Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ostitko auton netistä ja kauppa kaduttaa? Jos peruutat kaupan, voit joutua korvaamaan auton arvon alenemisen yli 100 kilometrin ajon jälkeen

Kuluttajariitalautakunta on määritellyt, milloin nettikaupasta auton ostanut joutuu hyvittämään auton arvon alentumisen, jos kauppa peruutetaan. Tavanomaista koeajoa ei tarvitse hyvittää.

Eksote aloitti neljän kuukauden mittaisen etälääkärikokeilun – "Etäasiointia hyödynnetään silloin, kun se on toimivin vaihtoehto asiakkaalle"

Etälääkärikokeilussa Eksoten puhelinpalveluja tuottavan Kaiku24:n ammattilaiset arvioivat asiakkaan hoidontarpeen ja varaavat ajan. Lääkäri soittaa potilaalle sovittuun aikaan.

Salpakankaan ja Asikkalan sote-keskusten puhelinpalvelut ruuhkautuneet

Uuden toimintamallin käyttöönotto aiheuttaa alkuvaiheessa pidempiä puheluita ja väliaikaista ruuhkaa palveluissa.

Lidl sulkee tänään myymälän Mikkelissä, ketjun mukaan kaksi myymälää riittää palvelemaan asiakkaita

Lidlin Karikon myymälä on keskiviikkona auki viimeistää päivää. Lähemäelle avattiin myymälä viime keväänä.

Auli Viitalan kolumni: Täysi-ikäisen vanhemmat pyytävät palautetta

“Kuinka todennäköisesti valitsisitte meidät vanhemmuuspalvelujenne tuottajaksi, jos lapsuutenne alkaisi nyt?” “Kuinka hyvin asiantuntijamme ovat tunnistaneet kehittämiskohteenne?” kysyy Viitala täysi-ikäistyneeltä tyttäreltään. Kolumnin voi myös kuunnella.

Rovaniemellä käynnistyvä lasten, nuorten ja perheiden puhelinpalvelu kokoaa yhteen laajan ammattilaisten verkoston – kysyä voi isoista tai pienistä huolenaiheista

Lasten ja nuorten parissa työskentelevät ovat saaneet kaupunkilaisilta palautetta siitä, että oikeanlaisen avun äärelle löytäminen on hankalaa, kun tiedot ovat hajallaan. Uuden puhelinpalvelun on tarkoitus helpottaa asiaa.

Turku aikoo oikoa rakennusluparuuhkaa lisäämällä asiakaspalvelua, vähentämällä käsittelyn aluejakoa ja hankkimalla ulkopuolista työvoimaa

Myönnettyjen rakennuslupien määrä on saatu viime vuodesta kasvuun, mutta käsittelyajat ovat pitkiä. Saapuneiden lupahakemusten määrä on lähes ennätystasolla.

Eksoten puhelinpalvelut sai purettua pahimmat ruuhkansa – kaikille asiakkaille soitetaan takaisin samana päivänä

Eksoten puhelinpalveluja tuottava Kaiku24 on saanut lisää työvoimaa ja puhelinpalveluihin vastaaminen on nyt lakisääteisellä tasolla.

Nokian kaupunki kertoo helpottaneensa terveyskeskukseen soittamista

Aluehallintovirasto puuttui viime keväänä soittojen läpipääsyyn.

Oulussa mielenterveyspalveluita tarjotaan lokakuun alusta akuuttivastaanotoilla – Yrttipellontien mielenterveyspäivystys loppuu

Akuuttivastaanotoille voi hakeutua kiireellistä hoitoa vaativissa tilanteissa ilman ajanvarausta. Iltaisin ja viikonloppuisin voi kiireellisissä tilanteissa hakeutua Oulun seudun yhteispäivystykseen soittamalla ensin päivystysavun puhelinnumeroon 116 117.

Eksote ottaa keskiviikkona käyttöön yhden yhteisen palvelunumeron

Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemien aiemmat ajanvaraus- ja neuvontanumerot poistuvat käytöstä vähitellen.

Vaasa luopuu koronatestaamisen ajanvarauksesta

Ajanvarauksesta luopumisella pyritään parempaan palveluun ja nopeampaan testaamiseen

Ulkonäön kommentointia, vihjailua, koskettelua ja suoria ehdotuksia – nuoret kertoivat Ylelle kesätöissä kohtaamastaan seksuaalisesta häirinnästä

Seksuaalinen häirintä ja asiattomasti käyttäytyvät asiakkaat ovat asiakaspalvelutehtävissä työskenteleville tuttuja. PAMin asiantuntija muistuttaa, että huonoa käytöstä ei tarvitse sietää, vaikka sen usein koetaankin kuuluvan työhön.

Eksoten ja Kymsoten puhelinpalvelu Kaiku24 aloittaa toimintansa syyskuussa – henkilökuntaa koulutetaan ja järjestelmiä testataan

Eksoten ja Kymsoten yhteisen asiakaspalvelukeskuksen toimitusjohtaja kertoo, että toiminta aloitetaan vaihe kerrallaan.

Kuopion keskustan postikonttori sulki ovensa, avaa kaupan tiloissa maanantaina

Maanantaista alkaen keskustan Posti sijaitsee Ajurinkadulla sijaitsevassa marketissa.

Jyväskylän terveysasemien puhelinpalvelu ruuhkautunut pahasti: kaikkia takaisinsoittoja ei pystytä hoitamaan saman päivän aikana

Soitot terveysasemille ovat aiempaan verrattuna kaksinkertaistuneet. Kaikkia puheluja ei ole pystytty hoitamaan työajalla, osalle soittopyynnön jättäneistä on soitettu takaisin illalla tai seuraavana päivänä. 

Siun soten koronajäljitys ruuhkautui tartuntamäärien lisäännyttyä nopeasti

Siun sote tiedottaa muuttaneensa tartunnanjäljityksen toimintatapaa ruuhkan purkamiseksi. Tartunnanjäljitys ilmoittaa tällä hetkellä altistumisesta ja testiin hakeutumisesta tekstiviestillä. Jäljitystyön lisäksi myös tartunnanjäljittäjien puhelinpalvelu on ruuhkautunut.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin päivystysapunumero ruuhkautui

Keski-Suomen päivystysapunumero 116117 ei toimi toivotulla tavalla. Heinäkuun helteet ovat pahentaneet puhelinpalvelun ruuhkaa.

Sähköpotkulaudat kovassa käytössä Lappeenrannassa – täydellä akulla pääsee viitisentoista kilometriä

Akun kesto riippuu siitä, millaisessa maastossa ajetaan, paljonko laudan päällä on painoa, ja ajetaanko täydellä teholla vai hitaammin.

Rovaniemellä parkkisakon saanut voi nyt maksaa tai vaatia oikaisua netissä

Uudessa kapeammassa pysäköintivirhemaksulomakkeessa on QR- koodi sekä nettiosoite, jotka ohjaavat asiakkaan itsepalvelusivustolle.

Nyt ollaan valovuosien päässä kaatopaikasta: Modernin jäteaseman sisään voi ajaa 24/7, ja älypuhelin kertoo, minne romut ja roskat kuuluvat

Seinäjoella maanantaina avatun uudentyyppisen kierrätysaseman suunnittelussa on kuultu asiakkaita. Toiveena on olllut muun muassa jäteaseman aukioloaikojen laajentaminen nykyisestä.

Oulun Energia varautuu uusiin myrskytuhoihin ja lisää metsureita raivaustöihin ja työntekijöitä vikapalveluun

Maanantain ukkosmyrsky katkaisi sähköt noin 3 500:lta Oulun Energian asiakkaalta. Sähköt saatiin palautettua illan ja yön aikana, mutta tilanne ruuhkautti vikapalvelun, johon nyt on lisätty henkilökuntaa. Myös metsureiden määrää on lisätty.

Eksoten puhelinpalvelut ruuhkautuivat pahasti – ongelmana ovat saman soittajan useat puhelinsoitot samasta asiasta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote muistuttaa, että puhelinpalveluun riittää yksi puhelinsoitto ja soittopyynnön jättäminen. Muuten puhelinpalvelujen ruuhkaa ei saada helpotettua.

Kainuussa on innostuttu verkkoasioinnista: Sotkamossa Kela muuttaa ja samalla kehittää palvelujaan vastaamaan tarvetta

Noin 70 prosenttia Kelan hakemuksista Kainuussa tehtiin viime vuonna verkossa. Toukokuun lopussa Kelan palvelupiste muuttaa Sotkamossa, muuton jälkeen palvellaan vain ajanvarauksella

Porin palvelupisteet muuttavat saman katon alle aivan ydinkeskustaan

Visit Porin ja Porinan asiakaspalvelut avataan uusissa tiloissa kävelykadulla kesäkuun alussa.

Kainuun soten laaja tietohäiriö ohi: useita tunteja kestäneen häiriön aikana takaisinsoitto ei onnistunut

Soten tietoliikenneyhteyksien häiriö laajeni maanantaina illalla vakavaksi tilanteeksi. Nyt esimerkiksi päivystysapunumeron takaisinsoittopyyntöjä puretaan mahdollisimman nopeasti.

Kelan palvelupisteen aukioloajat muuttuvat Lappeenrannassa – puhelinpalvelussa voi hoitaa samoja asioita kuin palvelupisteessäkin

Toikankadulla sijaitseva Kelan Lappeenrannan palvelupiste on toukokuun alusta alkaen avoinna ilman ajanvarausta arkisin kello 9–12.

Posti ei halua enää nuhteita muiden virheistä – yhtiö jakaa koteihin ohjeita, joiden avulla risut ja ruusut päätyvät oikealle jakajalle

Postiin toimitettiin viime vuonna noin 240 000 virheellisesti jaettua lähetystä, jotka ovat olleet muiden jakeluyritysten jakamia.

Loviisan koronarokotusten puhelinajanvaraus ei toimi, satoihin ihmisiin vaikuttanut vika korjataan ensi viikon alkuun mennessä

Niille yli 65-vuotiaille, jotka eivät saaneet rokotusaikaa, annetaan aika viikolle 15 tai 16.

Rovaniemen kaupungin puhelinyhteyksissä ollut häiriö saatiin korjattua

Kaupungin mukaan vika oli kaupungin kontaktienhallintajärjestelmässä ja sen takia kaikki puhelut eivät yhdisty.

Tampereen kaupungin puhelinpalveluissa oli häiriöitä

Häiriö vaikutti muun muassa terveyspalveluiden neuvonnan, terveysasemien ja suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinpalveluihin sekä kaupungin vaihteeseen.

Lomautettujen määrä nousi Kaakkois-Suomessa 100 prosenttia viime vuodesta – avoimia työpaikkoja on nyt lähes 20 prosenttia viime vuotta enemmän

Työttömien työnhakijoiden määrä on kasvanut viime vuodesta, mutta toisaalta avoimia työpaikkoja on nyt tarjolla lähes viidenneksen viime vuotta enemmän.

Suurin osa Etelä-Karjalan yli 80-vuotiaista on rokotettu – rokottamattomat voivat itsekin varata ajan Eksotelta

Yli 80-vuotiaille tarkoitettu Eksoten puhelinpalvelu toimii maanantaista perjantaihin.

Puuilo vetää hitsauslaitteen markkinoilta – riskinä sähköisku

Hitsauslaite Pitstone 160A on syytä palauttaa Puuilon myymälään.

Yli 500 työntekijää ehti vastata vain puoleen potilaiden puheluista – nyt koko palvelu mullistuu: "Kun joku soittaa, puheluun vastataan"

Uusi toimintatapa aiotaan ottaa Etelä-Karjalassa käyttöön jo tulevana syksynä. Aikataulu on tiukka, mutta palvelun uskotaan valmistuvan.

Sosterissa mielenterveys- ja päihdehuoliin saa apua nettilomakkeella

Mielen huoli- nimisen asiointipalvelun rinnalla toimii myös Miepä-puhelinpalvelu.

Matkahuolto keräsi julkisesti kritiikkiä pakettipalveluistaan – pelkkä sosiaalinen media on hankala paikka palautteelle

Facebook-palautteissa esiin tulevat vain ongelmat, ei ratkaisut. Hyvin hoidettu kritiikki voi olla yritykselle markkinointivoitto.

Kelan Kajaanin konttorin aukioloajat muuttuvat – valtaosa hakemuksista tehdään verkossa

Maaliskuusta lähtien asiointi Kajaanin palvelupisteessä onnistuu neljänä iltapäivänä viikossa.

Ruuhka puhelinpalvelussa synnytti uuden verkkopalvelun kahdessa viikossa: Kanta-Hämeen koronarokotustilanne nyt myös verkossa

Sivustolle päivitetään aina viimeisin arvio tai tieto rokotusaikataulusta ja -järjestyksestä.

Kymsote ja Eksote haluavat parantaa asiakaspalveluaan – aikovat perustaa yhteisen asiakaspalvelukeskuksen

Kymsoten asiakkaista keskimäärin 65 prosenttia sai sote-kuntayhtymään yhteyden viime vuonna.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle