Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lauri Reuter: Jos voisit syödä mitä tahansa eläintä, ketä söisit? Aloitin itsestäni

Ihmisliha pakottaa esittämään kiinnostavia kysymyksiä.

Prisma: Lihantuotanto, uhka maapallolle?

Mitä seurauksia maailmanlaajuisella lihantuotannolla on?

Elikö joulukinkku hyvän elämän? Tutkijat tietävät, kuluttaja ei

Luomumerkki ei takaa onnellista joulukinkkua.

Prisma Studio: Tulevaisuuden ruoka kasvatetaan kotona soluista

Munia ilman kanoja, lihaa ilman sikoja, marjoja ilman metsiä

Lihakauppa on kauppaa luottamuksella – kuluttaja ei voi olla täysin varma teurastusmenetelmästä

EU-lainsäädäntö ei velvoita teurastamoita tai kauppiaita ilmoittamaan, millä menetelmällä liha on teurastettu. Tieto teurastustavasta on tärkeä esimerkiksi muslimeille.

Teurastamot: Halal-lihan kysyntä kasvussa – tuotantomäärät silti vielä pieniä

Ainakin viisi teurastamoa tekee suomalaisen halalin mukaisia teurastuksia. S-ryhmä ei usko tuore-halalin markkinoihin.

Battlen lukuvinkki: ruoka

Lue ruoantuotannosta!

Pitääkö liha poistaa lautaselta?

Ilmastonmuutosnäkökulmasta lihansyöntiä on syytä vähentää.

Näille kirjoille lapset antaisivat 30 000 euroa

Lapsiraati antaisi 30 000 euroa näille kirjoille

Prisma Studio: Miltä maistuu ruoka vuonna 2050?

Laboratoriolihaa lounaaksi?

Kariniemen kuolleet pojat

Lihan alkuperästä on tulossa ruokatabu.

Sian elämä – Perttu Saksan vahva valokuvasarja

Millaista on sian elämä Suomessa?

Mistä ravintolaketjujen lihat tulevat?

Kysyimme, onko tilanne muuttunut vuoden 2014 jälkeen.

Docventures: Lihaton lokakuu

Lihattomasta lokakuusta tuli ilmiö

Kasvissyönti jakaa mielipiteet

Ekoisti käsittelee kasvissyönnin motiiveja ja vaikutuksia.

Hullun lehmän tauti

Hullun lehmän tauti eli BSE havahdutti Eurooppa 1996.