Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Havainnekuva liikuntahallista

Kemin uusi liikuntahalli nousee uimahallin kylkeen nopeassa tahdissa: heinäkuussa rakennuksessa on jo katto päällä

Monitoimihallin rakennustyöt kestävät noin vuoden. Kiivainta rakennusaikaa on ensi kevät, jolloin hallin sisällä tehdään asennustöitä.

Porin palloiluhallin havainnekuva.

Mikael Ropo sai riittävästi valtuutettuja poikkeukselliseen operaatioon: Porin kiistellyn palloiluhallihankkeen jatko tuotava valtuustoon

Porin kaupunginvaltuusto joutuu ottamaan kantaa Isomäen palloiluhallin tarpeellisuuteen. Valtuusto on aiemmin hyväksynyt hankkeen, tekninen lautakunta keskeyttäisi sen.

Jyväskylän Hippos.

Jyväskylän liikunnan suurhanke Hippokselle välähti vihreä valo – valitukset kaatuivat hallinto-oikeudessa, mutta epävarmustekijöitä on yhä

Jyväskylään on tarkoitus rakentaa kansainvälisesti merkittävä liikunnan, huippu-urheilun sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen keskus ja tapahtumapaikka. Hippos-hanketta on kuitenkin varjostanut valituskierre.

Kristian Kuoksa on oululainen ammattilaisfrisbeegolfin pelaaja.

Frisbeeharjoitteluun sisähallissa on saatu lisää vaihtoehtoja Oulussa

Frisbeegolfin harjoittelu onnistuu toki talvella ulkonakin, mutta uuden hallin myötä harjoitusolosuhteet ovat parantuneet Oulussa.

Porin palloiluhallin havainnekuva.

Demarit ja perussuomalaiset eivät kaipaa säästöjä Porin palloiluhallista – muissa ryhmissä valmiutta karsia yli 25 miljoonan euron budjettia

Porin kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Isomäkeen rakennettavan palloiluhallin kustannuksiksi 25,1 miljoonaa euroa. Halvemmallakin voitaisiin selvitä, arvioi enemmistö Porin valtuustoryhmistä.

Ammattiopisto Lappian sähköalan opiskelijat käyvät koulun liikuntatunnilla pelaamassa koripalloa Kemin Tervahallilla

Kemin uusi 15,4 miljoonan euron liikuntahalli toteutetaan leasing-sopimuksella – tilat soveltuvat monille lajeille ja yleisötapahtumille

Kemin uusi liikuntahalli toteutetaan leasingilla, koska siitä ei seuraa käyttötaloutta vaikeuttavia poistoja

Yle Areena logo.

Kaupunkilaiset halusivat lisää huvittelupaikkoja vuonna 1967

Runollinen mustavalkodokumentti ”Ihminen ja kaupunki” kuvaa kaupungin ihmisiä läheltä. "Kasvot – ihmiset – muodostavat kaupungin todellisen maiseman", dokumentti kertoo. Mutta mitä ihmiset haluavat kaupungilta?

Nuori mies laittaa nuuskaa huulensa alle.

Nuuska - raavaiden miesten paheesta urheilijoiden huuliin

Maustamaton nuuska kelpasi vain tosimiehille 1960-luvulla.

Yle Areena logo.

Vapautuneet naiset valtasivat käsipalloareenan Riihimäellä

"Naisemansipaatio jatkuu", joutui Kamera kiertää -ohjelma ällistelemään helmikuussa 1968. Käsipallokaan ei enää ollut pyhitetty yksinomaan miehille.

Tampereen jäähalli Hakametsässä.

Maamme ensimmäinen jäähalli valmistui 1965

Jäähalli toimi kisanäyttämönä MM-kisoissa.