Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Poliisitunnus hihamerkkinä.

Pulkkilassa miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi

Noin 50-vuotias mies löytyi kuolleena lauantaina. Poliisi otti yhden henkilön kiinni epäiltynä taposta.

Kuvituskuvia poliiisipartiosta talvisessa ympäristössä.

Poliisi paljasti huumeita välittävän rikollisliigan – epäillään tuoneen Suomeen lähes miljoona lääketablettia

Poliisi sai osan epäillyistä kiinni kansainvälisen yhteistyön avulla. Yksi epäilty napattiin suoraan lentokentältä ulkomailla, jonne hän yritti paeta.

Gabrielle ja Richard Ratcliffe pitelevät kuvia perheestä.

Kaksi Iranissa vuosia vankilassa ollutta brittiä pääsee kotiin – iranilaismedia väittää Britannian maksaneen ikivanhan velan

Nazanin Zaghari-Ratcliffe pidätettiin Teheranissa vuonna 2016 epäiltynä vehkeilystä Iranin hallitusta vastaan. Anoosheh Ashoori puolestaan tuomittiin kytköksistä Israelin tiedustelupalveluun. Kumpikin kiistää syytteet.

Pohjanmaan poliisilaitoksen Kaustisen yksikön ulko-ovi.

Pohjanmaan poliisi Närpiön kiskontavyyhdistä: “Rikollinen toiminta on jatkunut pitkään, puhutaan kymmenistä vuosista"

Meneillään on useita tutkintoja, mutta poliisi vahvistaa että kyseessä on sama vyyhti, jonka toiminta on jatkunut pitkään. Seuraava vangitsemisvaatimus esitetään perjantaina.

Tomaatteja kasvamassa kasvihuoneessa

Närpiön kiskontajutussa takavarikoitu rahaa ja omaisuutta – myös uusien kiinniotettujen kohdalla tutkintanimike on törkeä kiskonta

Tiistaina poliisi teki uusia kiinniottoja Närpiön kiskontatapaukseen liittyen. Nyt Pohjanmaan poliisi tiedottaa että kourallinen epäiltyjä on otettu kiinni. Tutkintanimike tässäkin tapauksessa on törkeä kiskonta.

Hihamerkki auton vierelläseisovan poliisin haalarissa.

Nuorisojoukkojen tekemät ryöstöt työllistävät Itä-Uudenmaan poliisia – Nuoret ovat yrittäneet ryöstää ihmisiä kadulla väkivallalla uhaten

Poliisin mukaan Itä-Uudellamaalla on tehty useita ryöstöjä viime viikkojen aikana. Viimeisimmät poliisin tiedossa olevat ryöstöt tapahtuivat viime viikonloppuna Vantaan Tikkurilassa.

Poliisin hihamerkki

Pieksämäellä tutkitaan tapon yritystä – miehen epäillään lyöneen veitsellä toista henkilöä

Tiedotteen mukaan esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Kiinniotettua epäiltyä esitetään vangittavaksi.

Poliisin hihamerkki

Jäteastiasta löytyi kuollut mies Helsingin Tapaninvainiossa – poliisi epäilee 28-vuotiasta naista ja 27-vuotiasta miestä murhasta

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä Pohjois-Suomesta Suomussalmelta epäiltyinä murhasta. Tekotapa on ollut raaka ja julma. Murhasta epäillyllä miehellä on väkivalta- ja huumausainerikostaustaa, ja murhasta epäilty nainen on tuomittu useista petoksista.

Poliisin hälytysvalo

Oulun Korvenkylässä ammuttiin asunnon pihalla

Ampuminen ei ole aiheuttanut henkilövahinkoja. Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä.

Poliisiauton vilkut

Orimattilalaismies vangittiin epäiltynä kahdesta tapon yrityksestä

Lauantai-iltaisessa tilanteessa kaksi henkilöä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi otti kiinni rikoksesta epäillyn miehen tapahtumapaikan välittömästä läheisyydestä.

Maineikas huumeruhtinas jäi kiinni Kolumbiassa

Kolumbiassa kiinniotetulla huumekartellin pomolla oli laajat verkostot, presidentti vertasi huumeparoni Pablo Escobariin

50-vuotias Dairo Antonio Usuga "Otoniel" otettiin kiinni Uraban alueella. Usuga on yksi Kolumbian pelätyimmistä rikollisista ja Yhdysvaltain etsintäkuuluttama huumepomo.

lähikuva poliisin virka-asusta

Katujengiläiset suunnittelivat väkivaltaa Helsingin Kaivohuoneella – poliisi otti 10 kiinni, kaksi vangittu

Helsingin poliisin mukaan Helsingin Kaivohuoneella järjestettävässä tapahtumassa oli joukkotappelun uhka viime perjantaina.

Mielenosoittajia  kannetaan bussiin.

Oikeusoppinut: "Törkeä julkisrauhan rikkominen on raflaava rikosnimike" – poliisi vahvistaa pidättäneensä yhden Elokapinan mielenosoittajan

Poliisin toiminta perjantain mielenosoituksessa Valtioneuvoston linnalla on poikinut paljon kritiikkiä.

Libyan poliisi auttaa siirtolaisia ulos täyteen ihmisiä ahdetusta veneestä Tripolissa.

Vartijat surmasivat kuusi siirtolaista Libyassa

Lisäksi ampumisessa loukkaantui ainakin 20 ihmistä. Sadat pakenivat säilöönottokeskuksesta.

Erilaisia auton katalysaattoreita.

Useita katalysaattorivarkauksia paljastettu Itä-Uudellamaalla – poliisin kiinniotoista huolimatta varkaudet jatkuvat

Poliisi kehottaa ilmoittamaan epäilyttävistä havainnoista pysäköintialueilla tai katujen varsilla yleiseen hätänumeroon. Poliisin mukaan varkaat suosivat erityisesti pimeitä ja hiljaisia pysäköintialueita.

Stop autoilijoiden kuritukselle! -mielenilmaus etenee Eduskuntatalon ja Pikkuparlamentin ohi Mannerheimintiellä.

Motorists' and climate protests in Helsinki, rally rowdiness in Jyväskylä

Helsinki streets were busy on Saturday with car and climate demonstrations as well as an annual running event. Police said they detained 142 protesters.

Poliisit ja Elokapinan mielenosoittajat ovat vastakkain Eduskuntatalon edessä iltapimeällä.

Thursday's papers: Dancing ban, civil disobedience, farmers in despair

Some 140 Extinction Rebellion activists were detained on Wednesday.

Oulun poliisilaitos.

Väkijoukko vastusti miehen kiinniottoa Oulussa – useita henkilöitä epäillään mellakasta ja kahta poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta

Poliisin mukaan joukkio käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkasi käyttää väkivaltaa poliisia kohtaan. Joukko ei totellut käskytystä, jolloin poliisi joutui käyttämään voimakeinona OC-sumutetta väkivaltaisuuksien estämiseksi.

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus edestä päin, portaat ja pääovi.

Poliisi teki kiinniottoja Seinäjoen murhatutkinnassa – uhri oli kateissa yli puoli vuotta, ruumis löytyi kerrostalon kellarista

Nelikymppisen miehen ruumis löytyi Seinäjoella kesäkuussa. Poliisin mukaan ruumis oli väestönsuojeluun liittyvässä tilassa kerrostalon kellarissa.

Poliisiauto Helsingissä. 3.3.2021.

Useita kiinniottoja Prisman Telia-murtoon liittyen – poliisi pyytää vihjeitä: Ostitko yksityishenkilöltä mobiililaitteen?

Osa anastetusta omaisuudesta on saatu takaisin.  Poliisi pyytää yhteydenottoa, mikäli joku on ostanut tiistain jälkeen yksityishenkilön myymän uuden tai uudenveroisen, mahdollisesti vielä myyntipakkauksessa olevan, Apple- tai Samsung-merkkisen puhelimen tai mobiilaitteen.

Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Yksi henkilö loukkaantui ampumavälikohtauksessa Alajärvellä

Alajärvellä ammuskeltiin tänään tiistaina päivällä. Yksi henkilö loukkaantui. Hänet on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisi on ottanut kiinni muutamia henkilöitä.

lähikuva poliisin virka-asusta

Poliisi on ottanut kiinni etsintäkuulutetun Jyri Niemisen

Länsi-Uudenmaan poliisi etsintäkuulutti Someron naissurmasta elinkautiseen vankeuteen tuomitun, koska hän ei ollut ilmoittautunut oma-aloitteisesti suorittamaan rangaistustaan.

Poliisiauto hälytysvalot päällä

Poliisin kiinniottama bemarikuski harmitteli, kun auto oli liian hidas

Hämeen poliisin mukaan kyseessä on niin sanottu taparikollinen, joka jäi jo viidennen kerran kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta ilman tarvittavaa oikeutta.

Elokapinan mielenosoitus Mannerheimintiellä 20. kesäkuuta 2021.

Climate protestors report mistreatment while in police custody

Police removed over 100 Extinction Rebellion demonstrators that were blocking traffic in downtown Helsinki on Sunday evening.

Elokapinan mielenosoitus Mannerheimintiellä 20. kesäkuuta 2021.

Elokapinan mielenosoittajat kertovat epäasiallisesta kohtelusta putkayönä – Poliisi: "Ei säilöönottotilassa ole hotellitason majoitusta"

Elokapinan mielenosoittajat väittävät saaneensa epäasiallista kohtelua kiinniotettuina. Helsingin poliisin komisario Jarno Heinosen mukaan kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan, kun putka on niin täysi kuin se viime viikonloppuna oli.

al-Hol leiri

EU, USA ja Syyrian kurdit puivat Isisin alueelta kiinniotettujen ulkomaalaisten kohtaloa – Suomen edustaja: "Kovin kauan ratkaisua ei voida enää odottaa"

Syyrian erityisedustajan Jussi Tannerin mukaan länsimaat näyttävät alkavan nähdä kansalaistensa kotiuttamisen aiempaa enemmän ainoaksi vaihtoehdoksi.

Keskusrikospoliisin kyltti.

Keskusrikospoliisin Lapin yksikkö mukana kansainvälisessä jättioperaatiossa – pohjoisessa kymmenkunta kiinniottoa muun muassa törkeisiin huumausainerikoksiin liittyen

Operaatio on ollut Pohjois-Suomen olosuhteisiin hyvin poikkeuksellinen, sanoo keskusrikospoliisin Lapin yksikön rikosylikomisario Teemu Mäntyniemi.

poliisi suojavarusteet päällä

Trojan Shield: Finnish police arrest 100 in international bust

The major global operation centred around an FBI-run encrypted messaging app which allowed authorities to follow criminal gangs' communication.

Poliisiauto Sauvakadulla Järvenpäässä

Poliisi ottanut kiinni kaksi henkilöä Järvenpään ampumiseen liittyen – tapausta tutkitaan murhana

Puolitoista viikkoa sitten Järvenpäässä kerrostalon pihalla ammuttiin yksi ihminen kuoliaaksi. Itä-Uudenmaan poliisi otti sunnuntaina kiinni kaksi miestä epäiltynä kyseisestä rikoksesta.

apteekin hyllyt

Apteekki ryöstettiin Rovaniemellä

Korkalovaaran apteekki ryöstettiin viime perjantaina. Tekijä sai työntekijöitä uhkaamalla saaliikseen erilaisia lääkkeitä. Poliisi on ottanut rikoksesta epäillyn kiinni ja tutkii asiaa ryöstönä.

Stepan Putilo puhuu medialle.

Valkovenäläisen oppositiokanavan Nextan perustaja Stepan Putilo kertoo saaneensa satoja tappouhkauksia ja pelkää olevansa "seuraava uhri"

Telegramissa toimivan oppositiokanava Nextan perustaja Stepan Putilo vaatii kansainvälistä yhteisöä eristämään Valko-Venäjän poliittisesti ja taloudellisesti.

Valkovenäläiset aktivistit osoittavat mieltään Ukrainassa.

Suomalaistutkija: Valko-Venäjä haluaa lentokaappauksella antaa varoituksen kaikille opposition edustajille

Ulkopoliittisen instituutin tutkija Kristiina Silvanin mukaan osa analyytikoista arvioi, että Venäjä saattoi olla jollakin tavalla osallinen operaatioon, jossa Valko-Venäjä otti kiinni oppositioaktivisti Raman Pratasevitšin.

Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta

Eurassa perheen sisäinen väkivallanteko, poliisi etsi tuntien ajan teosta epäiltyä

Poliisi sai mittavan operaation jälkeen epäillyn kiinni.

Svenska texten på en ny polisbil

Helsingin Kaivopuiston ja Ruoholahden puukotuksista epäillyistä toinen otettu kiinni, toinen vangittu – kahdesta erillisestä tapauksesta yhteensä 4 epäiltyä tapon yritystä

Poliisi epäilee Kaivopuiston tapahtumista kiinniotettua nuorta miestä tapon yrityksestä. Ruoholahden tapauksessa kiinniotettua 18-vuotiasta miestä epäillään kolmesta tapon yrityksestä.

Poliisiauto Helsingissä. 3.3.2021.

Poliisi otti kiinni Turun Aninkaistenkadulla riehuneen miehen

Poliisi joutui käyttämään kaasua miehen taltuttamiseksi.

 Helsingin päärautatieasema.

Teenager remanded into custody over railway station stabbing

A 24-year-old man died of his wounds.

Mellakkapoliisi

17 arrested at anti-coronavirus restriction protests

Police estimated that up to 300 people took part in two protests on Sunday, one of which was illegal.

Mellakkapoliisi

Helsingissä osoitettiin jälleen mieltä koronarajoituksia vastaan - poliisi otti kiinni 17 henkilöä

Mielenilmauksiin osallistui poliisin arvion mukaan 200–300 ihmistä.

Human Rights Watchin logo

HRW: Kamerunin poliisi lisännyt homojen ja transsukupuolisten kaltoinkohtelua – pidätyksiä, pahoinpitelyä, uhkauksia

Kamerunissa samaa sukupuolta olevien suhteet ovat edelleen laittomia ja niistä voi seurata jopa viiden vuoden vankeustuomio.

Yksityiskohta poliisin sinisessä virkapuvussa.

Opiskelijabileiden tahti kiihtyy Pohjanmaalla – "metelikeikkoja" hoidettu jo monena viikonloppuna, enimmillään koolla 50 nuorta

Vaasassa juhlia järjestävät poliisin mukaan etupäässä ulkomaiset vaihto-opiskelijat.

finavia

No investigation into airport soldier training blunder

Soldiers detained bystanders by mistake earlier this month after an error made during a training exercise.

Julia Galjamina

Moskovassa otettu kiinni noin 200 oppositiopoliitikkoa – osallistuivat paikallisvaaleja ruotivaan tapahtumaan

Kiinniottoja selitetään koronamääräysten rikkomuksilla ja kytköksillä "ei-toivottuun organisaatioon".

Kotkan poliisiasema

No plans for criminal probe of police holding cell death

Eastern Finland Police said there was no evidence of any criminal act in the death of a man in Kotka last September.

Bartomeu

FC Barcelona joutui ratsian kohteeksi – Messin suututtanut entinen puheenjohtaja pidätettiin

FC Barcelonassa kuohuu vain päiviä ennen puheenjohtajavaaleja.

Poliisi

Poliisi pyytää havaintoja miehestä, joka on seurannut naisia Turussa ehkä jo vuosia – sama mies myös naisen marraskuisen katoamisen takana

Poliisin mukaan kaikki havainnot epäillyn liikkeistä ovat toivottuja. Kiinniotettu mies on seurannut ihmisiä jo pitkään.

Young man on the street

Venäjällä protestit tukahdutetaan mielivaltaisesti ja pelkästä jalkakäytävällä kävelemisestä joutuu vangituksi – mielenosoittaja: En pysy hiljaa!

Poliisi on ottanut yli 11 000 oppositiopoliitikko Navalnyin tukijaa kiinni ja oikeus tehtailee heille tuomioita.

Saksan ja Tanskan kartta. Paikannettu myös maiden pääkaupungit sekä Saksan kaupungeista Frankfurt ja Dessau-Roßlau.

Tanskan poliisi pidätti useita epäiltynä osallisuudesta terroriteon suunnitteluun

Lisäksi yksi henkilö pidätettiin Saksassa liittyen yhteen tapauksista.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle