Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Cristiano Ronaldo heitti sokerijuomat sivuun ja otsikot huusivat pörssikurssien laskusta – suomalaisprofessori kertoo, mistä asiassa oli oikeasti kyse

Coca-Colan pörssikurssi laski Cristiano Ronaldon tempauksen jälkeen. Professori Vesa Puttosen mukaan tapauksessa on tehty "kärpäsestä härkänen".

Syyttäjä alensi vaatimuksiaan ympäristön turmelemisjutussa: rikoshyöty laski vajaaseen miljoonaan, ehdollista vankeutta ei enää vaadita

Yrityksiä ja niiden vastuuhenkilöitä syytetään ympäristön turmelemisesta, kun tuotannon jätevesiä on päästetty luontoon vaillinaisesti käsiteltyinä.

Lestijärvi haluaa Finn Springiltä tarkemmat jätevesisuunnitelmat: heilahteleva sokerin määrä saatava hallintaan

Tikan tehtaan prosessijätevesiä aiotaan johtaa jatkossa myös kunnan viemäriverkkoon. Lestijärvi haluaa hakemukseen täydennyksiä.

Yksi maailman kalleimmista pullovesistä tulee Lapista – Suomen valttikortit vesibisnekseen: Puhtaus, arktisuus ja erilainen veden koostumus

Asiantuntijan mukaan Suomessa ei ole vielä oivallettu vesibisneksen mahdollisuuksia. Vientiin sopisivat niin pullovedet kuin tietotaitokin.

Hiilidioksidiakin voi käyttää uudelleen – Päijät-Hämeeseen vireillä tutkimus hyödyntämismahdollisuuksista

Hiilidioksidia käytetään laajalti teollisuudessa ja sitä voi ottaa talteen erilaisista prosesseista. Tutkijoiden on tarkoitus kartoittaa näitä tarpeita ja yhdisteen käyttömahdollisuuksia maakunnassa.

Siiderisota on edessä heti juhannuksen jälkeen: Panimoiden mukaan tullin tulkinta nostaa rajusti makusiidereiden ja -lonkeroiden hintaa

Panimoalan ja kaupan etujärjestöjen mukaan maustettujen siidereiden ja käymisteitse valmistettujen lonkeroiden verot voivat nousta pian 40 prosenttia.

PepsiCo ostaa SodaStreamin 2,8 miljardilla eurolla

Virvoitusjuomajätti haluaa murtautua kotona valmistettavien juomien markkinoille.

Finn Springillä ennätysvuosi

Kasvua on sekä kotimaassa että viennissä.

Coca-Cola ensimmäistä kertaa limuviinamarkkinoille – lanseeraa juoman Japanissa

Coca-Cola aikoo tehdä alkoholijuomaa ensi kertaa 125-vuotisen historiansa aikana.

Koivunmahla maistuu aasialaisille – keruukausi alkoi myöhemmin kuin koskaan

Aasia ohitti Keski-Euroopan tärkeimpänä markkina-alueena pohjoiskarjalaiselle koivunmahlalle.

CNN: Arvobrändi Coca-Cola leikkaa 1 200 työpaikkaa

Coca-Colan myynti jatkaa laskuaan ja yhtiö aikoo vähentää 1 200 työpaikkaa päästäkseen takaisin raiteilleen.

Sokerin karttelu näkyy vesien myynnissä: Finn Spring voi tuplata tuotantonsa lähivuosina

Lähdevesipohjalaisia juomia valmistava keskipohjalainen Finn Spring on tehnyt miljoonainvestoinnit tuotantolaitoksiinsa. Nyt juomien valmistus voidaan kaksinkertaistaa Lestijärvellä.

Tätä moni ei tiedä: Milloin Coca-Colaa maisteltiin Suomessa ensimmäistä kertaa?

Coca-Cola on maailman tunnetuimpia brändejä ja siksi sen valmistukseen, koostumukseen, historiaan ja nauttimisen vaikutuksiin palataan yhä uudestaan. Coca-Colaan liittyviä myyttejä ammutaankin alas aina silloin tällöin.

Coca-Colan tehtaalta löytyi satoja kiloja kokaiinia Ranskassa

Huumelasti löytyi Costa Ricasta saapuneesta tavarankuljetussäiliöstä.

Venezuela keskeyttää Coca-Colan tuotannon raaka-ainepulan vuoksi

Venezuela on keskellä vakavinta talouskriisiään vuosikymmeniin. Taustalla on maan päävientituotteen, öljyn, hinnan romahtaminen.

Jättisponsorit älähtivät - Blatter sivuun välittömästi!

Kansainvälisen jalkapalloliiton isoimpiin sponsoreihin lukeutuvat Coca-Cola ja McDonald's vaativat yhteen ääneen Fifan puheenjohtaja Sepp Blatteria astumaan sivuun toimestaan välittömästi.

Coca-Cola närästää kulttuuriväkeä: Sponsorin näyttely taidemuseossa liikaa

Sinebrychoffin taidemuseon "Coca-Cola-pullo 100 vuotta" -esillepano on nostattanut kiivaan vastustuksen kuvataidepiireissä. Museota syytetään mainonnasta ja varsinaisen toimenkuvansa unohtamisesta. Taidemuseo kiistää syytökset.

Fifa-pomo korruptiotutkinnasta: "Minulla ei ole mitään huolia"

Useampi Fifan yhteistyökumppani on vaatinut muutosta kansainväliseen jalkapalloliittoon. Jo 17 vuotta liittoa johtanut Sepp Blatter uskoo kuitenkin yhteistyön jatkuvan.

Pääsponsorit tyrmistyneet Fifaan kohdistuneista korruptiosyytteistä

Kansainvälistä jalkapalloliittoa Fifaa ravisteleva lahjusskandaali on saanut pääsponsorit varpailleen. Laajassa korruptiotutkinnassa Fifaa syytetään lahjusrahan antamisesta media- ja markkinointiyhtöille yli 150 miljoonan dollarin edestä.

Suomalaiset eivät trendistä piittaa: ”Meillä olutta ei juoda pahvipullosta”

Monessa maassa olutta juodaan nykyään muovi- tai jopa pahvipulloista. Uudet pakkaukset eivät ainakaan näillä näkymin ole rantautumassa Suomeen, sillä nykyinen kulutusmäärä ei innosta teollisuutta uusiin pakkausinvestointeihin.

Amerikkalaiset eivät lipitä limsaa entiseen tahtiin

Virvoitusjuomateollisuus yrittää vaikuttaa kuluttajiin rahoittamalla tutkimuksia, jotka korostavat sokerittomien juomien hyötyjä.

Panimojuomien myynti laski – ala syyttää veronkorotuksia

Panimoliiton jäsenyritykset myivät viime vuonna olutta 391,8 miljoonaa litraa.

Olvi yhteistyöhön virvoitusjuomajätti Pepsin kanssa

Olvi on solminut yhteistyösopimuksen kansainvälisen virvoitusjuomayhtiö PepsiCo:n kanssa. Olvin tytäryhtiö hoitaa mm. Pepsin ja 7 Up:in myynnin ja markkinoinnin Valko-Venäjällä tammikuusta 2015 alkaen. Tuotteiden valmistus aloitetaan myöhemmin tämän vuoden aikana.

Coca-Colan Lappi-mainos hunajaa matkailulle

Virvoitusjuomajätti Coca-Cola kuvasi ennen joulua Rovaniemen Napapiirillä videon, joka on levinnyt laajalti sosiaalisessa mediassa. Lapin matkailu on tänä talvena saanut ennätyksellisesti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, kertoo Rovaniemen Matkailun ja markkinoinnin toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

Suomen panimoteollisuus saa edustajan eurooppalaiseen edunvalvontajärjestöön

The Brewers of Europe on valinnut Olvin toimitusjohtajan hallitukseensa. Nimityksen nähdään kasvattavan suomalaisen panimoteollisuuden vaikutusvaltaa EU:n tasolla.

Panimojuomien myynti kasvoi vain vähän kesähelteestä huolimatta

Juomamyynnistä osa on pysyvästi korvautunut matkustajatuonnilla Virosta, sanoo Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton toimitusjohtaja Elina Ussa.

Intia haluaa vähemmän sokeria limuihinsa

Aliravitsemuudesta kärsivässä Intiassa myös liikalihavuus ja diabetes ovat nousseet ongelmiksi.

Hiljaiset markkinat jarruttavat vesitehtaan avaamista Lestijärvellä

Toholampilainen juomavalmistaja Finn Spring on vuosia valmistellut uuden juomatehtaan avaamista Lestijärven Yli-Lestille. Rakennukset ovat pystyssä ja hanketta varten on otettu lainaakin, mutta uuden tehtaan avaamista saa vielä odotella. Matalasuhdanteessa ei tunnu riittävän kysyntää uudelle tuotteelle.

Aftonbladet: Pepsi Max -tölkkeihin eksyi alkoholijuomaa Etelä-Ruotsissa

Etelä-Ruotsin Lidl-ruokakauppoihin toimitettiin yhteensä 1 872 Pepsi Maxin tölkkiä, joiden sisällä oli alkoholipitoista Xide Citrus Fizz -juomaa. Virvoitusjuomayhtiö Carlsberg Sverige on vetänyt virheellisen erän markkinoilta. Asiasta kertoi Ruotsin Aftonbladet-lehti.

Elintarviketeollisuus haluaa kokonaan eroon makeisverosta

Elintarviketeollisuusliiton mukaan nykyinen verotuskäytäntö johtaa sattumanvaraisuuteen ja epäoikeudenmukaiseen verotukseen.

Coca Cola etsii miljardisäästöä

Vaikka Coca Cola sekä kilpailija Pepsi ovat valloittaneet kehittyvien maiden markkinoita, molemmat ovat vaikeuksissa kotimarkkinoillaan. Amerikkalaiset ovat pidemmän aikaa vähentäneet limsojen kulutusta – oli sitten syynä halu vältellä tavallisen limsaversion sokeria tai kevytversioiden keinotekoisia makeuttajia.

Japanilainen Suntory ostaa Jim Beamin

Japanin toiseksi suurin juomavalmistaja maksaa yhdysvaltalaisyhtiöstä yhteensä 16 miljardia dollaria. Kauppa vaatii vielä Beam Inc:in osakkeenomistajien hyväksynnän.

Suomalaista vettä Saksan vesimarkkinoille

Suomen suurin lähdevesipullottaja Finn Spring on saanut vuosien työn jälkeen pään auki Saksan laajoille markkinoille. Keskipohjalaisyrityksen odotukset ovat korkealla.

Tutkimus: Älypuhelin on monille nuorille tärkein esine

Tutkimuksen mukaan nuorille tärkeitä ovat älypuhelin ja Coca-Cola.

Coca-Cola mainostaa kampanjalla aspartaamin turvallisuutta

Mainoskampanja on vastaus dieetti- ja virvoitusjuomien laskeneisiin myyntilukuihin sekä kuluttajien mielikuvaan makeutusaineiden epäterveellisyydestä.

Pako takakontissa muuttui saduksi pakolaisuudesta

Ruotsalaiselokuva Bekas antaa 1990-luvun Irakille hymyilevät kasvot. Kahden pojan pakomatkasta kertovassa elokuvassa on mukana myös suomalaisia tekijöitä. Elokuva perustuu löyhästi ohjaaja Karzan Kaderin omiin muistoihin lapsuuden pakomatkasta.

Muhammed ei kelpaa Coca-Colalle Ruotsissa

Yhdysvaltoihin voimakkaasti yhdistettyyn tuotteeseen ei haluttu Muhammed-nimeä, kerrotaan Ruotsin Coca-Colasta.

Vihaisten lintujen nousukiito tuo Olville kymmeniä uusia työpaikkoja

Virvoitusjuomien valmistus paikkaa oluen myynnin jyrkkää laskua. Etenkin Angry Birds -tuotteita viedään voimakkaasti ulkomaille.

Panimoteollisuus: Hillintä pielessä – tarjouskalja on halpaa yhä pidempään

Panimoteollisuudenliitto vaatii alkoholin tarjousmyyntiä rajoittavan pykälän romuttamista vireillä olevassa lakiuudistuksessa. Liiton mukaan ns. mäyräkoirien ja olutsalkkujen myynnin rajoitukset eivät hillitse, vaan pidentävät mm. kaljakampanjointia.

Angry Birds ei nouse kärkisijoille päivittäistavarakaupassa

S-ryhmän valikoimajohtaja Ilkka Alarotu kertoo, että vihaisten lintujen menestys näkyy nimenomaan tölkkijuomissa. Muualla linnut liitelevät matalalla.

Bloomberg: Coca Colan lähtö näivettää pörssin Kreikassa Vietnamia pienemmäksi

Talousuutistoimisto Bloomberg kertoo, että Ateenan pörssiin listattujen yhtiöiden arvo on tällä hetkellä 31,4 miljardia euroa.

Coca Cola pakenee Kreikasta Sveitsiin

Kreikan suurin yhtiö on pitkään valittanut maan kiristyneestä verotuksesta. Yhtiö suunnittelee listautumista Lontoon pörssiin.

Toimitusjohtaja: Coca-Cola ei syypää liikalihavuuteen Yhdysvalloissa

Wall Street Journalin haastattelema toimitusjohtaja Muhtar Kent sanoo, että on väärin syyttää vain yhtä tuotetta.

Yhdysvallat purkaa pakotteita, Coca-Cola palaa Myanmariin

Coca-Cola alkaa tuoda juomiaan naapurimaista ja perustaa pian myös tuotantolaitoksia Myanmariin.

Jano sammuu yhä useammin kuplivalla

Vanhin voitehista ei enää katajaiselle kansalle kelpaa, kun tarjolla on esimerkiksi virkistävää, vastustuskykyä lisäävää tai vähäkalorista kivennäisvettä. Yhä useammin kuluttajan käteen tarttuu kivennäisvesi myös limsapullon sijasta.

Blogi: Finn Spring

Suomen kevät ei tule nopeasti tai helpolla, vaan sitä pitää odottaa. Sitä odottavat erityisesti suunnistajat ja muut luonnossa liikkujat.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle