Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Bingot suosittelevat nettipelaamista – toimilupa edellyttää ovien pitämistä auki

Tällä hetkellä Suomessa on avoinna vain viisi bingohallia ja asiakkaiden määrä halleissa on vähentynyt selkeästi.

Bingoa ja polkupyörien korjaamista – nuoret tekevät Oulussa kymmeniä rauhantekoja kaikkien iloksi

Sadat oululaisnuoret toteuttavat syksyn aikana noin 50 tekoa, joissa autetaan ja piristetään ihmisiä.

RoPS avaa oman baarin – "Ei se mikään kultakaivos välttämättä ole"

Palloseura avaa baarin, koska tarvitsee lisää tuloja.

Nähdäänkö tänään raju kättely, kallis kello tai myöhästyvä Putin? Pelaa bingoa ja seuraa päivän käänteitä

Millaisia maneereja Yhdysvaltojen ja Venäjän presidentit esittelevät maanantain huippukokouksessa? Ylen bingolomakkeen avulla saat päivästä kaiken irti.

Bingo ei kuollut, se muutti baariin: "Mä en oikeesti edes tiedä, miten tätä pelataan, mutta oon tosi onnellinen"

Parikymmentä vuotta sitten bingohalleja oli toista sataa, nyt enää muutama. Bingo ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, vaan pelaajat vaihtuivat. Nyt bingo vetää kapakoita täyteen nuoria aikuisia.

Bongaa yrmeä Camilla, Harryn ex, prinsessa Eugenien hattu ja päästä varpaisiin yksivärinen asu – Meghanin ja Harryn hääbingo, ole hyvä!

Hääbingoa pelaamalla jaksat seurata lähetystä kuninkaallisista häistä terävänä. Yle näyttää prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät suorana ykkösellä kello 13.50 alkaen.

Pelaa UMK18-bingoa

Hauska bingolomake UMK18-kisakatsomoon

Eläkeläisten kohtaamispaikat katosivat – Suomessa on enää 7 bingohallia

Bingohallien määrä on romahtanut 20 vuodessa. Kun 1990-luvulla Suomessa oli vielä toista sataa bingohallia, nyt niitä löytyy koko maasta enää seitsemän.

Haastekampanjasta ropisee jo rahaa RoPS:n tilille

Kausikortit lunastetaan RoPS:n bingolta. Jalkapalloseura toivoo, että kortit maksettaisiin ennakkoon.

Bingoala ryhtyi taistoon Veikkauksen 20 miljoonan euron bisnestä vastaan – "Arpajaislain tulkinnassa on valuvika"

Bingoalaa edustavan yhtiön mielestä Veikkauksen ei pitäisi saada pyörittää verkkobingoa rahapelinä.

Ilmailukerho ajautui ahdinkoon Porin bingohallin kanssa: Markka-ajan miljoonasijoitus tuottaa nyt tappiota

Porin bingohalli ei kelpaa kenellekään, vaikka ilmaiseksi annettaisiin. Kovat kuukausikulut vetävät avainta hallussaan pitävää urheilukerhoa yhä syvenevään talousahdinkoon.

Porin bingohallin myyntiin mutkia matkaan – ostaja vetäytyi leikistä

Porin kauppahallin bingohalli on edelleen vailla ostajaa.

Opettaja: Vilkkaat lapset tarvitsevat toiminnallista opetusta – "Peli vie mukanaan"

Luokanopettaja Sari Salo yhdistää alakoulussa toiminnallisuuden ja leikin. Myös digitaalisuutta kannattaa hyödyntää leikeissä, hän ohjeistaa.

Ylen kesämökkibingo – Löytyvätkö sinunkin mökiltäsi nämä kliseet?

Tikkataulu, Hankkijan lippis ja vanhat Arabian astiat. Kuinka monta tyypillistä mökkiesinettä teidän kesämökiltänne löytyy? Pelaa Ylen kesämökkibingoa!

Katti kaataa kuusen ja piski puraisee pukkia – pelaa lemmikkiperheen joulubingoa

Jouluisin koti on täynnä koirille mielenkiintoisia hajuja ja kissojen leikkeihin sopivia koristeita. Pelaa bingoa ja kurkkaa lemmikkiperheen suurimmat, jouluiset sudenkuopat!

Ruisrockissa voi bongata yksisarvisen, tanssia reivikontissa ja pelata bingoa – video

Turussa viikonloppuna järjestettävä Ruisrock on keräämässä jälleen ennätysyleisön. Festivaalin taika hyvästä säästä on pitänyt jälleen kerran, ja aurinko on hellinyt festivaalikävijöitä. Musiikin lisäksi Ruisrockissa on paljon oheisohjelmaa, kuten bingoa ja sirkusta.

Lonkkaleikkauksesta itsehoidon kautta bingoon – potilaan oman tahdon kunnioittaminen voi pelastaa laitoshoidolta

Kunnissa siirrytään yhä enemmän laitoshoidosta kotihoitoon. Kokkolassa viime syksynä aloitettu kotihoidon kuntoutumisyksikkö on ottanut ohjenuorakseen potilaan oman tahdon kunnioittamisen. Uusi kuntoutusmuoto on saanut aikaan loistavia lopputuloksia: laitoshoitoon joutumisen uhka väheni jopa 80 prosenttia.

Bingon musikaalinen versio pitää kisaajat skarppina: Nyt tulee laulubingo

Perinteinen yhteislaulu saa lisäjännitystä, kun veisaaminen yhdistetään bingoon. Laulubingossa sekä laulajat että säestäjät pysyvät valppaana, kun seuraava kappale tulee yllätyksenä kaikille.

Mummokuskit jäivät itsekin koukkuun kyläbingoihin: "He eivät muuten pääsisi, jos minä en lähtisi"

Kyläbingojen määrä on vähentynyt viime vuosien aikana, mutta Keski-Pohjanmaan alueella ja lähiseudulla kyläbingoissa käydään edelleen ahkerasti, mikäli niitä vielä järjestetään. Innokkaimmat pelaajat käyvät tilaisuuksissa jopa kolme kertaa viikossa ja kyydissä saattaa olla useampikin kyläläinen.

"Olen ollut mukana yli 2000 kertaa" – intohimona kyläbingo

Suomalaiset hullaantuivat bingoon 1970 luvun alkupuolella ja peli-iltoja pidettiin melkein jokaisessa kylässä. Määra on vähentynyt dramaattisesti kulta-ajoista, mutta sitkeimmät järjestävät niitä edelleen.

Salavappu toi haalarijoukon Kemin kaduille

Opiskelijat ottivat varaslähdön vappuun hyvissä ajoin.

Bingot ovat lähes kadonneet katukuvasta – Kuokkalan kirkossa kajahtaa yhä

Kuokkalan kirkon seniorikerhossa pyörii aina silloin tällöin bingo. Sitä pyörittää vs. diakoni, jolta bingokone löytyy omasta takaa.

Hiljainen viikko on täynnä tekemistä – Katso pääsiäisen menovinkit

Pääkaupunkiseutu ei hiljene pääsiäisviikonlopuksi. Kokosimme menovinkkejä lapsiperheille, perinteiden rakastajille, urheiluhulluille ja muille.

Naapurien vastustus kaatoi päihtyneiden päivätoiminnan muuton – toiminta uhkaa keskeytyä Tampereella

Päihteiden ongelmakäyttäjille Tampereen keskustassa toimiva Huoltsu on tärkeääkin tärkeämpi. Vanhat tilat jyrää kauppakeskus eikä uusia tiloja ole löytynyt. Pahimmassa tapauksessa toiminta loppuu jo keväällä.

Hopea-RoPSin pomojen palkat nousivat

Jalkapallon Veikkausliigan hopeamitalille yltäneen Rovaniemen Palloseuran (RoPS) johtoportaan palkat nousivat edellisvuodesta.

Bingon SM-kisat miteltiin arvokkaissa puitteissa

Finlandia-talossa kohtasivat Suomen innokkaimmat pelaajat.

Perhehoitaja Hokkasen kotona asuu kolme mummoa ja pappa – "Me ollaan yhtä suurta perhettä"

Kotonaan neljää vanhusta hoitava Päivi Hokkanen elää hoidettaviensa kanssa täyttä elämää. Arkenakin soitetaan ahkerasti vinyylejä, pelataan bingoa, leivotaan, pyykätään ja ruoditaan päivän polttavat uutisaiheet.

Tervolalaisille tiedotustilaisuus vastaanottokeskuksesta perjantaina

Tervolaan perustettavasta vastaanottokeskuksesta järjestetään tiedotustilaisuus kuntalaisille perjantaina, mutta ensimmäiset turvapaikanhakijat majoitetaan tiloihin jo torstai-iltana. Vastaanottokeskus tarvitsee kansalaisilta lahjoituksia ja keräys järjestetään kuntakeskuksessa perjantaina.

Moni vanhus jäisi kotinsa vangiksi ilman ystäväapua – SPR:llä jo yli 200 vapaaehtoista Kokkolassa

Suomen Punaisen Ristin ystävätoiminta välittää Kokkolassa apua 500 henkilölle kuukaudessa. Uusia ystäviä tarvittaisiin jatkuvasti, jonossa on 30 vanhusta.

Entinen toimitusjohtaja myy yhä mainoksia RoPSille

Rovaniemen Palloseuran (RoPS) pitkäaikainen toimitusjohtaja Jouko Kiistala toimii edelleen seuran parissa. Kiistala kerää RoPSille tuloja myymällä mainoksia ja pyörittämällä bingoa.

Lakkautettavan bingohallin omistaja: Veikkaus vie bingon elinmahdollisuudet

Porin kauppahalli hiljenee entisestään, kun kauppahallissa toiminut perinteikäs bingo sulkee ovensa syksyllä. Bingohallin tiloihin ei ole vielä löytynyt jatkajaa.

SK: Porin kauppahallin bingo lopettaa toimintansa

Porin perinteinen kauppahallin bingo suljetaan. Syynä on se, että toiminta on kannattamatonta.

Festivaalikesän tulokas Sideways menestyi – tulevaisuus auki

Bingoa, pingistä ja puhetta. Sideways-festivaalin suosio perustui siihen, että tapahtuma ei ollut pelkkä musiikkifestivaali.

Kesähäillä maksetaan seurantalon lämmityslasku

Tuliko kutsu kesähäihin? Jos näin iloisesti kävi, on paljon mahdollista, että pääset juhlimaan seurantalolle. Suomessa on yhä noin 2500 seurantaloa, joiden kesäviikonloput täyttyvät hääbuukkauksista.

Kyläyhdistys taistelee Sinetän vanhan koulun hallinnasta

Rovaniemi haluaa myydä vuonna 1927 valmistuneen koulurakennuksen, mutta tilaliikelaitos on hylännyt tähän mennessä jätetyt kaksi tarjousta. Tarjouksen jättivät Sinetän kyläyhdistys ja Tuplaksi oy. Tarjoukset hylättiin koska ne alittivat kiinteistön tasearvon. Kyläyhdistys ei lannistu tylystä vastauksesta, vaan toivoo apua kaupunginhallitukselta.

Kivijalkabingot katoamassa – Porin kauppahallin bingo sinnittelee

Bingo oli entisaikojen suosikkiharrastus, mutta nykyään perinteiset bingohallit eivät innosta asiakkaita enää vanhaan malliin. Kuitenkin esimerkiksi Porissa kiertäneet huhut kauppahallin bingon sulkemisesta ovat ennenaikaisia, kerrotaan bingon omistavasta Porin Ilmailukerhosta.

Lakimuutos saattaa lopettaa bingoamisen Tallinnan-laivoilla

Virossa kesällä voimaan tuleva lakimuutos rajoittaa bingon pelaamisen yhteen kierrokseen viikossa. Tämän vuoksi bingon järjestäminen ei peliyhtiön mukaan ole välttämättä jatkossa enää kannattavaa.

Opiskelijat yllättivät omaishoitajat hemmottelupäivällä: "Ihan ruhtinaallista"

Opiskelijät järjestivät omaishoitajille ja heidän hoidettaville mojovan yllätyksen Mikkelissä. Omaishoitajille oli tarjolla muun muassa erilaisia hierontoja sekä hoidettaville joululauluja ja bingoa.

Järjestysmiehet poistivat palavia soihtuja RoPSin pelissä – katso kuvat

Rovaniemen Palloseuran ja Seinäjoen Jalkapalloklubin välisessä Veikkausliigakamppailussa lauantai-iltana koettiin epätavallinen tilanne. Ottelun lopulla Rovaniemen Palloseuran faniryhmä Bingo Boys sytytti katsomossa sinisiä soihtuja.

"Musiikkia voisi olla enemmän"

Kajaanilaiset Terttu Ahlsted ja Hilkka Kinnunen ovat tyytyväisiä elämäänsä paikallisessa hoivakodissa. Tosin, vaikka virikkeitä on arjessa tarjolla aivan riittävästi, esimerkiksi säveliä naiset voisivat kaivata ilmoille lisääkin.

Yhteinen olohuone helpottaa vanhusten yksinäisyyttä

Ikäihmisten olohuone aloittaa toimintansa Oulun keskustassa. Ilta- ja viikonloppupainotteiseen toimintaan halutaan mukaan erityisesti yksinäiset vanhukset.

Rovaniemellä uskotaan: ”Jos täydellisesti menee, mitalikin on mahdollinen”

RoPS pääsi viime kauden päätteeksi juhlimaan Suomen cupin voittoa toisen kerran historiassaan. Voiton myötä joukkue nähdään tänä vuonna myös eurokentillä. Euroopan seikkailuihin rovaniemeläiset suuntaavat Juha Malisen johdolla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle