Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ylen EM-juontaja hylättiin yksin studioon – asiantuntijat nukkuivat pommiin

Ylen jalkapallon EM-kisalähetysten studio-osuuksien isäntä Riku Salmisella oli pallo hetken hukassa, kun suoran lähestyksen asiantuntijat Petri "Peetu" Pasanen ja Erkka V. Lehtola olivat teillä tietämättömillä – ilmeisesti juhannuksen jäljiltä. Katso seikkailu kuvaa klikkaamalla!

Islantilaisselostaja ei ollut pysyä housuissaan - tämä huikea selostus jää historiaan

Islantilaisselostaja Gudmundur Benediktssonin selostuksesta välittyy suuren yllätyksen riemu, kun Islanti jyräsi viime hetken maalilla 2-1-voittoon Itävallasta ja varmisti paikkansa EM-kisojen pudotuspeleissä.

Video: Islanti iski lähemmäs unelmaa - pitkä heitto vei johtoon Itävaltaa vastaan

Islannin Kari Arnasonin pitkä rajaheitto päätyi Jon Dadi Bödvarssonille, joka vei joukkueensa 1-0-johtoon Itävaltaa vastaan F-lohkon päätöskierroksen ottelussa. Katso osuma kuvaa klikkaamalla!

Jännitystä viimeisille sekunneille saakka: Katso Islanti-Unkari -ottelun kohokohdat

Islanti oli lähellä yllätysvoittoa Unkarista, mutta palloa lähes 70 prosenttia ajasta pitänyt Unkari onnistui tasoituksessa F-lohkon ottelun loppuhetkillä.

Turkki jäi Noliton ja Moratan Espanjan jyrän alle – Katso ottelun maalit

Noliton hyvät ajoitukset, Moratan fiksut liikkeet ja Turkin lopullinen hajoaminen käsiin siivittivät Espanjan 3-0 voittoon D-lohkon myöhäisillan kamppailussa.

Uskomaton tasoitus viime hetkillä ja sekopäinen soihtuselkkaus – Tshekki-Kroatia -ottelun kohokohdat

Kroatia näytti jatkavan vakuuttavaa menoaan jalkapallon EM-turnauksessa, kun se hallitsi suvereenisti ottelun ensimmäistä tuntia Tshekkiä vastaan. Kroatia johti 2-0 ja sillä oli useita paikkoja naulata ottelu, mutta Tshekki kiri värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2-tasapeliin.

Zlatan jäi lyömään päätään maalitolppaan – Katso Ruotsi-Italia -ottelun kohokohdat

Italia kukisti Ruotsin 1-0 (0-0) jalkapallon EM-kisojen E-lohkon ottelussa. Ottelu näytti jo päättyvän maalittomaan tasapeliin, kunnes hyökkäääjä Eder pääsi etenemään pitkin Ruotsin rangaistusalueen rajaa liian vapaasti 88. peliminuutilla.

Müllytys jäi vain haaveeksi – Katso kooste maalittomasta Saksa-Puola -ottelusta

Puola ja Saksa kirjasivat EM-kisojen C-lohkon ottelusta 0-0-tuloksen. Kummassakin päässä nähtiin tilanteita, mutta Saksa hallitsi ottelua varsinkin ottelun alun. Toisella puoliajalla Puolan Milikillä oli kaksikin loistopaikkaa, mutta pettymyksekseen sössi kummankin.

Unkari sammutti Itävallan toiveet – katso video komeasta kakkososumasta

Zoltan Stieber teki Unkarin toisen maalin ja varmisti EM-kisojen tähän asti suurimman yllätyksen, kun Itävalta kaatui 2-0. Katso video komeasta osumasta kuvaa klikkaamalla!

Maalikooste: Englanti ja Venäjä tasoihin viime hetkillä

Jalkapallon EM-kisojen lohko-B:n päivän kolmannessa ottelussa Englanti ja Venäjä tasasivat värikkäiden vaiheiden jälkeen pisteet 1-1-lopputuloksella.

Tv-aseman rakentaminen Pyhätunturille oli ihmisen ja koneen yhteispeli

Tunturille rakennettu asema oli mittava rakennusurakka.

Tv-lähetykset kokonaan teräväpiirtoa vuonna 2020

Normaalilaatuiset antenni-tv-lähetykset päättyvät neljän vuoden kuluttua, koska tv-kanavat ja lähetyksiä jakavat operaattorit haluavat aikaistaa niin sanottua hd-siirtymää. Iso osa antenni-tv:n katsojista joutuu uusimaan tv:n tai boksin.

Näin varmistat, että näet teräväpiirtolähetykset myös 2016 – Ylen hd-katselu päättyy Digitan kanavapaikoilla

Tuhannet hd-katseluun kykenevät kodit joutuvat uusimaan tv-antenninsa, jotta Ylen teräväpiirtolähetykset näkyvät niissä uutena vuonna. Samat kanavat normaalitarkkuudella eivät sammu missään.

Asutko teräväpiirto-tv:n kanssa tietämättäsi?

Uusi telkkari tuli hankittua pari vuotta sitten ja kanavia näkyy hirmuinen liuta, kun vain jaksaa selata. Mutta tuleeko niiden joukossa teräväpiirto-ohjelmaa? Lue keinot asian selvittämiseksi.

Kumia, kromia ja vinyyliä – hyppää mukaan vanhojen autojen kulkueeseen suorassa nettilähetyksessä

Videon lisäksi voit seurata perinteisen Wappuajo-kulkueen etenemistä reaaliaikaisesti artikkeliin upotetusta kartasta. Osallistu somessa aihetunnisteella #wappuajo. Lähetys alkaa kello 12.00.

Eikö teräväpiirtokanava enää näy Kuopion alueella? Ei hätää, vaihtoehto löytyy

Digita ei enää 1. huhtikuuta alkaen välitä Ylen teräväpiirtolähetyksiä Kuopion lähetysasemalta. Tilannetta paikkaa DNA:n lähetysasema, joka lähettää neljää Ylen HD-kanavaa. Perinteisten kanavien näkyvyyteen tilanne ei vaikuta.

Antennitelevision verkkotoimilupia tuli hakuun

Uusi toimilupakausi on kymmenen vuotta vuodesta 2017 lähtien.

Ylen HD-kanavat yhä useampaan kotiin

Yle Fem HD ja Yle Teema HD -kanavat näkyvät tästä päivästä lähtien myös DNA:n antenniverkossa.

Television virityskuvia

Aikakautensa katsotuinta ohjelmaa.

Neljä kysymystä uusista televisioista

Televisioihin on tarjolla uutta tekniikkaa. Ylen aamu-tv:n haastattelema Viestintäviraston erityisasiantuntija Kari Kangas kertoo, miten termiviidakossa selviää.

Lukon liigakauden avausinfo – suora lähetys klo 12.30

Yle Urheilu välittää suorana nettilähetyksen Rauman Lukon liigakauden avausinfon kello 12.30 alkaen.

Digita lupaa TV:n teräväpiirtolähetykset Pohjois-Karjalaan viimeistään 2017

TV-ohjelmien välittämisestä vastaava Digita lupaa, että HD-lähetykset saadaan ilmoille Kolilta viimeistään vuonna 2017. HD-lähetyksiin siirtyminen ei vaadi kotitalouksilta erikoiskalustoa.

Vietteleekö Lapuan tv-torni kristikansan?

Osa kirkonmiehistä pohti, vietteleekö televisio kristikansan

Ultraääni vahvisti nailoneita ja paransi viinin laatua

Historiallinen tv-koelähetys ultraäänellä tapahtui 1.4.1965.

Koko maa katsoo teräväpiirtona Uudenmaan uutisia

Ylen alueelliset tv-uutiset eivät näy teräväpiirtokanavalla suurimmassa osassa maata. Esimerkiksi Lapissa Ylen HD-kanavalla ei näy uutisia Pohjois-Suomesta vaan Uudeltamaalta. HD-kanavia ei voi vielä jakaa alueellisesti, kertoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Tutkimus: Nettitelevision suosio syö maksu-tv-asiakkaita

Yli puolet suomalaisista harkitsee maksu-tv-tilauksen lopettamista, ilmenee Arkenan tekemästä tutkimuksesta.

Ojala-Niemelä: Kaikille saatava HD-kanavat

SDP:n lappilainen kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä jätti torstaina kirjallisen kysymyksen HD-lähetysten näkyvyydestä Lapissa. Ylen HD -kanavat eivät näy antennitalouksissa Lapissa.

Ylen HD-kanavat näkyvät Lapissa vain kaapelissa

Yleisradion uudet teräväpiirto TV-kanavat näkyvät Lapissa, Kainuussa ja osassa Itä-Suomea ilmaiseksi vain kaapelin, netin tai satelliitin kautta. Yle ja Digita ovat sopineet Ylen HD kanavien antennijakelusta 7.2. alkaen. Yle TV1 HD, Yle TV2 HD ja Yle Fem HD -kanavat tulevat kuitenkin Digitan D-kanavanippuun, jonka näkyvyysalue kattaa vain noin 85 prosenttia suomalaisista.

Jos Ylen HD-kanavat kiinnostavat, tarkista antennisi

Osa suomalaisista antennitalouksista katsoo Ylen lähetyksiä jo paremmalla kuvanlaadulla. Uusia HD-lähetyksiä pääsee katsomaan, jos katolta löytyvät oikeanlaiset antennit. Televisionkin pitäisi olla uudempaa mallia. Mutta jos nykyinen kuvanlaatu riittää, voi televisiota katsoa entiseen malliin.

HD distribution of Yle TV1 and TV2 begins end of January

Yle has agreed on the High Definition distribution of its flagship channels TV1 and TV2 with DNA and Canal Digital. HD distribution is also on offer to other operators. The plug will be pulled on Yle HD, the current HD channel broadcasting an assortment of Yle’s programming.

Ylen TV1 ja TV2 teräväpiirtojakeluun kuun lopulla

Yle on sopinut DNA:n ja Canal Digitalin kanssa TV1:n ja TV2:n jakelusta HD-muodossa. Teräväpiirtomuotoinen jakelu on tarjolla myös muille operaattoreille. Nykyinen koostekanava Yle HD lopetetaan.

Linnan juhlat Ylen netissä ja muissa välineissä

Yle Uutiset kutsuu yleisön osallistumaan Linnan juhliin verkossa. Luvassa on muun muassa pukuäänestys ja keskustelua asiantuntijoiden kanssa.

Television antenniverkossa siirrytään teräväpiirtolähetyksiin vuodesta 2017 lähtien

Uusi tekniikka lisää myös televisiokanavien määrää. Nykyisillä laitteilla ohjelmia voi seurata vuoteen 2026 asti. Tekniikkamuutoksen taustalla on se, että 700 megahertsin taajuusalueen taajuudet siirretään televisiolta langattomalle laajakaistalle.

Kaikki nettitelevisiot eivät ymmärrä alueellisuutta

Soneran ja Elisan tarjoamissa laajakaistatelevisiopalveluissa käytetty tekniikka ei mahdollista Ylen alueellisten televisiouutisten näkymistä oikein.

Ehditkö juuri hankkia Full HD:n? - Nyt tulee Ultra HD

Televisiokuva kehittyy yhä tarkemmaksi. Full HD -televisioiden rinnalla myydään neljä kertaa terävämmällä kuvalla varustettuja 4K-televisioita, ja tulevaisuudessa häämöttää jo 8K-tekniikka. Kehityksen mukana eivät näytä pysyvän edes sisällön tuottajat.

Katso suora nettilähetys Sodankylän elokuvajuhlilta

Yle Areena näyttää lauantaina klo 12.45 suoran nettilähetyksen Sodankylän elokuvajuhlien keskustelutilaisuudesta.

Katso suora nettilähetys Sodankylän elokuvajuhlilta

Yle Areena näyttää lauantaina klo 12.45 suoran nettilähetyksen Sodankylän elokuvajuhlien keskustelutilaisuudesta.

3D- ja HD-televisiot kiinnostivat Berliinissä 1987

Länsi-Berliinin tv-messujen mielenkiintoisin tuote oli HDTV.

Linnan juhlilla 2,45 miljoonaa katsojaa - netissäkin huippulukuja

Itsenäisyyspäivän vastaanotto pitää pintansa Suomen katsotuimpana ohjelmana. Myös Linnan jatkot -ohjelmaa seurasi yli miljoona katsojaa. Linnan juhlien suora nettilähetys käynnistettiin 135 000 kertaa.

UrhoTV pelkää nettilähetysten laittoman jakamisen yleistyvän

Maksukanava UrhoTV:n mukaan SM-liigan nettilähetysten laittomat striimaukset saattavat kerätä jopa 10 000 käyttäjää. Poliisi ei ole törmännyt tapauksiin yleisemmin.

Kuurojen Liiton netti-tv uusi ilmeensä

Kuurojen Liiton netti-tv:n tuotannoissa pyritään palvelemaan kaikkia viittomakielisen yhteistön jäseniä. Uutuutena on mahdollisuus seurata suoria nettilähetyksiä kännykän välityksellä.

Yle HD now with full schedule

Yle's high definition HD television channel has started a full-day service, carrying programming from the company's TV1 and TV2.

Yle HD on nyt aina avoinna

Puolitoista vuotta sitten aloittanut kanava välittää sekä Yle TV1:n että TV2:n ohjelmia.

Yle HD:n siirtyminen kokopäiväiseksi viivästyy

Uusi lähetysjärjestelmä saadaan käyttöön viikolla 44, minkä jälkeen kanavalla nähdään arkisin kaikki TV2:n ja viikonloppuisin TV1:n ohjelmat.

HDTV taking off

Television in Finland is set to make the transition to high definition technology by the year 2026. The government is currently considering a report outlining a transition schedule for electronic media. Pay channels will switch over to the new technology in about four years. A license for a new digital HDTV multiplex was issued on Thursday.

Digitalle toimilupa uuteen viestintäverkkoon

Uudessa verkossa on tarkoitus kehittää teräväpiirtolähetysten tarjontaa. Digitalla on ennestään viisi UHF-taajuusalueella toimivaa kanavanippua.

Litmanen: Teknologia heti käyttöön

Nykyaikainen televisiotekniikka on hyvin raakaa erotuomareille. Viime vuosien aikana hidastukset edestä, takaa, yläpuolelta, sivuilta ja kaikkialta takaavat sen, että televisiokatsojat saavat aina tietää, mikäli erotuomari on tehnyt virheen.

Kysely: HD kiinnostaa penkkiurheilumiehiä

Naisista harvempi kuin joka kahdeksas jaksaa kiinnostua teräväpiirtotelevisiosta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle