Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nokian uimahalli loppukesäksi kiinni huolto- ja kunnostustöiden takia

Koronarajoitusten takia halli oli pitkään suljettuna isolta osalta asiakkaita. Kaupungin mukaan huolto- ja kunnostustyöt eivät kuitenkaan olleet mahdollisia talven ja kevään aikana. 

Uinnin SM-kisat alkoivat tänään Kuopiossa – kyseessä viimeinen kotimainen näyttökilpailu Tokion olympialaisiin

Kuopion uimaseura pääsee toimimaan kisajärjestäjänä kolmentoista vuoden tauon jälkeen, kun uudessa Kuntolaakson uimahallissa puitteet ovat vihdoin kohdallaan. Kuopion kilpailut ovat ensimmäiset uinnin SM-kisat puoleentoista vuoteen.

Keskipohjalaiset pääsevät taas uimaan, kirjastoon ja museoihin – Kokkola avaa toimintojaan koronasulun jälkeen

Reilun kolmen viikon sulun jälkeen aukenevat taas kirjastot, kaupungin kuntosalit ja uimahalli. Kirjastossa kävijämäärää ei rajoiteta, mutta muut paikat avautuvat erityisjärjestelyin.

Länsi-Pohjan koronarajoitukset lievenevät: Lapin aluehallintoviraston määräämä kokoontumisrajoitus päättyy, uimahallit voivat aueta kaikille

Länsi-Pohjan alueellinen pandemiatyöryhmä suosittelee, että ensi viikosta lähtien sisätiloissa kokoontuisi enintään 20 ja ulkona enintään 50 henkilöä. Isoissa tapahtumissa suositellaan yleisön laittamista enintään 50 henkilön lohkoihin.

Katariinan uimahallin sisäaltaat jäivät pois käytöstä Kotkassa – kuntotutkimuksissa selviää, avataanko niitä enää lainkaan

Pahimmassa tapauksessa Katariinan uimahalli voitaisiin joutua sulkemaan kokonaan talviajaksi, kun maauimalan allas ei ole käytössä.

Tältä näytti, kun uimastadion aukesi Helsingissä – Kisailu ensimmäisestä hypystä altaaseen alkoi jo aamuyöllä, uimarit: "Kesä alkaa tästä"

Helsingin Uimastadion on avannut ovensa asiakkaille. Uimahallit ja maauimalat voivat uusien koronarajoitusten puitteissa olla avoinna puolella normaalista asiakasmäärästä. 

Hervannan uusi uimahalli saa vakikävijät sekaisin – naisten pukuhuone onkin nyt miesten pukuhuone

Hervannan perusparanneltu uimahalli koki muodonmuutoksen. Pelti ja rosteri ovat vaihtuneet kaakeliin ja ilmanvaihtoon on panostettu. Asiakkaille uimahalli avaa ovensa elokuun puolivälissä.

Pääkaupunkiseudulla avataan julkisia tiloja ja harrastustoimintaa: museoihin, kirjastoihin ja maauimaloihin pääsee jälleen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi torstain kokouksessaan löysentävänsä koronarajoituksia hieman. Julkisten tilojen osittaisen avaamisen lisäksi yksityistilaisuuksien henkilörajoitus nousee sisätiloissa 10 ja ulkona 50 henkilöön.

Nuorten liikuntaharrastuksia avataan Jämsässä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella aletaan rokottaa nelikymppisiä

Tulevana maanantaina Jämsässä avataan nuorisotilat ja uimahalli, ja sisäliikuntatilat on jo avattu nuorten harrastuksille, kilpailuille ja turnauksille. Pihtiputaalla ja Viitasaarella alkaa rokotusajanvaraus 40–49-vuotiaille

Salo keventää liikuntapalvelujen koronarajoituksia maanantaista alkaen

Uimahalli ja kuntosalit avataan yleisölle maanantaina. Aikuisten ryhmäliikunta sallitaan ilman lähikontakteja.

Ennakkoäänestys alkoi käsihygieniaa ja turvavälejä noudattaen – koronatoimet lisäävät vaalitoimitsijoiden työtaakkaa

Tänään alkaneet kuntavaalit ovat ensimmäiset korona-ajan vaalit. Koronapandemia pakottaa noudattamaan erityistä huolellisuutta, jotta vaalit voidaan järjestää turvallisesti. Hämeenlinnassa kauppakeskusten äänestyspaikat vaihtuivat liikuntatiloihin.

Kotkassa pohditaan uuden uimahallin rakentamista Katariinaan – vanhaa hallia ei kannata enää korjata

Katariinan nykyinen uimahalli on tullut teknisen käyttöikänsä päähän. Uimahallin kuntoa selvitetään tarkemmin kesän aikana. Tutkimuksissa selviää, voidaanko uimahallia enää pitää auki talvikaudella.

Uimahallin, Kulttuurikorttelin ja muiden isojen hankkeiden päätökset lykkääntynevät Kouvolassa – kaupunginjohtaja: "Katsomme näitä kokonaisuutena"

Kouvolan kaupunginjohtajan Marita Toikan mukaan lähtökohtaisesti nämä kaikki isot investointipäätökset päätettäneen lopullisesti ensi syksynä.

Päätös Kouvolan uudesta uimahallista lykkääntynee kuntavaalien jälkeiseen aikaan – sijainnista käyty kiivasta keskustelua

Alkuperäisen aikataulun mukaan uuden uimahallin sijainnista piti päättää kesäkuussa. Nyt näyttää siltä, että asialle saadaan varmuus vasta kuntavaalien jälkeen.

Suonenjoen monitoimihalli on nyt Lintharjun liikuntakeskus – pitkään odotettu keskus avasi vihdoin ovensa

Koronarajoituksien aikaan uimahalliin ja kuntosalille pääsee vain rajattu määrä ihmisiä.

Uimisen into voi hiipua, jos parhaassa oppimisiässä ei pääse polskimaan – asiantuntijaa huolettaa korona-ajan vaikutus lasten uimataitoon

Korona-aika on rajoittanut ympärivuotista uinnin harjoittelua. Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton asiantuntija on huolissaan varsinkin niiden lasten uimataidosta, jotka eivät pääse harjoittelemaan perheensä kanssa.

Uimahallit ja kirjastot eivät vielä avaudu pääkaupunkiseudulla – tautitilanne huolestuttaa koronakoordinaatioryhmää: "Nyt täytyy vetää jarrua"

Koronan ilmaantuvuusluvuissa on jopa hienoista nousua. Ryhmä oli linjannut aiemmin, että kirjastot, museot, kulttuuritalot ja uimahallit olisivat ensimmäisenä käsittelyssä. Näitä palveluita ei kuitenkaan vielä avata tämänhetkistä enempää.

Uuden uimahallin suunnittelu Matkakeskuksen alueelle etenee Kouvolassa – lopullisesti sijainnista päätetään kesäkuussa

Kouvolan nykyiset uimahallit ovat peruskorjauksen tarpeessa. Kaupunkiin aiotaan rakentaa uusi, nykyisiä halleja monikäyttöisempi uimahalli.

Oulun kaupunki avaa uimahallinsa ja sisäliikuntapaikkansa 24. toukokuuta alkaen

Kaupunki on käsitellyt koronarajoitustoimiaan, ja päättänyt avata sisäliikuntapaikkojaan käyttäjille ensi maanantaista alkaen. Myös aikuisten ryhmäliikunta sisätiloissa sallitaan ensi viikosta lähtien.

Lappeenrannan nuoriso-, liikunta- ja kirjastopalvelut laajenevat samalla, kun koronarajoitukset kevenevät

Etelä-Karjalan siirtyminen koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen avaa palveluja esimerkiksi uimahalleissa, kuntosaleilla, kirjastoissa ja nuorisotiloissa. Kesän tapahtumista kaupunki tiedottaa myöhemmin erikseen.

Kokoontumisrajoitukset kevenevät: Imatra avaa Vuoksenniskan ja urheilutalon kuntosalit

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote muistuttaa, että vaikka sallittu ihmismäärä nousee yleisökokoontumisissa ja esimerkiksi Imatralla avataan kuntosaleja, varovaisuus on edelleen tarpeen.

Hollola odottaa piristystä talouteen kehätiestä ja yrityksistä – talouden tulevaisuus huolettaa

Hollolassa seuraavaa valtuustokautta värittää kuntakeskuksen rakentaminen. Suuria investointeja on jo tehty, muun muassa kouluihin. Uuden kehätien alueen uskotaan tuovan paikkakunnalle uusia yrityksiä ja niiden mukana jopa uusia asukkaita.

Takana lupaava kahden viikon jakso – Etelä-Karjala siirtyy takaisin koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen

Tartuntojen määrä on pudonnut Etelä-Karjalassa sen verran, että maakunnassa pystyttiin palaamaan kiihtymisvaiheeseen. Yksityistilaisuuksia koskeva henkilösuositus lievenee niin, että yksityistilaisuuksissa voi olla 20 ihmistä.

Pitkä odotus päättyi – Tampereen maauimala avautui erityisryhmille

Tampereella avattiin tänään maauimala ja samalla purettiin uimahallien rajoituksia. Ihan kuka vaan ei vielä uimaan pääse, sillä sisään otetaan vain koululaisryhmiä, eläkeläisiä ja henkilöitä, joilla on erityisuimakortti.

Legendaarinen Pirkkolan uimahalli on avattu iloisissa tunnelmissa pitkän tauon jälkeen – pääkaupunkiseudun uimahalleja avataan pikkuhiljaa

Pääkaupunkiseudun uimahalleja avataan rajoitetusti tästä maanantaista lähtien. Esimerkiksi Pirkkolan uimahalliin pääsevät nyt vuonna 1955 syntyneet ja sitä vanhemmat.

Hämeenlinnan Liikuntahallit purkaa koronarajoituksia asteittain

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on päättänyt lieventää harrastuksiin liittyviä rajoituksia. Myös Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on päättänyt purkaa koronarajoituksia vähitellen.

Kuntavaalien imatralaisehdokkaat eivät innostu uimahallista Ukonniemessä – vastustusta enemmän kuin kannatusta

Imatralla Ukonniemeen uimahallin rakentaisi kolmannes Kokoomuksen ja Vasemmistoliiton ja viidennes SDP:n sekä Keskustan vaalikoneeseen vastanneista kuntavaaliehdokkaista.

Kouvolan uuden uimahallin sijaintipaikat on nyt vertailtu – voittajaksi nousi Matkakeskuksen alue

Kouvolan asukkaat ovat toivoneet, että uuteen uimahalliin pääsisi helposti bussilla. Lautakunta ottaa sijaintipaikkaan kantaa ensi viikolla. Uusi uimahalli olisi monipuolinen virkistyspaikka.

Länsi-Pohjassa pientä höllennystä koronasuosituksiin: esimerkiksi yksityistilaisuuksien henkilömääräsuositus nousee kymmeneen henkilöön

Koronatartuntojen määrä on Länsi-Pohjassa laskussa, mutta alue on edelleen kiihtymisvaiheessa. Tilanteen arvioidaan helpottavan, kun rokotuskattavuus molemmilla puolilla rajaa on yli 50 prosenttia.

Oulun kokoontumisrajoituksia lievennetään – lauantaista eteenpäin korkeintaan 20 hengen kokoontumiset sallitaan

Oulussa tulee lauantaista eteenpäin voimaan Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kokoontumisia koskevat määräykset. Toukokuun lopulla 50 henkilön kokoontumiset ovat mahdollisia. Oulun liikuntapaikkoja koskevat rajoitukset pysyvät vielä ennallaan.

Lasten ja nuorten harrastuksiin liittyvä kilpailutoiminta avataan pääkaupunkiseudulla ensi maanantaista alkaen – uimahalliin päästetään 65 vuotta täyttäneet

Kokoontumisrajoitukset karsivat kilpailuyleisön kuuteen kerrallaan. Ensi viikolla selviää kirjastojen ja museoiden kohtalo. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän mukaan edellytys on, että koronaepidemia kehittyy suotuisasti.

Pirkanmaalla taas vain viisi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla kerrottiin tiistaina viidestä uudesta koronatartunnasta. Määrä on sama kuin maanantaina todettiin. Yhteensä tartuntoja on ollut epidemian aikana 4 801. Yle seuraa tiistaina suorana pandemiaryhmän infoa.

Samppalinnan maauimalan kesä on alkanut – seurasimme uimareiden riemua kevätaamussa

Turun kaupungin uimahallit menivät kiinni 3. joulukuuta 2020. Koronatilanteen vuoksi halleja ei ole pystytty avaamaan aiemmin. 11. toukokuuta Turussa pääsee jälleen vesiliikunnan pariin sekä uimahalleissa että Samppalinnan maauimalassa.

Tervakosken uimahallissa Janakkalassa jatkuvat lasten uimakoulu ja -kerho

Näillä näkymin Tervakosken uimahalli avautuu elokuun puolivälissä eli samalla viikolla, kun koulut aloittavat uuden lukuvuoden.

Pirkanmaalla viisi uutta koronatartuntaa

Pirkanmaan pandemiaryhmän odotetaan kertovan huomenna ylioppilasjuhlien ja päättäjäisten kokoontumissuosituksista. Uutta tietoa odotetaan myös aikuisten ryhmäliikuntaharrastuksista ulkona sekä uimahallien, kylpylöiden ja yleisten saunojen tilanneesta.

Sosterin alueella siirryttiin perustasolle – uimahalli, nuorisotilat ja kuntosalit höllentävät rajoituksia Savonlinnassa

Perustasolle siirtyminen mahdollistaa tiettyjen rajoitustoimien purkamisen. Uimahalleissa, nuorisotiloilla ja kuntosalilla ei nyt ole henkilömäärärajoituksia ja uimahallissa pääsee myös saunaan.

Salo yrittää saada koronaepidemian alueellaan kuriin – kiristää tuntuvasti rajoituksia

Salon kaupungin alueella koronatilanne on huonontunut viime viikkoina. Kaupunki on nyt päättänyt siirtää osan yläkoululaisista etäopetukseen. Lisäksi etäopetukseen siirretään lukiot. Myös kaupungin palveluita rajataan entisestään.

Eksote alkaa rokottaa yli 50-vuotiaita ja muistuttaa, että tartuntojen ja leviämisen riski on olemassa, vaikka koronarajoituksia puretaan

Rokotusvuorossa ovat nyt kaikki yli 50-vuotiaat sekä kaikki yli 16-vuotiaat riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ryhmien kokoonpano ei saa muuttua, kun rajoituksia hiljalleen puretaan.

Turku avaa uimahallinsa ja kuntosalinsa pitkän tauon jälkeen ensi viikolla – Samppalinnan maauimala avaa myös ovensa

Turun kaupunki avaa liikuntapalvelujaan ensi viikolla. Kuntosalit, uimahallit ja Samppalinnan maauimala aukeavat 11.5.

Nyt pääsee uimaan ja bileet voi järjestää isommalla porukalla, toukokuu tuo kevennyksiä Jyväskylän koronarajoituksiin

Aikuisten ulkoliikunta vapautui viikonloppuna 10 hengen ryhminä, kaupungin uimahallit ja kuntosalit avataan rajoitetusti yleisölle ja Kaupunginteatterin ja Jyväskylä Sinfonian sulku päättyi.

Satakunnan uimahallit aukeavat vaiheittain – nyt Porikin liittyi avaajien joukkoon

Porin keskustan uimahalli avaa ovensa 10. toukokuuta ja Meri-Porin halli seuraavana päivänä.

Jyväskylän koronatilanne yhtä rauhallinen kuin viime kesänä – tällä viikolla on vahvistettu vain kolme uutta tartuntaa

Vähäisestä tartuntojen määrästä huolimatta vielä ole aika lähteä turuille ja toreille kokoontumaan, sanoo tartuntataudeista vastaava lääkäri.

Koronarajoituksia puretaan ensi viikosta lähtien Kymenlaaksossa – kirjastojen oleskelutilat, uimahallit ja nuorisotilat aiotaan avata

Alueellinen koronaryhmä suosittaa rajoitusten osittaista purkamista maakunnan parantuneen koronatilanteen takia.

Päijät-Hämeen kunnat avaavat uimahallejaan sulun jälkeen

Kaikkialla rajataan asiakkaiden määrää turvavälien säilyttämiseksi. Osa halleista ottaa sisään vain kuntoutujia.

Joensuun maaseutualueiden liikuntapaikkoja avataan rajoitetusti

Kuntosalit ja uimahallien saunat avautuvat 26. huhtikuuta alkaen. Ulkoliikuntapaikkojen vuorot ovat myös maanantaista lähtien varattavissa.

Riihimäki avaa maauimalan toukokuun lopussa

Altaita on alettu täyttää jo pikkuhiljaa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle