Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Enkelikoristeita rivissä

Enkelisaarnaaja tulee, oletko valmis! Naisten omassa henkisyydessä gurutkin ovat naisia

Toimittajat testasivat enkelikanavoinnin – mitä tapahtui?

Ufoaika-lehden kansi jossa ufon valokeila ja kolme miestä mustissa.

"Tervetuloa Suomen intergalaktiseen keskukseen" – Keski-Suomen maaseudulla tehdään lehteä, joka aiheuttaa otsaryppyjä skeptikoille

Ultra-lehti on raportoinut lähes 50 vuoden ajan rajatietoaiheita Uri Gelleristä pyramideihin. Suomalaisen uushenkisyyden erikoisuus on, että kristinusko ja vaihtoehtouskomukset mahtuvat samaan katsomukseen.

Ruuhkaa feng shui -kaupan ympärillä.

Fengshui on suosittua onnen kauppaa Filippiineillä, varsinkin nyt kiinalaisen uudenvuoden aikaan

Tiesitkö, että maanantaina alkava tuliapinan vuosi on hyvä erityisesti naisille? Naiset ottavat valtaa miehiltä, minkä vuoksi miehet voivat olla ärtyneitä ja lyhytpinnaisia. Miehiä pitää ymmärtää, neuvoo filippiiniläinen fengshuimestari Marites Allen. Ja miljoonat filippiiniläiset uskovat.

Joukko syyrialaisia turvapaikanhakijoita astui lauttaan Rostockissa matkalla Ruotsiin

SVT: Turvapaikanhakijoita asuttava "meedio" hoitaa sotatraumoja huuhaa-hoidoilla

Ruotsin television haastattelema Frank Hougen kertoo auttavansa sotaa paenneita ihmisiä myös ottamalla yhteyden näiden kuolleisiin läheisiin.

Nainen nukkuu peiton alla.

"Unessa meistä jokainen on meedio"

Unitutkija Olavi Moilanen ja meedio Eila Hankinson uskovat, että uni voi ennustaa oikean lottorivin. Vapaa-ajattelija Esa Ylikoski on toista mieltä.

Kummitusjoulukalenterista tehdyt valitukset hylättiin Ruotsissa

Viestintävirastoon valittaneiden vanhempien mielestä Ruotsin television joulukalenteri oli lapsille sopimaton.

Sopraano Päivi Nisula

Meedio-ooppera vie spiritismin äärelle

Näyttelijä-ohjaaja Kari-Pekka Toivonen ohjaa Turussa ensimmäisen oopperansa. Kyseessä on Gian Carlo Menottin pienoisooppera Meedio. Teos tuo lavalle psykologisen trillerin, joka kertoo ikääntyvän Meedion lavastetuista spiritismi-istunnoista.

Marjatta Airas.

Meedio sekoaa Oulussa

Oulun kaupunginteatterin syyskausi avataan spiritistisessä hengessä. Perjantaina teatterin suurella näyttämöllä saa ensi-iltansa pienoisooppera Meedio. Psykologiseksi trilleriksi luonnehdittavassa oopperassa nähdään madame Floran spiritismi-istuntojen mielenmaisemia 1940 -luvun New Yorkissa.

Potkaiseeko onni vain kerran 800 vuodessa?

Sähköpostina ja kännyköiden tekstiviestinä pyörii parhaillaan ketjukirje, joka hoksauttaa mielenkiintoiseen havaintoon. Kuluva lokakuu on erikoinen, sillä siinä on viisi perjantaita, lauantaita ja sunnuntaita. Viestin mukaan tällaista tapahtuu vain kerran 823 vuodessa.

Meediot voivat myös sulkea korvansa hengiltä

Meedio Ritva Lippo toimii välittäjänä kahden maailman välillä, mutta nukkuu yönsä rauhallisesti.

Meedio ennustaa parempaa vuotta 2010

Kaksi kynttilää auttaa näkijää rauhoittumaan ja hiljentymään. Meedio vapauttaa itsensä ja saa näin henkisen energian eli oppaan avulla yhteyden jonnekin, joka kertoo näkijälle tietoja tulevasta. Meedio on nähnyt myös Päijät-Hämeen tulevaisuuden vuoden 2010 ensimmäiselle neljännekselle.

Päiväkirjavieras Saila Nurminen

-Onhan meillä kotona vähän kuin elokuvassa Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. Täällä on lähiperhettä, aupairia, vaihto-oppilasta ja entistä työntekijää. Ruokapöydässä istuu aina 7-8 ihmistä. -Tiettyyn rajaan saakka olen hyvä kestämään hälyä, naurahtaa Saila Nurminen.

Finanssihuijaukset siirtyvät tv-ruuduille USA:ssa

Televisio on Yhdysvalloissa ajan hermoilla. Uusin trendi ovat petoksia ja huijauksia käsittelevät tv-sarjat. Talouden syöksylaskun ja yleisen epäluottamuksen aikakautena tv-sankareiksi nousevat ajatustenlukijat, meediot ja valheenpaljastajat.

Kiina päästi feng shuin 60-vuotisesta pannasta

Kiinassa on päästetty pannasta kommunistisen puolueen aiemmin kieltämä feng shui -oppijärjestelmä. Pekingiläisen sanomalehden mukaan feng shuita on ryhdytty opettamaan jopa kouluissa.

Mieslaulaja ja taustalla orkesteri.

Jukka Kuoppamäki huomasi pärjäävänsä omillaan

Laulaja Kuoppamäki kokeili 1960-luvulla monia eri tyylejä.