Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomalainen Miranda Chambers on yksi Wonder Woman 1984 -elokuvan amatsoneista – ”Se oli rankinta, mitä olen ikinä tehnyt”

23-vuotiaan tanssijan tie on vienyt Jyväskylästä Hollywoodin jättituotantoon ja Themysciran myyttiselle saarelle.

Epstein-vyyhdissä jälleen uusi pidätys – Mallipomo pidätettiin Pariisin lentokentällä, oli matkalla Norsunluurannikolle

Pidätys liittyy viranomaisten viime vuonna avaamiin tutkimuksiin mahdollisista raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja seksuaalisesta ahdistelusta.

Kolme mallia syyttää ranskalaista mallipomoa raiskauksista – Syyttäjä tutkii jopa 40 vuoden takaisia tapahtumia

Kolme mallia syyttää Gerald Marieta raiskauksista, jotka tapahtuivat vuosina 1980–90. Marie kiistää syytökset.

Muotiviikkojen mallielämän nurja puoli – salakavala velkajärjestely tulee mallintöitä tekeville yllätyksenä

Malleja lennätetään eri puolille maailmaa. Jos he eivät saa töitä, velkasumma toimistolle kasvaa usein valtaviin summiin.

Mallikoulu näki 14-vuotiaan Tytti Hakomäen kuvat – halusi lähettää hänet heti mallikisoihin Yhdysvaltoihin: "En ajatellutkaan, että kävisi näin"

Mallimaailmaan saattaa päätyä muutaman valokuvan perusteella ja siinä sosiaalisella medialla on iso rooli.

Uusia malleja haetaan nyt kauppakeskuksista – pelkkä kauneus ei enää riitä

Mallitoimisto etsii uusia malleja kauppakeskuksista ympäri Suomea. Mallimaailmaan pääsy saattaa edellyttää osallistumista toimiston järjestämään maksulliseen koulutukseen.

Saara Sihvonen nousi mallimaailman huipulle suomalaisella sisukkuudella

Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta esille ponnahtanut malli on tehnyt määrätietoista työtä maailmalla jo vuosia. Tänä keväänä uurastus palkittiin. Nyt kaikki merkittävät muotitalot haluavat hänet malliksi.

Miesmalleilla on edelleen naisia vähemmän ulkonäkövaatimuksia: "Saa olla karvainen ja harmaantunut"

Miesten ulkonäköpaineet ovat kasvaneet, mutta muotisuunnittelija, mallitoimiston buukkaaja ja miesmalli ovat yksimielisiä: naisten vartaloita syynätään mallimaailmassa yhä miehiä tarkemmin.

Kainuun neito valitaan kahdeksan naisen joukosta

Fitness-kisan yhteydessä valitaan Kainuun neito. Kilpailua tuottavan mallitoimiston mukaan neito voi toimia oman maakuntansa edustushenkilönä, ja tehdä yhteistyötä esimerkiksi urheiluseurojen kanssa.

Supermalleista, kauneudesta, rumuudesta: Teemalauantai 3.10.

About Face ja Pretty Ugly pohtivat kauneusihanteita.

Flow Festival suuntaa seuraavaksi Välimerelle

Helsingissä viikonloppuna järjestettävä festivaali on rikkomassa kävijäennätyksensä. Tapahtuma houkuttelee pääkaupunkiin yhä enemmän yleisöä ulkomailta.

Mallilupaus palasi Suomeen treenaamaan – "Lihasta ja painoa on vielä liikaa"

Muhokselta kotoisin oleva Ilmo Hauru lähti kaksi vuotta sitten tuoreena ylioppilaana Keski-Eurooppaan kokeilemaan siipiään mallina. Hän palasi Ouluun harjoittelemaan lisää ja toivoo pääsevänsä takaisin maailmalle vielä tämän vuoden puolella.

Lasten mallikursseilta valmiuksia esiintymislavoille ja oppia elämään

Lapsille suunnatut mallikurssit kasvattavat suosiotaan. Yritysten suunnatessa markkinointiaan yhä enemmän perheiden suuntaan, 6-12 -vuotiaita lapsimalleja tarvitaan yhä enemmän.

Mallitoimistolegenda Eileen Ford kuoli

Ford perusti 40-luvulla sittemmin maailmankuuluksi nousseen mallitoimiston, jonka tähtiin ovat lukeutuneet muun muassa Christy Turlington ja Christie Brinkley.

Kansainväliset mallimarkkinat eivät halua enää alaikäisiä vaivoikseen

Selvästi alaikäiset mallikokelaat jätetään yhä useammin kotiin kasvamaan, sillä kansainväliset toimistot eivät enää halua toimia lapsenvahteina. Mallimaailmassa ihanneiät ovat muutenkin hilautuneet pikkuhiljaa ylöspäin.

Marjo Sjöroos: Malleja tarvitaan tulevaisuudessakin

Etlan raportin mukaan mallin ammatti todennäköisesti katoaa. Mallitoimiston johtaja uskoo mallintöiden säilyvän.

Valokuvaajat ihastuivat aloittelevaan suomalaismalliin – Kiinan reissu piteni kuukaudella

Suomalainen aloitteleva malli Alma Heikkilä on valittu Kiinassa Miss Model of The World –kisan kuvauksellisimmaksi malliksi. Samalla Heikkilälle tarjoutui mahdollisuus jäädä kiinalaisen mallitoimiston listoille ainakin kuukaudeksi. Huomiosta ja kisahumusta hämmentynyt Alma ei muistanut edes, kuka voitti varsinaisen tittelin.

Poliisi selvittää laajaa hyväksikäyttöjen sarjaa

Poliisi tutkii laajaa alaikäisiin tyttöihin kohdistunutta hyväksikäyttötapausten sarjaa. Tapausten vuoksi rovaniemeläistä 30-vuotiasta miestä epäillään muun muassa useasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhreja on ympäri Suomea.

Alipainoisista malleista marmattaminen pahentaa ongelmaa

Suomen vanhin mallitoimisto Paparazzi on toiminut jo 30 vuotta. Johtaja Laila Snellman on nähnyt naisihanteen muutoksen tänä aikana. Hänen mukaansa vaatesuunnittelijat ovat syypäitä alipainoisten mallien ihannointiin. Suunnittelijat haluavat tehdä juuri päinvastoin kuin pitäisi.

Hovioikeus alensi malliyrittäjänä esiintyneen tuomiota

Malliyrittäjänä esiintynyt Tero Petteri Eronen käytti seksuaalisesti hyväkseen lukuisia naisia vuosien 2003 ja 2011 välisenä aikana. Teot tapahtuivat eri puolilla Suomea.

Valkolakki päässä Muhoksen raitilta Barcelonan catwalkeille

Kaksoistutkintoon kuulunut työharjoittelu Barcelonassa muutti Ilmo Haurun suunnitelmat. Ravintolat eivät enää kokiksi valmistunutta kutsu, sillä kämppäkaveri hankki Haurulle mallisopimuksen. Juhlien jälkeen hän palaa Barcelonaan mallintöihin.

Nettivakoilusta syytetty: Puuhastelu lähti käsistä

Yli sadan naisen nettivakoilusta syytetty mies sanoo, ettei hänen ollut tarkoitus vakoilla naisia, vaan kehittää turvakamerajärjestelmä. Syytteen mukaan mies on vakoilun lisäksi kehittänyt muun muassa mallitoimistosivun, jolle on houkutellut naisia.

Huikeimmat teinimokat kirjaksi - mukana myös julkkispaljastuksia!

Mikä yhdistää Mikko Kuustosta, Laila Snellmania, Silvia Modigia, Wallu Valpiota ja Matti Vanhasta? Hekin ovat mokanneet - ja luvanneet kertoa mokansa syksyllä julkaistavaan Mikä Moka -kirjaan. Siihen kerätään mokia myös nykynuorilta, jotta hekin huomaisivat, että moka ei ole maailmanloppu.

Naisena ja miehenä työskentelevä malli puhuttaa - ”jämähtäneet roolit kaipaavatkin tuuletusta”

Nettikeskustelijoiden mielestä sekä mies- että naismallina työskentelevä Ville Ruuska tuulettaa sukupuolirooleja.

Mitä mieltä olet nais/mies -mallista?

Mallitoimisto Paparazziin on kiinnitetty malli Ville Ruuska, taiteilijanimeltään VJ. Hän on Suomen ensimmäinen niin sanottu male/female model. Mitä mieltä olet nais/mies -mallista?

Suomen ensimmäinen mies/nais-malli Paparazzilla

Mallitoimisto Paparazziin on kiinnitetty malli Ville Ruuska, taiteilijanimeltään VJ. Hän on Suomen ensimmäinen niin sanottu male/female model.

Missikisojen glamour puree yhä

Miss Suomi-kisojen arvostus on ehkä kokenut inflaation, mutta turha luulla, että missikisat yleensä olisivat menettäneet tenhovoimansa Suomen kamaralla. Maassamme on kokonainen viidakko erilaisia pieniä ja vähän vielä pienempiä missimittelöitä.

Miesmallinkin on mahduttava ihannemittoihin

Mallin työssä ei pärjää pelkästään nätillä naamalla. Best Model of Finland -kisan voittanut Christian Patrikainen kertoo, että malli saa kernaasti olla outolintu, jos tekniikka ja mitat ovat kohdallaan.

Hampuri ilmoitti seksityöläisten määrän – prostituoituja on 29

Reeperbahnistaan tunnetussa Saksan Hampurissa työskenteli lokakuussa vain 29 prostituoitua. Lukema selvisi paikallispoliitikon tivattua prostituoitujen määrää Hampurin senaatilta. Seksipalveluita tarjoavia toimipisteitä kaupungissa on noin 400.

Kokkolan mallikoulusta Milanon muotilehtiin

Kannuslainen Natalie Roiko inhosi pienenä kameraa, mutta päätyi Helsingin mallitoimiston listoille. Kymmenen vuoden uraan on mahtunut paljon.

Vaahteranmäen Eemeli on lahtelainen

Lahtelainen Christian Ruotanen valikoitui kymmenien joukosta näyttelemään Taaborinvuoren kesäteatteriin Vaahteranmäen Eemeliä vuodeksi 2013. Metkuilusta pitävä kymmenvuotias on halunnut esiintyä pienestä pitäen.

Mallitoimistoyrittäjän tuomiot maksimirajaan

Joensuulaisen mallitoimistoyrittäjä Tero Erosen tuomioissa seksuaalirikoksista tuli torstaina katto vastaan. Kun Helsingin käräjäoikeuden uusin tuomio yhdistettiin joulukuussa annettuun päätökseen, Erosen tuomio on nyt lain sallima 13 vuoden maksimirangaistus.

Mallipomon tuomiossa tuli rangaistuskatto vastaan

Mallitoimistoyrittäjä Tero Petteri Eronen on saanut seitsemästätoista seksuaalirikoksesta kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen. Enempää ei lain mukaan ollut mahdollista antaa, sillä Erosella oli alla jo 12,5 vuoden tuomio.

Karjalainen: Mallipomoa syytetään uusista vakavista seksirikoksista

Joensuulaista mallitoimistoyrittäjää epäillään jälleen uusista seksirikoksista. Nyt rikosnimikkeinä on muun muassa törkeä ihmiskauppa ja törkeitä raiskauksia.

Vogue häätää liian laihat ja nuoret

Maailman johtava muotilehti Vogue on päättänyt käyttää jatkossa muotikuvissaan ainoastaan yli 16-vuotiaita, terveitä malleja. Suomalaisen mallitoimiston johtajan mukaan mallien välinen kilpailu on johtanut ääri-ilmiöihin.

Mallitoimistoyrittäjän juttu hovioikeuteen

Hovioikeus käsittelee joensuulaisen mallitoimistoyrittäjän seksuaalirikosjutun. Käräjäoikeuden tuomiosta valittivat sekä tuomitut että osa asianomistajista. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi mallitoimistoyrittäjä Tero Petteri Erosen 12,5 vuoden vankeusrangaistukseen vuosia kestäneistä rikoksista. Toinen syytetty sai jutussa neljän vuoden vankeusrangaistuksen.

Professori: Oikeus veti nyt rajaa seksibisnekseen

Rikosoikeuden professori Terttu Utriainen Lapin yliopistosta sanoo, että nyt oikeudessa tuomittu mallitoimiston yrittäjään liittyvä tapaus on hyvin ainutlaatuinen. Utriaisen mukaan linja seksuaalirikosten rangaistuksista on tiukentumassa. Tuomiot ovat koventuneet etenkin tapauksissa, joihin liittyy väkivaltaa.

Model agency boss gets 12 years for rape

Helsinki District Court has handed down a 12.5 year sentence to a man who posed as the head of a modelling agency to trick women into performing sex acts. Tero Petteri Eronen sexually abused a dozen women between 2008 and 2011.

Mallitoimistoyrittäjälle pitkä tuomio seksuaalirikoksista

Helsingin käräjäoikeus on langettanut 12,5 vuoden vankeusrangaistuksen 48-vuotiaalle joensuulaismiehelle useista seksuaalirikoksista. Malliyrittäjänä esiintynyt Tero Petteri Eronen käytti seksuaalisesti hyväkseen 12 nuorta naista alkuvuoden 2008 ja vuoden 2011 kevään välisenä aikana. Teot tapahtuivat eri puolilla Suomea.

Model agency boss on trial for rape

A case involving sex crimes perpetrated by the head of a modeling agency was before the Helsinki District Court on Tuesday. The victims include 13 women, two of whom were under 18 at the time of the crime.

Mallitoimistoyrittäjän raiskausjutun käsittely alkoi

Kymmenistä vakavista seksuaalirikoksista epäillylle mallitoimistoyrittäjälle luetaan tänään syytteet Helsingin käräjäoikeudessa. Epäilyjen mukaan rikosten uhreiksi on joutunut 14 naista tai tyttöä, joista kaksi on alle 18-vuotiasta. Raiskatuksi epäillään joutuneen viisi eri naista ja muiden seksuaalirikosten kohteeksi 12 naista.

Mallitoimistoyrittäjää epäillään useista raiskauksista

Helsingin poliisi epäilee ohjelma- ja mallitoimiston pitäjää kymmenistä vakavista seksuaalirikoksista. Poliisin mukaan rikosten uhreiksi on joutunut ainakin 13 naista tai tyttöä, joista kaksi on alle 18-vuotiasta. Raiskatuksi on joutunut viisi eri naista ja muiden seksuaalirikosten kohteeksi 12 naista.

Miksi naiselta ei saa kysyä ikää?

Vuosi toisensa jälkeen nainen kertoo syntymäpäivänään täyttävänsä kakskyt ja risat. Ikäkyselyjä pidetään usein tungettelevina ja epäkohteliaina. Miestä saa sanoa "vanhemmaksi herrasmieheksi", mutta naisten kohdalla v-sana on pannassa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle