Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtajan Tomi Louneman tviittaama kuva Finnairin lentokoneesta, joka toi kirurgisia maskeja (2 milj. kpl) ja hengityksensuojaimia (230 000 kpl) Kiinan Quangzhousta, Helsinki-Vantaan lentokentällä 7. huhtikuuta 2020.

Emergency Supply Agency officials suspended over mask debacle

An external probe of the case is to wrap up on Tuesday.

Tiina Jylhä

Minister orders probe into bungled face mask procurement

Finland ordered two million face masks that were not up to scratch.

Noora-Sofia Hermansson

Noora-Sofia Hermanssonin lääke unettomuuteen on ASMR – asiantuntija ei lyttää kuiskailua nukahtamisapuna, vaikka tutkittua tietoa on vähän

Suomalaiset aikatauluttavat päivänsä minuutilleen, eikä se ole hyvä asia nukkumisen kannalta, sanoo professori.

Toimittaja Risto Kuusisto makaa hoitopöydällä, kasvoissa näkyy verta.

Kommentti: Kantasolut – kallis ihmelääke kaikkeen?

Toimittaja kokeili "Kardashian"-kasvohoitoa.

Pasi Lyytikäisen pilapiirros

Totuus kasvohoidosta - Soittotuntien kootut selitykset

Soitto-oppilaiden tarua ja totta.

Ilosaarirock 2010 benji

"Osta pullia, se kasvattaa..." – polttarit ovat tasapainottelua nautiskelun ja irrottelun välillä

Heinäkuussa sosiaalinen media täyttyy polttarikuvista ja tarinoista. Kysyimme torstaina lukijoiltamme ja kuuntelijoiltamme, millaiset ovat ihanteelliset polttarit. Osalle tärkeintä on irrottelu. Toiset taas haluavat nautiskella.

Moni polttariporukka löysi tiensä Kupittaalle.

Miehet rellestävät ulkomailla, naiset heppailevat – kerro mitä polttareissa todella tapahtuu

Polttarit ovat entistä kalliimpia ja pidempiä juhlia. Järjestääkö kukaan esimerkiksi perinteistä morsiussaunaa?

Kuusi etanaa naisen kasvoilla.

Kasvohoito etanoilla ja viikon muita uutiskuvia

Viime viikolla vietettiin sambakarnevaaleja Brasiliassa, käytiin etanakasvohoidossa Thaimaassa ja vietettiin kiinalaista uuttavuotta. Yle Uutiset kokosi viikon mielenkiintoisimmat uutiskuvat yhteen.

nainen kosmetologilla

70-vuotiaat törsäävät kauneushoitoihin – myös miehet

Suomen Kosmetologien yhdistyksen mukaan ikääntyvillä suomalaisilla on reilusti rahaa, jonka he käyttävät mielellään itseensä. Jotkut ottavat myös injektiohoitoja syvien ryppyjen siloittamiseen.

Näyttelijä Robin Williams.

Robin Williamsin nerokkaat sitaatit jäävät elämään – katso parhaat poiminnat

Suosikkinäyttelijä Robin Williams laukoi vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana valtavasti oivaltavia ja ihmisiä ilahduttaneita ajatuksia. Yle Uutiset kokosi parhaita Williamsin sitaatteja yhteen.

Miehille tyypillisintä on käydä jalkahoidoiss

Jalkakylpy on miehen kauneushoitoa – "Mies tulee kosmetologille vasta kun on ongelma"

Miesasiakas on edelleen harvinainen näky kosmetologilla. Kasvohoitoja otetaan ani harvoin ja lähinnä pakon edessä. Useimmiten miesasiakkaan näkee kauneushoitolassa hoidattamassa jalkojaan.

Oulun bussiryöstäjä otettiin kiinni

Poliisi on pidättänyt torstai-iltaisesta bussiryöstöstä oululaisen 23-vuotiaan miehen. Mies ryösti paikallisbussin uhaten kuljettajaa teräaseella.

taina halonen kauneushoitolassaan

Hyvinvointiyrittäjät erottautuvat joko viimeisimmillä innovaatioilla tai luomulla

Kauneushoitoloiden ja päiväkylpylöiden määrän kasvu on koventanut hyvinvointialan kilpailua. Tamperelainen päiväkylpylä luottaa Nasan tutkijoiden kehittämään kelluntahuoneeseen.

Huoltoaseman ryöstäjä haussa Tampereella

Huivilla kasvonsa naamioinut mies vei pienehkön summan rahaa huoltoaseman kassalta Tampereella sunnuntaina.

Tampereen Stockmannin rikkoutuneet ikkunat

Tampereen mellakoiden rikosnimikkeet ja vahingot täsmentyvät pian

Poliisi kertoo, että mahdollisia rikosnimikkeitä, mitä tässä voi vielä tulla kyseeseen, ovat julkinen kehottaminen rikokseen, laiton naamioituminen, eläinsuojelurikos ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito.

jalkakylpy

Kauneutta luonnosta ja ruokakaapista

Ekokosmetologi, fytoterapeutti Kirsti Järvensivu kertoi aamu-televisiossa, miten kasvonaamion tai jalkakylvyn voi valmistaa luonnon yrteistä ja ihan tavallisista kodin ruokatarpeista.

Kosmetologi Maiju kotvio ja asiakas Heidi Keckman

Kauneushoitolapalveluissa piilee riskejä

Kauneushoitoloiden tarjoamat palvelut, kuten laitehoidot, täyteainepistokset ja laserit vaativat kosmetologeilta yhä enemmän. Kauneushoitolan voi perustaa ilman tutkintoa.

Asiakas levittää itseruskettavaa iholleen.

Turvallisimman rusketuksen saa suoraan purkista

Rannalla loikoilusta, solariumista tai suoraan purkista. Suomalaiset haluavat ruskettaa ihonsa keinolla millä hyvänsä. Solariumin ja auringon vaarat tunnetaan, mutta purkkirusketus on asiantuntijoiden mukaan turvallisin keino ruskettaa itsensä.

"James Bond ei pärjäisi näillä hetkeäkään" - vakoilun salaisia laitteita näytteillä USA:ssa

New Yorkin näyttelyssä on monien maiden salaisten agenttien työkaluja. Oikeiden vakoiljoiden työ on kaukana elokuvien agenteista, sanoo historioitsija.

ripsien pidennystä

Taantumapelko saa ihmiset säästämään luksushoidoista

Taantuman uhka näkyy kauneudenhoitoalalla. Useat kosmetologiyritykset ovat viime aikoina joutuneet lopettamaan toimintansa.

Katja Koste laittaa huulikiiltoa.

Kauneudenhoito ei ole vain itsensä koristamista

Lahtelainen Katja Koste vaihtoi ravintolatyön unelmaansa kauneudenhoitoon. Hyppy uudelle alalle kannatti, sillä pian kosmetologiksi valmistuva nainen on jo ehtinyt kahmia palkintoja kauneudenhoitoalalla.

Amerikkalainen parranajo on rouheaa kasvohoitoa

Suomalaisen miehen saaminen kasvohoitoon tai -hierontaan voi olla melkoinen risupartasavotta. Kynnys saattaa madaltua kun puhutaankin amerikkalaisesta parranajosta. YLE Turun Radion aamureportteri rentoutui parturintuolissa nukahtamispisteeseen asti.

Myös miesten tulisi hoitaa ihoaan siinä missä naistenkin.

"Ihon hoitaminen on miehekästä"

Talvisin pakkasviima sekä kuiva ilma asettaa haasteita ihollemme. Vaikka iho ei olisikaan atooppinen tai herkkä, on paksujen rasvojen käyttö suositeltavaa. Myös veden liiallinen läträäminen on pahasta. Ihon kannalta pahimmat hetket ovat nyt.

nainen kosmetologilla

Suklaa tekee iholle hyvää ja pahaa

Joulusuklaiden nauttiminen näkyy joulun jälkeen monen kasvoilla näppylöinä. Suklaalla voi kuitenkin myös hoitaa ihoaan.

Mies ryösti kaupan kassan puukolla uhaten

Nurmeksen Lehtovaaran Siwa ryöstetiin puoli yhdeksän jälkeen tiistai-iltana. Ryöstön teki punavalkoraidalliseen huppariin ja vaaleanharmaisiin collegehousuihin pukeutunut nuori mies, joka oli peittänyt kasvonsa naamiolla.

Sale-ryöstäjä vangittiin Mikkelissä

Mikkelissä Sale-myymälän perjantaina ryöstänyt mies on vangittu. Kasvohuppuun naamioitunut mies uhkasi henkilökuntaa puukolla ja vasaralla.

Naamioryöstäjät saivat naiselta housut päähänsä

Hollolan Kukonkoivussa ST-1 huoltamon ryöstäneet miehet valittavat käräjäoikeuden tuomiosta Kouvolan hovioikeuteen. Sukkahousuilla kasvonsa naamioineet miehet ryöstivät valtatie 12:n varrella olevan huoltamon 8. maaliskuuta aamuyöllä kello 4 aikaan. Housut oli saatu lahtelaiselta naiselta.

kosmetologi työssään, asiakas kasvohoidossa

Hoivankaipaus vie kauneushoitolaan

Suomalaiset ovat reviiristään tarkkoja ja etäisiksikin haukuttuja. Kauneushoitolasta tai day spa -paikoista haetaan usein kuitenkin juuri hoivaa, kosketusta, mielen ja ruumiin hemmotteluterapiaa. Kauniiksi nainen kokee itsensä, kun tuntee oman itsensä ja on tyytyväinen oloonsa omissa nahoissaan, sanoo kauneusalan ammattilainen.

Nainen levittää kosteusvoidetta kädelleen.

Pakkasen purema iho vaatii kosteutusta

Kylmällä säällä iho halkeilee, hilseilee ja kutisee. Pakkanen, kuiva ilma ja sisälämmitys tekevät yhdessä sen, että iho vaatii erityistä hoitoa ja kosteutusta. Naiset suojaavat ihonsa hyvin ennalta, mutta miehet turvautuvat yleensä voidepurkkiin vasta äärimmäisessä hädässä.

Uima-altaan pituus on 25 metriä.

Härmän kuntokeskuksen laajennus valmistumassa

Härmän kuntokeskuksen kylpyläosaston laajennus valmistuu marraskuun aikana. Investointi maksaa 4,5 miljoonaa euroa. 25 metriä pitkä uima-allas palvelee sekä kuntokeskuksen asiakkaita että kuntalaisia.

Kummimummi ja toimittaja Ihamäki perinteisillä Kauppatorin kahveilla.

Kummimummi pääsi vihdoin kesäretkelleen

Ylen aikaisen kummimummi Rakel Suikkanen pääsi lopultakin tämän kesän retkelleen. Liian kuuma kesäsää lykkäsi päiväretkelle lähtöä syksyn alkuun. Retken aikana piipahdettiin muun muassa kauneushoitolassa.

Toiminnanjohtaja Carina Wikman Aspegrenin puutarhassa.

Yrtit taipuvat moneksi kotioloissakin

Monen kasvattamat yrtit jäävät vaille käyttöä, kun kohteet ovat hukassa. Oppia yrttien käytöstä kauneuden- ja terveydenhoidossa annetaan Pietarsaaressa.

Kerro kokemuksistasi kotikosmetiikasta ja lue muiden kommentteja!

Kauneuden markkinoilla ei kotikonsteista ole pulaa. Säästäväisyyteen taipuvainen ihminen tarttuukin tilaisuuteen, kun hintavan ammattilaistyön voi tehdä kotona itse halvemmalla. Millaisia kokemuksia sinulla on kotikosmetiikasta? Kärähtikö tukkapää kotipermanentissa? Entä muuttuiko hiusten väri joksikin ihan muuksi, kuin väripaketin kyljessä luvattiin? Mistä aineksista sekoitat itsetehdyn kasvonaamion? Kerro, muistele ja kommentoi! Julkaisemme viestejä tällä sivulla ja luemme niitä myös Tampereen Radion lauantailähetyksessä.

Huoltoasema ryöstettiin Vaasan keskustassa

Ryöstäjä sai aivan Vaasan keskustassa sijaitsevan huoltoaseman kassalta vietyä pienehkön summan rahaa.

Suklaalastuja ja -paloja.

Suklaa auttaa moneen vaivaan

Suklaa lääkitsee muutakin kuin sydänsuruja, sillä herkun kohtuullisella käytöllä on todistettu olevan terveysvaikutuksia. Suklaata voi käyttää niin ulkoiseen kuin sisäiseen hyvinvointiin.

Naisen kasvolle levitetään suklaanaamiota.

Suklaasta on moneksi - kasvonaamioista veistoksiin

Portugalin Obidosissa käynnistyi tällä viikolla tapahtuma, joka on kaikkien suklaan ystävien toiveuni.

Kosmetologipalveluissa on suuria eroja

Kosmetologipalveluissa on suuria eroja. Kuluttajaviraston ja lääninhallitusten vertailuissa hintojen lisäksi selviä eroja paljastui palveluiden kestoissa ja sisällöissä. Kaksi tuntia kestävän hoidon saattaa saada jossain hoitolassa halvemmalla kuin tunnin hoidon jossain muualla. Hintaan vaikuttaa myös se, millaisilla tuotteilla hoito tehdään.

Suklaahierontaa lontoolaisittain (katso video)

Vakavaraiset suklaan ystävät voivat tänä pääsiäisenä nauttia suosikkituotteestaan ilman lisäkilojen pelkoa. Esimerkiksi lontoolainen kosmetologi Emma Little on käyttänyt tarjoamissaan hoidoissa suklaata jo usean vuoden ajan.