Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Johanna Malisen kolumni: Kuvankäsittelysovelluksella vyötärö kapenee, peppu pyöristyy ja mieli mustenee muutamassa minuutissa 

Somekuvien muokkaaminen on houkuttelevampaa kuin koskaan, mutta siitä kiinnijääminen on noloa. Siksi kuvankäsittelyn aiheuttamista tunteista ei juuri puhuta, kirjoittaa Johanna Malinen.

Älä sammaloidu kotona, vaikka kuntosalit on suljettu – katso 7 liikkeen kokovartalotreeni videolta

Tässä kotijumpassa vastuksena käytetään oman kehon painoa ja vesipulloja.

Ruotsalainen Natasha Crown kasvattaa maailman suurinta pyllyä hyvinvointinsa uhalla – ”Rakastan venäläistä rulettia, enkä halua olla tavallinen”

Göteborgissa asuva Natasha on tehnyt kolme brasilialaista pyllynkohotusleikkausta ja neljäs on valmisteilla. Onko siinä mitään järkeä?

Perjantai-dokkari: Maailman suurin pylly

Natasha Crown tahtoo jättipyllyn, maksoi mitä maksoi.

Porrastreeni menikin reisille? Löysät pakarat töihin lihasten oikealla hermotuksella

Porrastreeni on yleinen ja helppo kuntoilumuoto. Vielä yleisempää on, että portaissa treenataan väärin.

Lasten imettämisen jälkeen Johanna Kraftia tuijotti peilistä "50-vuotias nainen" – kauneuskirurgiasta haetaan nyt apua arkisiin ongelmiin

Esteettisistä kauneushoidoista on tullut osa elämäntyyliä, eikä niitä enää hävetä. Hoitoja ei kuitenkaan kannata antaa taitamattomien käsien tehtäväksi.

Bush vanhempaa syytetään kourimisesta – tiedottaja myöntää entisen presidentin taputelleen naisten takapuolia

Presidentin tiedottajan mukaan Bush on pyrkinyt koskettelemaan naisia hyväntahtoisella tavalla.

Suomi ja Ukraina pelasivat vuoden pallorallin – katso huima taistelu

Selostaja Toni Flink arveli, että kolmannen erän pelitilanteessa koskettiin palloon ainakin 70 kertaa.

Isoksi treenattu peppu ei hoida tehtäväänsä, jos harjoittelu on yksipuolista – näin pakaralihaksia kannattaa haastaa

Pyöreäksi treenattu peppu on muodikas, mutta liian yksipuolinen painoharjoittelu voi jopa heikentää kehonhallintaa. Katso videoilta kahvakuula- ja potkuliikkeet, jotka vahvistavat pakaroita monipuolisesti.

Tankotanssijatähti: laji sopii miesvartalolle ihanteellisesti – "Miesten yläkropan voima suhteessa pyllyn painoon on optimaalinen"

Tankotanssija Henriikka Roo haastaa miehiä kokeilemaan tankotanssia. Innokkaimmat harrastajat hankkivat oman tangon kotitreenejä varten.

Ilosella tuskaisia hetkiä - "Löin päin pyllyä"

Mikko Ilonen tuskaili pelinsä kanssa golfin Euroopan kiertueen finaalikilpailun toisena päivänä.

Pyllymäet laskettu toistaiseksi – viikoksi vettä ja mustaa asfalttia

Säässä tapahtuu voimakas käänne lämpimämpään. Uusia pakkasia ei ole näköpiirissä

Fitness-urheilija: “Ihmiset pitävät meitä pikku bimboina, joilla ei ole muuta elämää”

SM-pronssimitalisti Milla Kelahaaran mukaan monet kokevat, että fitness-urheilijan vartaloa ja ulkonäköä saa arvostella vapaasti kisojen ulkopuolellakin.

Thursday's papers: More Fennovoima delays? Ex-Miss Finland accuses Trump of groping, VR's costly graffiti war

In Thursday's papers, we read that Minister of Economic Affairs Olli Rehn warned there could be further delays at the Fennovoima nuclear plant project. A former Miss Finland has added herself to the list of women accusing US Presidential Republican nominee Donald Trump of sexual harassment. And the national rail company VR now spends half a million euros fighting graffiti every year.

Teatteribloggari ohjeistaa pukeutumisessa - kokemuskirjoittajalla haetaan saliin nuorempia katsojia

Imatralainen Marja Antikainen aikoo muun muassa opastaa lukijoita siinä, miten teatteriin voi pukeutua. Teatteri Imatra pyrkii blogistin avulla houkuttelemaan teatteriin uutta yleisöä.

Miehemme maailmalla: Tomaattia naamaan

Tomaattisota houkuttelee jokavuotiseen tapaan taas elokuun lopussa intomielisiä taistelijoita Espanjan Buñoliin. Miehemme maailmalla -radiosarjassa käydään paikan päällä todistamassa, että tomaatit piristävät mieltä ja ihoa.

Video: Tältä näyttää "Lentävä pylly" – maailman pisin ilma-alus teki ensilentonsa

Ilmalaivan, helikopterin ja lentokoneen teknologiaa yhdistävä uudentyyppinen ilma-alus pystyy lentämään jopa viisi päivää miehitettynä ja yli kaksi viikkoa ilman miehistöä.

"Kukaan ei voi kieltää, etteikö twerkkaus olisi seksikkään näköistä" – Pepputanssista apu toimistotyöläisten selkävaivoihin?

Twerkkauksen Suomen mestari ei kiellä, etteikö pepputanssi olisi seksikästä. Alun perin Afkrikasta tullut tanssi on myös urheilulääkärin mukaan täyttä liikuntaa ja erinomainen apu istumatyöläisten vaivoihin. Kaikenikäisten tanssiharrastus onkin huimassa kasvussa.

Läpsäytä pyllylle ja vihellä tarjoilijalle – onko terassietiketti hallussa?

Ravintoloitsijat näkevät kesäisin jos jonkinlaista terassilla kävijää. Kuumana kesäpäivänä ei ole tavatonta, että joku nukahtaa pöytään, toinen viuhahtaa ja kolmas läpsäyttää tarjoilijaa takapuoleen. Onko terassietiketti päässyt unohtumaan? Ei hätää, näillä vinkeillä pysyt tarjoilijan kanssa väleissä.

Jukolan viestin järjestyksenvalvoja: "Taaperot ovat luulleet minua joulupukiksi"

- Tänne eivät tule ne, jotka nousevat pylly edellä sängystä permannolle nukkumasta. Täällä on kauhean mukava olla, kun olen kaltaisteni joukossa, sanoo Jukolassa järjestystä valvova Veijo Naarajärvi.

70-luvun nuoret tekivät hanurista pyllyn – maine ei puhdistu millään

Harmonikkamusiikki on uudistunut vaivihkaa vakavaotteiseksi ja moniuloitteiseksi musiikin genreksi. Silti pitkän linjan haitaritaitaja kaipaisi entistä selkeämpää muutosta niin soittajilta kuin yleisöltäkin.

Pekka opetteli ajamaan autoa 11-vuotiaana: "Laitettiin tyynyä pyllyn alle, niin näki paremmin ulos"

Suomalaiset ovat pellonraivaajakansaa, jota on luonnehtinut koneromantiikka. Maatilalla varttuneelle Pekka Holmströmille peltoautot tarjosivat unohtumattomia kokemuksia lapsuudessa ja nuoruudessa.

"Yäk, pimppikarvoja museossa!" – Noora Schroderus lietsoo taiteellaan karvakapinaa

Karvat ovat ällöttäviä, ne ovat ällöttäviä nimenomaan naisella, nimenomaan päästä alaspäin. Hiuksia on hyvä olla paljon, se on merkki elinvoimasta ja naisellisuudesta, mutta muualta naisen kuuluu olla sileä kuin vauvan pylly. Erityisen iljettäviä ovat häpykarvat. Sen vuoksi Noora Schroderus keräsi säkkikaupalla karvoja, myös niitä noloja, teki niistä kukkia ja vei museoon.

Oikea ajoasento sekä satula helpottavat pyöräilyä ja säästävät pakaroita

Tottuneellakin polkupyöräilijällä takalisto kipeytyy helposti, ainakin kevään ensimmäisillä pyöräilymatkoilla. Elämäntapapyöräilijä antaa neuvot, joiden avulla pepun kipeytymistä voi ennaltaehkäistä. Yksi vinkki on oikeanlainen satula.

Porrastreenillä jalat ja pakarat timmiin kuntoon

Viime vuosien fitnessbuumi on saanut monet treenaamaan alavartalon lihaksia. Personal trainerkin on huomannut peppua ja reisiä kiinteyttävän harjoittelun suosion.

"Leppoisin mielin eikä pakarat kireinä" – polkupyörämatkailu antaa elämyksiä

Pirkanmaalla on polkupyörämatkailijoille paljon tarjottavaa. Paikalliset intohimoiset polkijat ovat aina osanneet kiertää alueen isoja ja pieniä järviä, mutta tavoitteena on houkutella maakuntaan yhä enemmän myös muita kuin paikallisia ja muitakin kun suomalaisia polkijoita. Osan matkasta voi taittaa junalla tai sisävesilaivalla.

300 pyllyä samoille lauteille – teekkarit rakentavat vapuksi maailman suurimmat löylyt

Ilmainen kiuas sai teekkarit rakentamaan Espoon Otaniemeen 300 saunojaa vetävän vappusaunan.

Pyllyposeerauksesta ja sen sensuroinnista kiistellään – videopelin naishahmon takamuksesta nousi kohu

Maailman suurimpiin videopelien kehittäjiin kuuluva yhdysvaltalainen Blizzard-yhtiö sensuroi tulevasta Overwatch-pelistään takamuksen saatuaan palautetta naishahmon liian seksikkäästä poseerauksesta. Sensuroinnista on väitelty kiihkeästi sosiaalisessa mediassa.

Kävelystä voi päätellä kaikenlaista – fysioterapeutti kiinnittää huomiota muutamaan tyyliin

Jokaisella on oma, persoonallinen tapansa kävellä. Sitä ei itse yleensä tule ajatelleeksi, mutta ammattilainen voi nähdä kävelytyylistä vihjeitä jopa fyysisistä ongelmista.

Koiranpentujenkin tekeminen alkaa sopivan uroksen etsinnällä

Kun Cara tuli tiineeksi, se oli pahoinvoiva ja vähän väsynyt. Tie siihen tilaan vaati kuitenkin myös omistajilta paljon työtä.

Fredi: Pylly vasten pyllyä oli aikoinaan raju Euroviisuissa

Ylen aamu-tv:ssä vieraillut Fredi muisteli osallistumistaan Euroviisuihin yhdessä viisuihin säveltäneen Petri Laaksosen kanssa. He esittävät torstaina Helsingissä euroviisuja Anneli Saariston kanssa.

Nousiainen palaa kisaladulle: Kilpailen niin paljon kuin pystyn

Reilut pari kuukautta sivussa ollut Ville Nousiainen osallistuu viikonloppuna Finlandia-hiihtoon.

Näkökulma: Ei naapurin Ville ole omaa kultaasi parempi

Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaarasen mukaan miehet ovat parisuhteessa usein onnettomia ja alistettuja. Yle Jyväskylän toimittaja Titta Puurunen pohtii näkökulmassaan viime päivinä roihahtaneen parisuhdekeskustelun valossa onnellisen suhteen avaimia.

Miljoonatarjous vei suomalaiselta ykkösratsun pyllyn alta

Sebastian Nummisen ykkösratsu on Ruotsin uusi olympiatoivo.

Nainen rakastaa miestä ostamalla hänelle pitkät kalsarit

Nuori poika käy ostamassa kalsongit yhdessä äitinsä kanssa, tyttöystävä lahjoittaa pitkät alushousut kumppanilleen ja monen vävyn kalsarihylly täyttyy pikku hiljaa anopilta lahjaksi saaduista pitkistä alushousuista. Suomimiehen pitkät kalsarit ovat yleensä tummat, mutta muiden yksityiskohtien suhteen miesten toiveet ovat hyvin henkilökohtaisia ja yksilöllisiä.

Kiekkokulta toi kaivattua iloa taloustaantuman keskelle – kuin takauma vuodesta -95

Nuorten kiekkokultaa on juhlittu viime päivinä railakkaasti kaduilla ja sosiaalisessa mediassa. Tutkijan mukaan mestaruus toi kansalle kaivattua valoa ja iloa keskelle taloustaantumaa. Suurta liikehdintää selittää myös kisojen laaja näkyvyys mediassa.

Törmäseltä suorat sanat: "Olemme maksumiehinä huonosta tuomiosta"

HIFK-valmentaja Antti Törmänen sai jobinpostia 3-5-tappiossa Tapparalle ja myös kurinpitoasioissa, kun Micke-Max Åsten tuomittiin kolmen ottelun kieltoon. Kumpikin takaisku kismitti IFK-luotsia.

"Jos on pakko laittaa, niin pestynä" – ovatko peniskuvat ja muu häirintä pelkkä vitsi?

Osa malleista ja tanssijoista joutuu ottamaan vastaan härskejä kuvia ja suoria ehdotuksia sosiaalisessa mediassa. Poliisille asti asia etenee harvoin, sillä monet suhtautuvat asiaan kevyesti.

Tukka pompulalle, pakarat paljaiksi ja Italiaan!

Urheilutähden haastattelu alkaa harvoin kosteilla pusuilla. Vielä harvinaisempaa on, että kesken haastattelun maajoukkuetason urheilija kyykistyy pissalle. Näin voi käydä, kun jutun kohteena on karvainen MM-mittelijä, kääpiövillakoira Wii.

Minnuu EI H U V I T A !

M.Kajo valaisee syksyn varjopuolia suorasti ja epä- .

Kova sarja ei tyydyttänyt Söderbergiä: "Pyllyyn lisää voimaa"

Moukarinheittäjä David Söderberg ylitti kolme kertaa 76 metriä ja otti ylivoimaisen lajivoiton Ruotsi-Suomi-maaottelussa.

Twerkkausta, barrea ja ukulelen soittoa – erikoisuudet houkuttavat harrastamaan

Haluaisitko sinä kokeilla "afrotyylistä takapuolen nytkytystä" eli twerkkausta? Opiskella kymrin kieltä, solmuvärjäystä tai koirahierontaa? Syksyn harrastuksiin houkutellaan sekä erikoisuuksilla että tutuilla kestosuosikeilla.

Haapapuusta ei saanut tikkuja ja siksi se sopi pyllyn pyyhkimiseen

Pajukasveihin kuuluva pehmeä haapa on ollut aikanaan tärkeä myös savupirteissä asuville suomalaisille. Siitä tehtiin tikkuja joilla siistittiin pylly, kun oli käyty pellon laidalla tarpeilla. Nyt noita tikkuja taas saa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle