Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Resepti: Burgundinpataa kasviksista

Voita & Sokeria -sarjassa Santeri Hämäläinen valmistaa klassikkoruokaa, mutta uudella tavalla. Santerin mielestä kasvisversio Burgundin padasta on se ainoa oikea.

Rakkain astiani: hitaan kokkauksen emalipata

Rakkain astiani -sarjassa ihmiset kertovat tarinoita keittiöstään. Miksi jokin astia on tärkeä tai ylitse muiden?

Makkara-juurespata

Makkara-juurespata kypsyy hellalla puolisen tuntia. Tämä pata maistuu uudelleenlämmitettynäkin.

Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat pääsiäisruokia.

Asia on pihvi: Pääsiäisruokia

Vanamo ja Kolmonen valmistavat taloudellista lammaspataa.

Yle Areena logo.

Mustatorvisieni ja värikäs torvisienivihannespata

Mustatorvisieni kasvaa heinäisessä maastossa.

Yle Areena logo.

Kartanokeitoksia Pekkalassa

Pohjois-Hämeessä Ruovedellä Pekkalan kartano on ollut Antonia Hackmanin suvussa aina 1750-luvulta. Kartanon kauniissa maisemissa kasvatetaan nykyään lampaita ja valioluokan lihakarjaa.