Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mitä tulee mieleen, kun kuulet sanan Gambia?

Köyliöläinen krokotiilidokumentaristi pykäsi saunan Gambiaan

Daily: Doctors' union calls for ban on faith healing for kids

The organisation says that it would like the next government to regulate faith healing in Finland, reports Lännen Media.

Alf Rehn: Moni tunnistaa hömppähoidon - mutta lankeaa siihen silti

Rehn peräänkuuluttaa kriittisyyttä muttei kyynisyyttä.

Chiliyrittäjä: Nokian hyväpalkkainen työ vaihtui kastikkeiden maahantuontiin

Tädin maailmalta tuomat mausteet sytyttivät Marko Suksen kokkailemaan. Lapsuuden kokeilut johtivat tulisiin makuihin ja taloudelliseen menestykseen.

HRW: Tuhannet mielenterveyspotilaat elävät kahlittuina Indonesiassa – "Elämää kuin helvetissä"

Ihmiset joutuvat elämään jopa vuosia kahlehdittuina, vaikka käytäntö on ollut Indonesiassakin laiton jo vuosikymmeniä, kertoo ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch raportissaan.

20 000 euroa odottaa ottajaansa – paranormaali ilmiö on yhä todistamatta

Miltä kuulostaisi saada 20 000 euroa puhtaana käteen? Ei varmaan hassummalta, mutta sen eteen olisi pystyttävä toteuttamaan paranormaali ilmiö valvotuissa olosuhteissa.

Ihmeparaneminen - NHL-tähti sittenkin olympialaisiin?

Sääriluunsa pari viikkoa sitten murtanut Steven Stamkos asteli toiveikkaana median eteen Yhdysvalloissa.

"Unessa meistä jokainen on meedio"

Unitutkija Olavi Moilanen ja meedio Eila Hankinson uskovat, että uni voi ennustaa oikean lottorivin. Vapaa-ajattelija Esa Ylikoski on toista mieltä.

Church looks for new members on Facebook

Finland's established church is now seeking to match a popular online resignation service by allowing new members to sign up online and even via Facebook.

Sopiiko parantajasaarnaaja kirkkoon?

Suomen evankelisluterilainen kirkko kärsii väkikadosta, mutta parantaja vetää kirkkosaleja täyteen. Kirkkoja kiertävä maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaara väittää, että masennusta ja syöpää aiheuttavat pahat henget ja lääkkeet ovat saatanan tie ihmiseen. Miten kirkon pitäisi reagoida ilmiöön? Onko ihmisten terveys vaarassa?

Näätäjumalan lähteestä vaivan parantajaksi?

Kun oman talon pihamaalta löytyy näätäjumalan lähde, pitääkö huokaista kauhusta vai helpotuksesta? Sieviläinen Kyösti Huitula löysi muutama vuosi sitten tiluksiltaan 1800-luvulta peräisin olevan kansanparantajan käyttämän lähteen ja otti sen vastaan haltioissaan. Huituloiden perheessä lähdeveden voima on käytössä todistettu.

Tohtori Kala, otaksun?

Joku on voinut törmätä tohtorikaloihin esimerkiksi Espanjan lomallaan, mutta eksoottiselta vaikuttavaa hoitoa saa kylmässä pohjolassakin, kun Birgitta Granroth aloitti luontaishoitolansa pidon Kemissä.

Poppamies telkien taakse valkopäämerikotkien kynimisestä

Amerikan alkuperäisväestöön kuuluva mies joutunee vankilaan valkopäämerikotkien listimisestä. 47-vuotias poppamies kertoo tappaneensa ja kynineensä viisi Yhdysvaltain kansallislintua kysymättä lupaa sisäministeriöstä.

Olliver Hawk ja ihmeparantamisen taito

Hawk paljasti huijauksen televisiossa.

Liftaus on paras tapa nähdä maailmaa

Liftauksessa kokemukset ovat tärkeimpiä. Millään muulla kulkutavalla ei pääse kokemaan niin paljon, tietävät Euroopan ympäri liftanneet Teo Mattila, 21, ja Taneli Maljanen, 24. Halpa hinta tulee kaupan päälle, eikä liftaus ole niin vaarallista kuin moni kuvittelee.

Amnesty: Gambiassa noitatohtoreiden uhreja

Gambiassa maaseudulla kyläläisiä on joutunut perinteisten parantajien, noitatohtoreiden pauloihin oudossa tapahtumaketjussa. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International sanoo, että jopa tuhat ihmistä on joutunut poppamiesten sieppaamiksi. Uhrit on kuljetettu salaisiin piilopaikkoihin ja pakotettu juomaan huumaavia rohtoja.

Mikko Minkkisen kausi jäämässä lyhyeksi

Taitoluistelija Mikko Minkkinen joutuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä jättämään hyvästit tavoitteelleen edustaa Suomea Helsingin EM-kisoissa tammikuussa. Tämän vuoden miesten Suomen mestari on kärsinyt nivuskivuista jonka syyksi on selviämässä repeämä rustorenkaassa.

Palander uuteen leikkaukseen, koko kausi vaarassa

Suomen miesten alppihiihtomaajoukkueen kärkinimi Kalle Palander joutuu uuteen leikkaukseen säären rasitusmurtuman vuoksi. Palanderin kauden avaus siirtyy ensi vuoden puolelle, ehkä jopa vasta seuraavalle kaudelle.

Meediolaulaja Aulikki Plaami, kuolleiden solistien välikappale

Viestit henkimaailmasta alkoivat vuonna 1981.

Lutheran Church Suspends Controversial Minister

The Evangelical Lutheran church has suspended a revivalist pastor and demanded that he recant some of his controversial teachings.

Paavo Noponen käy ihmeparantajalla

Noponen harjoitti vuonna 1953 salapoliisityötä.