Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Naisten orgasmipistokset tulivat Suomeen – kokenut gynekologi suhtautuu varauksella: ”Niistä ei saa kuin mustelmia”

Tuhat euroa maksavassa toimenpiteessä naisen omaa veriplasmaa pistetään intiimialueelle.

Naisen seksuaalisuuden guru Betty Dodson opetti tuhannet naiset masturboimaan: "Jokainen orgasmi parantaa maailmaa"

Kliininen seksologi Veera Uusoksa on ensimmäinen Dodsonin menetelmällä valmennusta tekevä suomalainen.

Emmi Nuorgamin kolumni: Kaikki, mitä teininä opin seksistä 

Opin teininä pukemaan kondomin banaanille, vaikka tärkeämpää olisi ollut saada opetusta kehollisuudesta, turvataidoista, normeista ja seksuaalioikeuksista, kirjoittaa Emmi Nuorgam.

"Seksihän voi olla kivaakin" – Jenni Janakka puhuu seksistä ja luotsaa podcastia, jonka kuuntelu muuttaa ihmisten elämää

Himocast-podcastissa keskustellaan seksin hyvinvointivaikutuksista ja tuhannet kuuntelevat.

Yli kuusikymppiset esillä intiimeissä kuvissa – “Pitää saada seiniä jytisyttäviä orgasmeja vielä silloinkin, kun ollaan 70-vuotiaita”

Näyttely nostaa esille yli 60-vuotiaiden kokemukset aistikkuudesta ja näkyvyydestä yhteiskunnassa.

Kaisa Ojalalle ei ikinä puhuttu seksuaalisuudesta: nyt Instagramin boss lady muistuttaa, että vammaisillakin voi olla yhden illan juttuja

Kaisa Ojala on yksi Suomen tunnetuimmista instagrammaajista, joka kertoo avoimesti elämästä CP-vammaisen näkökulmasta.

Miltä orgasmi näyttää aivoissa? Turussa tehdään huippuluokan aivotutkimusta oikeassa seksitilanteessa

Seksuaalisen nautinnon huippu eli orgasmi on yhä monella tavalla mysteeri. Suomalaiset tutkijat yrittävät nyt vangita orgasmin aivokuviin.

Kun ex-poikaystävä sai orgasmin, Marja Kihlströmin nautinto unohtui: "Vaadin, että hän auttaa myös minut huipulle, eikä vain lähde pois"

Yle Perjantaissa pohditaan tänään seksuaalisuutta. Illan vieraina ovat Marja Kihlström ja Kaisa Merelä.

Akvaariorakkaus – nuorten laulu rakastelemisen vaikeudesta

Ysärinuorten seksiongelmia ja parinmuodostusta.

Kenen alastomuus on hyväksyttyä? Asenteemme alastomuutta kohtaan on vääristynyt, väittää seksologi

Sosiaalinen media on tehnyt meistä toistemme siveyspoliiseja, sivaltaa Islannin johtava seksuaalikasvattaja.

Herätys: Perussuomalaiset nosteessa, murtokoplat ahkerina, lämpötilat kohoamassa

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Tältä näyttää orgasmi: sykettä, värejä, muotoja – Tutkijat yrittävät nyt ymmärtää nautintoa kuvien avulla

Jokaisen ihmisen orgasmi on ainutlaatuinen. Miltä sinun orgasmisi näyttää? Osallistu tutkimukseen jutun lopussa olevien ohjeiden avulla.

Paula Tiessalo: Naisen orgasmi on yhä mysteeri seksitutkijoille, ja ratkaisua siihen on etsitty aivan vääristä asioista

Se oli taas niitä aamuja, kun suuren valtakunnallisen päivälehden avatessani vetäisin aamukahvin terhakkaasti väärään kurkkuun.

Merkku Sovijärvi yritti tottua poikaystävän suutelemiseen ennen kuin tajusi olevansa aromanttinen aseksuaali: “Hoidan vähäiset tarpeeni mieluummin itse”

Merkku Sovijärvi, 33, ei ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa toiseen ihmiseen eikä kaipaa romanttista parisuhdetta.

Tiessalo: Mitä nainen haluaa sängyssä? Viisi vastausta ikuiseen mysteeriin

Kun toppatakit ja villahousut vihdoin kuoritaan pois päältä, herää halu olla toisen lähellä, iholla. Siitä alkavat myös ongelmat.

Tutkimus: Naisen seksuaalinen halu voi nuukahtaa pitkässä parisuhteessa

Tuore tutkimus osoittaa, että seksuaalinen halu laski voimakkaimmin naisilla, jotka olivat seitsemän vuoden tarkastelujakson ajan samassa parisuhteessa.

Study: 10 percent of people in Finland unhappy with their sex lives

Ten percent of people in Finland say they are unsatisfied with their sex lives, a 10 percent increase from a similar survey carried out in 2007, according to a new study from the Family Federation of Finland. The group based its findings on last year's FINSEX survey.

Seksuaaliterapeutit uskovat yhä masturbointiin orgasmin opettelussa

Tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan naiset harjoittavat itsetyydystä enemmän kuin koskaan, mutta orgasmiongelmat vain lisääntyvät.

Yhä harvempi nainen saa orgasmin – uusi tutkimus haastaa seksuaaliterapian

Uuden suomalaisen tutkimuksen mukaan alle puolet naisista saa orgasmin yhdynnässä. Joka kymmenes ei ole kokenut hekuman huippua koskaan.

"Alat väristä ja kiemurrella" – näin tarkkaan jo pikkulapsille kerrotaan Suomessa seksistä

Väestöliiton lastenpsykiatri Raisa Cacciatore sanoo, että suuri osa seksuaalikasvatusta käsittelevistä kirjoista lähestyy asiaa lapsen kannalta väärästä kulmasta.

Naisten orgasmikoulussa etsitään omaa nautintoa: 3+1 vinkkiä parempaan seksuaalisuuteen

Joka toinen nainen saa orgasmin yhdynnässä, kun miehistä nautinnon huipulle pääsee 90 prosenttia. Seksuaaliterapeutti suunnittelee naisille orgasmikoulua.

Herätys: Unkarin äänestys jäi torsoksi, apua synnyttämiseen

Tutustu päivän uutisaiheisiin lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia Asetuksista.

Naisen orgasmi ja 8 muuta hyödytöntä ominaisuutta, joita et enää tarvitse

Ihmisellä on mennyt kuusi miljoonaa vuotta muotoutua esi-isistä nykyisen kaltaiseksi olennoiksi. Ihmiseen on jäänyt lukuisia ruumiinosia tai ominaisuuksia, joilla joskus oli joku tarkoitus – mutta jotka ovat nyt käytännössä hyödyttömiä. Kaikki tietävät umpilisäkkeen, mutta tässä yhdeksän muuta.

Suomalaiset tyytymättömiä seksin vähäiseen määrään

Suomalaisissa makuuhuoneissa ei peitto heilu niin usein, kuin monet toivoisivat. Tyytymättömyys seksielämään on lisääntynyt myös muissa Pohjoismaissa.

Vanhempien seksikoulu osa 8: Valmistaudu orgasmiin!

Lantiopohjalihakset voi rentouttaa hieromalla.

Seksitutkija ehdottaa: Orgasmikoulu nuorille naisille

Suhtautuminen seksiin ja seksuaalisuuteen on Suomessa nykyään varsin vapaata. Tietoa ja virikkeitä on tarjolla yllin kyllin, kaikkiin makuihin. Siitä huolimatta nuorilla naisilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmi.

Aaro Löf rohkaisee hitaampaan elämään - myös lakanoiden välissä

Elämäntapavalmentaja ja luennoitsija Aaro Löf neuvoo nykyihmisiä raivaamaan elämässä aikaa läsnäololle ja kuuntelemiselle. Mies kirjoittaa blogissaan rohkeasti omasta seksuaalisuudestaan ja kannustaa ihmisiä hidastamaan rakastelun äärelle.

Näkökulma: Rakkaudesta

Katariina Katla pohtii kolumnissaan tunteiden näyttämisen keinoja ja sanavalintoja. Mitä "minä rakastan sinua" täsmälleen tarkoittaa?

Näin sujuu suomalainen seksi

Suomalaisten seksuaalielämä 1990-luvulla.

Hiihtäjälegenda Mieto: Murtsikka voittaa kannabiksen

Ylen kannabiskeskustelussa helsinkiläisopettajan tekemä vertaus kannabiksen vaikutuksista murtomaahiihdon antamaan olotilaan puhuttaa ja huvittaa somessa. Hiihtäjälegenda Juha Mieto ei tiedä kannabiksen pöllyttelystä mitään, mutta hiihdon euforiseen vaikutukseen hän vannoo.

Seksi on hyvä kipulääke

Kipupotilaan maailma on aivan toisenlainen kuin kivuttoman, tavallisten huolien kanssa painivan maailma. Sen lisäksi, että taistelee kipujensa kanssa, jää myös helposti paitsi elämän iloista, kuten seksistä. Kipupotilaan kanssa seksin harrastaminen on haastavaa, mutta mahdollista.

Tää on seksii!

Sarja käsitteli seksuaalisuutta monesta eri näkökulmasta.

Jyrki Kasvi: Lapsen laillinen pahoinpitely

Miksi poikalasten sukuelinten koskemattomuutta ei ole turvattu lailla, kysyy Jyrki Kasvi Yle Uutisten blogissaan.

Omalääkärin vastaanotto 8.2.2011

Aiheina mm. ihomuutokset ja tyrnin terveysvaikutukset

Huuhaa-tiede hirvittää tutkijoita

Kepeät tiedeuutiset ovat täyttäneet tiedotusvälineitä viime vuosina. Etenkin internetissä lukijoita houkutellaan otsikoilla, jotka tuntuvat liian hurjilta ollakseen totta - ja usein ne sitä ovatkin. Tutkijapiireissä moni pelkää kehityksen jopa ohjaavan tieteen rahoitusta ja heikentävän ihmisten kykyä erottaa vakavat tutkimukset julkisuushakuisesta huuhaasta.

Tommy Tabermann: Hyvä aistillinen kokemus on kuin ylösnousemus

Runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann oli erotiikan ystävä ja rakkauden apostoli. Tabermannille rakkaus oli seksuaalista ja seksuaalisuus rakkauden täyttymys. Hän kertoi ajattelustaan Hämeenlinnassa Perjantaiparlamentissa huhtikuussa 2009. YLE Radio Häme lähettää ohjelman uusintana perjantaina 9. heinäkuuta kello 16.40.

Tommy Tabermann: Erotiikka - ilon vai kärsimyksen porteilla?

Runoilija ja kansanedustaja Tommy Tabermann on erotiikan ystävä ja rakkauden apostoli. Tabermannille rakkaus on seksuaalista ja seksuaalisuus rakkauden täyttymys. Hän vieraili Perjantaiparlamentissa huhtikuussa 2009.

Potkua petipuuhiin!

Seksi on elämän suola, jos kaikki pelittää hyvin. Vaan jos ei innosta, eikä onnistu, on syytä hakea apua, opastaa seksuaalineuvoja Nina-Maria Holm.

Finns Reticent on Sexual Difficulties

Over half of the Finnish population endure problems related to sexual health at sometime during their lives, a new survey suggests. Very few, though, seek medical assistance. Men suffer from premature ejaculation and erectile dysfunction while women complain of a lack of desire and difficulties in achieving an orgasm.

Seksiongelmat vaivaavat puolta suomalaisista

Yli puolet suomalaisista kärsii erilaisista seksuaaliterveyden häiriöistä jossakin vaiheessa elämäänsä. Miehiä vaivaavat ennenaikaiset siemensyöksyt ja erektiohäiriöt, naisia seksuaalisen halukkuuden puute ja orgasmivaikeudet.

Vain muutaman sekunnin tähden…

Mäkihypyn harrastajia on yleensä pidetty vähintäänkin omituisina, mutta tuohon suhtautumiseen on sisältynyt aimo annos ihailua rohkeutta kohtaan. Vaan onkohan moni tullut ajatelleeksi, että lajin harrastajien täytyy olla myös suunnattoman kärsivällisiä ja sitkeitä ja tehtävä nykymuotisanan mukaisesti "mielettömästi" töitä vain muutaman sekunnin tähden. Sen lentämisen täytyy olla todella huikea kokemus!

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle