Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kittilän kunnanjohtajakisan finalistit selvillä

Kittilän kunnanjohtajan avoinna olevan viran soveltuvuushaastatteluun on kutsuttu kaksi hakijaa kahdeksasta ensimmäisessä haastattelussa olleesta. Paikkaan oli alunperin seitsemäntoista hakijaa.

Potkut uhkaavat parempaa sopimusta vaatinutta kunnanjohtaja Anu Sepposta – ei yllättynyt: "Halutaan päästä eroon"

Ruokolahden kunnanhallitus katsoo, että Anu Sepponen on ollut pois töistä ilman syytä. Soppa kunnanjohtajan johtajasopimuksesta on jatkunut jo yli vuoden.

Ranuan uuden kunnanjohtajan Tuomas Aikkilan palkaksi on vahvistettu 7 900 euroa

Kunnanhallituksen mukaan kunnanjohtajan palkan on oltava kilpailukykyinen.

Parempi Puolanka -valtuustoryhmän vaatimukset kumottiin – kunnanhallitus: pormestari saa pitää palkkansa ja paikkansa

Kunnanjohtajan ja pormestarin tehtävät ovat kunnanhallituksen mielestä yhtä vaativia.

Tammelan yhtenäiskoulun rakentamisesta erimielisyyksiä

Kunnanhallitus haluaa suitsia kustannuksia. Uuden yhtenäiskoulun rakentamiselle asetettiin hintakatto ja valtuustolle on lähdössä esitys myös siitä, että nykyisen koulukeskuksen yksi osa säilytettäisiin tulevaa käyttöä varten.

Multian kunnanjohtajaksi esitetään Arto Kummalaa

Kunnanhallitus on esityksessään yksimielinen.

Johanna Viita valittiin Pielaveden uudeksi kunnanjohtajaksi

Kuntaliitossa tällä hetkellä työskentelevä Viita aloittaa Pielavedellä ensi vuoden alussa.

Matias Hildenistä tulossa Ruokolahden kehittämispäällikkö

Talousarvio- ja strategiavalmisteluun painottuva tehtävä olisi osa-aikainen ja määräaikainen.

Uuden kunnanjohtajan etsintä alkaa jo Ilmajoella

Ilmajoen kunnanjohtaja irtisanoutui viikko sitten ja virka vapautuu tammikuun alussa. Uuden kunnanjohtajan valintaprosessin valmistelu alkaa.

Hattulan kunnan keskustelutilaisuus golfkentästä kuumensi tunteet – luopuiko yrittäjä uuden kentän rakentamisesta?

Kunnan järjestämä avoin keskustelutilaisuus golfkentän asioista synnytti torstai-iltana kiivaan väittelyn Hattulassa. Suivaantunut golfyrittäjä ilmoitti, ettei hän tule rakentamaan suunniteltua kenttää ja harjoituskentän keinonurmi viedään pois.

Ranualla kunnanhallitus vahvistaa pian uuden kunnanjohtajan ja uuden johtavan lääkärin palkat – eroa niillä on 800 euroa

Ranuan kunnan uusi johtava lääkäri tienaisi esityksen mukaan enemmän kun kunnanjohtaja.

Kittilän kunnanjohtajaksi haastatellaan kahdeksan

Joukossa on kaksi lappilaista ehdokasta. Virkaan haki yhteensä 17 henkilöä.

Yksi ääni syöksi uuden kunnanjohtajan näytelmään, johon asukkaatkin ovat jo kyllästyneet: "Olisi hyvä, jos valitsisivat jonkun muun"

Ylen Ruokolahdella tapaamat ihmiset toivovat kunnanjohtajasopalle pistettä. Kunnanhallitus käsittelee asiaa seuraavan kerran viikon kuluttua.

Pikkukunta haki ihmemiestä tekniselle osastolle – peräti 25 henkilöä jätti hakemuksensa moniosaajaksi

Isojoki haki televisiosarjasta tuttua ihmemies "MacGyveria" palvelukseensa. Hakemuksia tuli niin etelästä kuin pohjoisesta vajaan 2000 asukkaan kuntaan.

Esitys: Johanna Viita Pielaveden uudeksi kunnanjohtajaksi

Pielaveden kunnanhallitus päätti maanantaina esityksestään uudeksi kunnanjohtajaksi. Viita työskentelee tällä hetkellä Kuntaliitossa.

Yllätyskäänne Ilmajoen kunnanjohtajan asiassa: Seppo Pirttikoski on irtisanoutunut virastaan – "En halunnut, että tämä raastava käsittely jatkuu"

Ilmajoen kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski on eronnut kunnanjohtajan virastaan. Ylen suorassa radiolähetyksessä Pirttikoski kertoi vetävänsä nyt pitkään happea ja hoitavansa terveyttään. Virkasuhde päättyy 4.1.2022.

Ilmajoen valtuusto päättää tänään kunnanjohtajan irtisanomisesta – valtuutetut ennakoivat laajaa keskustelua: "Henkilökohtaiset suhteet eivät saa vaikuttaa"

Seppo Pirttikosken irtisanomista valmistelleen tilapäisen valiokunnan mukaan kunnanjohtaja on laiminlyönyt tehtävänsä mukaisen arvokkaan ja nuhteettoman käytöksen, ja siksi luottamusta ei enää ole.

Ilmajoen kunnanjohtajan kohtalo ratkeaa maanantaina – viimeisimmästä rattijuopumuksesta rapsahti neljän kuukauden ehdollinen tuomio

Ilmajoen kunnanjohtajana runsaat 15 vuotta toiminut Seppo Pirttikoski on maanantaina tosipaikan edessä, kun valtuusto kokoontuu päättämään hänen irtisanomisestaan. Pirttikoski on saanut kolme kertaa tuomion rattijuopumuksesta.

Työehdoistaan kiistelevän kunnanjohtajan piti aloittaa työnsä, mutta häntä ei näy – Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtaja: "Pitää olla yhteyksissä"

Kunnanjohtajasopimuksen pattitilannetta ratkotaan Ruokolahdella jo toista vuotta. Anu Sepposen viranhoitomääräys alkoi perjantaina, mutta se ei näytä tuoneen ratkaisua.

Hattulan valtuusto valitsi Pekka Järven jatkamaan kunnanjohtajana – kritiikkiä valintaprosessille

Kunnanjohtajan viransijaisena toiminut Pekka Järvi valittiin ennakoidusti Hattulan uudeksi kunnanjohtajaksi. Valinta ei ollut yksimielinen. Neljä valtuutettua äänesti Sabah Samaletdinia. Kaksi valtuutettua äänesti tyhjää.

Anu Sepponen valittiin reilu vuosi sitten kunnanjohtajaksi – ei ole vieläkään aloittanut työtä: "Naisen työsuhde-ehdot ovat täysin eri kuin miehen"

Anu Sepponen toivoo, että Ruokolahden valtuusto käsittelisi johtajasopimusta uudelleen. Kunnanhallituksen puheenjohtajan mukaan sopimuskeskustelua voidaan jatkaa, kun Sepponen on aloittanut työnsä.

Keski-Suomen kunnat vaativat: "Potilastietojärjestelmä Asterin hankinta on keskeytettävä välittömästi"

Lisäksi kuntien mukaan sairaanhoitopiirin johto ei tällä hetkellä nauti kuntien luottamusta. Sen vuoksi kunnat vaativat, että sairaanhoitopiirin on käynnistettävä toimenpiteet luottamuksen palauttamiseksi.

Ruokolahdella kunnanjohtajavalinnan pattitilanne jatkuu – kunnanhallitus ei avaa Anu Sepposen johtajasopimusta uudelleen

Ruokolahden kunnanjohtajaksi viime elokuussa valittu Anu Sepponen on edelleen myös Rautalammin kunnanjohtaja. Ruokolahden kunnanhallitus ei ota Sepposen esittämiä sopimusehtoja uudelleen käsittelyyn.

Hallinto-oikeus on hylännyt Keminmaan kunnanhallituksen päätöksistä tehtyjä valituksia: päätöksiin ei voinut hakea muutosta valittamalla

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen oli valitettu muun muassa kunnanjohtajan sijaisuuden järjestämisestä.

Kittilän kunnanjohtajaksi haki 17

Kittilän nykyinen kunnanjohtaja ei ole hakenut määräaikaista virkaa.

Tilapäinen valiokunta esittää valtuustolle kunnanjohtajan irtisanomista Ilmajoella

Valiokunnan mukaan kunnanjohtaja Seppo Pirttikoski on laiminlyönyt tehtävän mukaisen arvokkaan ja nuhteettoman käytöksen. Tilanne on jatkunut keskusteluista ja työnjohdollisista toimenpiteistä huolimatta.

Lemi valitsi kunnanjohtajakseen Kati Rekolan – valinta syntyi yksimielisesti

Lemin kunnanhallitus valitsi yksimielisesti uudeksi kunnanjohtajaksi kolminkertaisen maisterin Kati Rekolan, joka työskentelee parhaillaan Kustavin sosiaalijohtajana.

Ilmajoen kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan irtisanomisasiaa koskevan selvityksen – kaksi jäsentä piti riittämättömänä

Kunnanhallitus joutui äänestämään lausunnostaan. Hallitus oli äänin 9–2 sitä mieltä, että tilapäinen valiokunta on selvittänyt irtisanomisasiaa tarvittavassa laajuudessa.

Auran uusi kunnanjohtaja tulee Ruovedeltä

Auran valtuusto valitsi Terhi Källin kunnanjohtajaksi maanantaina illalla.

Ruokolahden kunnanhallitus käsittelee Anu Sepposen kunnanjohtajavalintaa tiistaina

Rautalammin kunnanjohtajana toimiva Anu Sepponen on esittänyt ehtoja Ruokolahden kunnanjohtajan viran vastaanottamiseksi. Ne eroavat Ruokolahden kunnan aiemmin päättämistä sopimusehdoista.

Nurmijärven kunta haluaa lisää teollisuustontteja, ja se sai taiteilijapariskunnan suremaan maaseutumiljöön tuhoutumista: "Tämä tuntuu painajaiselta"

Nurmijärven kunta on hankkinut kaava-alueen maa-alueita 1980-luvulta lähtien. Suunnitellulla Sudenkallion teollisuusalueella on enää kolme yksityistä kiinteistöä ja Vantaan seurakuntayhtymän maita.

Hattulan valtuutetut saavat maanantaina tentata kahta kunnanjohtajaehdokasta – virkaa hoitava Järvi sai haastajan Samaletdinista

Hattula kutsuu vs. kunnanjohtaja Pekka Järven ja Päijät-Soten rakenneuudistushankkeen projektipäällikön Sabah Samaletdinin valtuutettujen kuultavaksi maanantaina. Hattulan valtuusto valitsee uuden kunnanjohtajan keskiviikkona.

Joukko yrittäjiä on vedonnut Seppo Pirttikosken työsuhteen jatkumisen puolesta – "Olen valmis jatkamaan Ilmajoen kunnanjohtajana"

Ilmajoen kunnanvaltuusto käsittelee Pirttikosken irtisanomista todennäköisesti kokouksessaan 4. lokakuuta. Työsuhde on katkolla rattijuopumuksen seurauksena.

Yksittäisiltä yrittäjiltä vetoomus kunnanjohtaja Pirttikosken puolesta Ilmajoella

Ilmajoen yrittäjäjärjestö ei ole vetoomuksen takana, vaan sen on allekirjoittanut 26 paikkakunnan yrittäjää.

Ilmajoella tilapäinen valiokunta on kuullut kunnanjohtajaa irtisanomisasiassa – valtuuston käsiin asia etenee aikaisintaan lokakuun alussa

Kunnanvaltuusto päättää myöhemmin syksyllä tilapäisen valiokunnan esityksen pohjalta Seppo Pirttikosken työsuhteesta.

Keiteleen kunnanjohtajahaussa aloitetaan uusi kierros

Keiteleen kunta jatkaa kunnanjohtajan hakuaikaa. Ensimmäisessä haussa tuli viisi hakemusta.

Sotkamon kunnan sisäisessä valvonnassa löytynyt väärinkäytös syyttäjän harkinnassa – nimikkeenä törkeä petos

Lisäksi syytettyä epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Asiassa on yksi epäilty. Epäilty on kiistänyt teot esitutkinnassa.

Lemin kunnanjohtajaksi esitetään Kati Rekolaa – kunnanhallitus teki yksimielisen esityksen kunnanvaltuustolle

Lemin kunnanvaltuuston on tarkoitus valita uusi kunnanjohtaja viikon kuluttua. Kunnahallitus esittää yksimielisesti tehtävään Kati Rekolaa.

Hartolan uudeksi kunnanjohtajaksi Jarkko Seppälä

Hartola saa varsinkin talousasioihin perehtyneen johtajan, joka haluaa olla korvat auki kuntalaisten suuntaan. Seppälä aloittanee uudessa pestissään joulukuussa.

Vain yksi kunnanjohtaja kertoo harkitsevansa ehdokkuutta tammikuun aluevaaleissa – "Aika ei riitä" tai "En ole poliittinen" yleisimmät epäröinnin syyt

Kunnanjohtajakin voi asettua ehdolle tammikuun aluevaaleissa, joissa valitaan luottamushenkilöt vuoden kuluttua perustettavien hyvinvointialueiden aluevaltuustoihin. Pohjalaismaakuntien kuntajohtajia ehdokkuus epäilyttää.

Kunnanjohtajan valinta etenee tänään Lemillä – kunnanhallituksen pöydällä myös tonttien Black Friday -alennusmyynti ja uusi pyörätie

Lemin kunnanjohtajavalinnan kolmen kärjessä ovat Jari Kattainen, Kati Rekola ja Juha Vuorela.

Keminmaassa valmistellaan palkanmaksua kunnanhallituksen puheenjohtajalle: 50 prosentin työajalla palkka olisi puolet kunnanjohtajan palkasta

Kunnanvaltuutettujen mielipiteet vaihtelevat siitä, aletaan kunnanhallituksen puheenjohtajalle maksaa palkkaa.

Jatkettu haku tuotti tulosta – Multian kunnanjohtajaksi pyrkijöitä nyt 21

Multialla kunnanjohtajan ensimmäinen hakukierros päättyi elokuun puolivälissä, mutta kunnanhallitus päätti jatkaa hakua syyskuun puoliväliin saakka.

Hattulan kunnanjohtajaksi haluaa viisi henkilöä

Kunnanjohtajaehdokkaiden haastattelut järjestetään ensi viikolla. Valtuuston on määrä valita uusi kunnanjohtaja tämän kuun lopulla.

Aura saanee kunnanjohtajan Pirkanmaalta – valtuusto tekee valinnan kahden ehdokkaan väliltä

Ehdokkaat ovat Urjalan elinvoimapäällikkö Satu Sarin ja Ruoveden hallintojohtaja Terhi Källi.

Kuntajohtajia aluevaalit eivät kiinnosta – Yle selvitti asiaa Lounais-Suomessa, ja vain Oripään kunnanjohtaja edes harkitsee ehdokkuutta

Ylen kyselyyn vastanneet kuntajohtajat perustelevat vähäistä kiinnostusta aluevaaleja kohtaan muun muassa poliittisella sitoutumattomuudella, aikataulusyillä, kunta-asioihin omistautumisella sekä sillä, että politiikka ei kiinnosta.

Ruokolahden kunnanhallitus ei avaa enää uudelleen Anu Sepposen johtajasopimusta: "Kyllä hän ilmoitti, että hänellä on tahtotila kunnanjohtajaksi"

Ruokolahden kunnanhallituksen puheenjohtajan näkemys on, että Anu Sepponen aloittaa kunnanjohtajana lokakuun alussa. Sepposen mielestä neuvotteluja ei ole aloitettukaan.

Ruokolahden kunnanhallitus kokoontuu tänään – myös Rautalammin kunta odottaa Anu Sepposen ratkaisua

Ruokolahden kunnanjohtajaksi valittu Anu Sepponen ei toistaiseksi ole ilmoittanut, ottaako viran vastaan. Viransijaisena toimivan Matias Hildenin työ päättyy syyskuun lopussa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle