Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Brandskadade lekställningar i en lekpark.

Nuoriso-ohjaaja ei yllättynyt Mustasaaren leikkikentän tulipalosta ja vetoaa nyt vanhempiin: "On pidettävä silmällä mitä lapset tekevät"

Nuoriso-ohjaajat tapaavat nuoria useita kertoja viikossa siellä, missä nämä ovat. Mutta ohjaajat eivät voi tavata kaikkia, eivätkä kaikki halua heitä tavata.

Päivi Ojala Kauhajoen Walkersissa

Kauhajoen Walkers toimii sujuvalla yhteistyöllä

Joskus yhteistyö eri tahojen kanssa sujuu niin hyvin, ettei sitä edes huomaa. Kauhajoen Walkers-kahvilassa asiat ovat juurikin näin hyvin.

Yle Areena logo.

Häiriköivä nuoriso haminalaisten harmina

Haminassa Etelä-Poitsilan lähiössä hyvät neuvot olivat kalliit, kun kaupunginosan nuoret panivat elämän risaiseksi ja terrorisoivat lähiön asukkaita. Dramatisoidussa dokumentissa nähdään kuinka Poitsilan kauhukakarat muuttuivat eri tahojen yhteistyön tuloksena lainkuuliaisiksi kansalaisiksi.

Yle Areena logo.

Kesä, nuoruus ja pesäpallo

Pesäpalloliiton suurleirillä Kankaanpäässä pelattiin Suomen mestaruuksista, analysoitiin peliä ja vannottiin kunnollisen urheiluvalmennuksen nimeen. Ylen dokumentti leiristä on kuin 70-luvun tosi-tv:tä. Monelle osallistuneelle juniorille kyseessä oli yksi niistä lapsuuden kesistä, joiden perään myöhemmin haikaillaan.

Yle Areena logo.

Motivaation puute esti homoudesta parantumisen

Vuonna 1974 homoseksuaalisuutta pidettiin ominaisuutena, joka voidaan poistaa. Kotioloista johtuvaa "oiretta" ei kuitenkaan saatu koskaan parannettua.