitä koettelee työvoimapula. Alalle tarvittaisiin tukijärjestelmää, jotta se houkuttelisi työntekijöitä.

Yleisöä rock-konsertissa.

Helsinkiin halutaan uusi yökaupunginosa – sinne voisi tulla yökerhoja ja keikkoja, joita saisi järjestää muita vapaammin

Uudessa yökaupunginosassa tai -kortteleissa keikkapaikat ja yökerhot voisivat toimia vapaammin. Esimerkiksi rajoitukset melulle voisivat olla tavallisista kaupungin säännöksistä poikkeavat.

Koronarajoitukset ovat pakottaneet amerikkalaiset muusikot kokeilemaan uusia urapolkuja, kertoo musiikkituottaja Thad Kopec Nashvillessa.

Yhdysvalloissa musiikkikaupunki Nashville kasvaa kovaa vauhtia koronasta huolimatta – musiikkialan ammattilaisten yhteistyö lievittää pandemian vaikutuksia

Nashvillessa musiikkialan ammattilaiset ovat itse päättäneet koronarajoituksensa. Kaupungin kulttuuritapahtumat pyörivät jälleen lähes normaalisti, mutta rajoitukset ovat näyttäneet musiikkigenrejen väliset erot.

Dingo-yhtyeen jäsenet

Radio Suomen suuri Dingo-kisa – voita oma paikka minikeikalle

Dingo akustisena 2.7.2020 Radio Suomessa ja Yle Areenassa.

Cleaning Women esiintyy dokumentissa Cleaning Up (2001).

Kokeellinen trio Cleaning Women kiertää klubeja Baltiassa

Dokumentti oudon orkesterin kiertueesta idässä.

Jussi69 kertoo saamastaan sairauskohtauksesta

"Jos mä oisin ollu lentokoneessa ni olis kyllä henki menny"

Jussi69 joutui sairaalaan kehon ylirasituksen takia

Yle Areena logo.

Live: Pepe Deluxé

Kotimaassaan harvoin keikoilla nähty Pepe Deluxé soitti ensimmäisen livensä Suomessa vasta 11 vuotta perustamisensa jälkeen. Erityisesti ulkomailla menestystä niittänyt yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen farkkujätin mainoskampanjasta.

Annikki Tähti laulaa mikrofoniin Oivan Ladossa Nummi-Pusulassa.

Annikki Tähden matkassa

A-studio iskelmälaulajan matkassa kesällä 2003.