Uusimmat artikkelit
Haluatko tehdä pitkän kypsymisajan vaativaa ruokaa vain 30 minuutissa? Painekattilalla valmistat murean osso bucon vieraiden odottaessa
Raikkaan gremolatan kera ateria on täydellinen.
Pidätkö ruoista, joista riittää koko viikoksi? Kokeile baeckeoffea, liha-perunalaatikon ranskalaista muunnelmaa, joka valmistuu melkein itsestään
Pataruoka, jossa maistuvat valkoviini ja kasvikset.
Nauti suklaista papupataa ja omenapaistosta ulkona – nämä reseptit on suunniteltu erityisesti retkikeittimellä valmistettaviksi
Strömsön vieraileva kokki: ravintoneuvoja Silvia Englund
Tee maukas makumatka omassa keittiössäsi – tarjoa etiopialaista injera-leipää broileri- tai linssipadan kera
Arkiruokaa eksoottisella säväyksellä.
Opi pitämään helposti viljeltävistä, ilmavaivoja aiheuttavista ja trendikkäistä pavuista
Pavut ja kikherneet ovat kuitupitoisia ja täyttäviä.
Pata savupaahdetusta rukiista ja kauden juureksista
Resepti mausteiseen pataan.
Resepti: Burgundinpataa kasviksista
Voita & Sokeria -sarjassa Santeri Hämäläinen valmistaa klassikkoruokaa, mutta uudella tavalla. Santerin mielestä kasvisversio Burgundin padasta on se ainoa oikea.
Rakkain astiani: hitaan kokkauksen emalipata
Rakkain astiani -sarjassa ihmiset kertovat tarinoita keittiöstään. Miksi jokin astia on tärkeä tai ylitse muiden?
Makkara-juurespata
Makkara-juurespata kypsyy hellalla puolisen tuntia. Tämä pata maistuu uudelleenlämmitettynäkin.
Asia on pihvi: Pääsiäisruokia
Vanamo ja Kolmonen valmistavat taloudellista lammaspataa.
Mustatorvisieni ja värikäs torvisienivihannespata
Mustatorvisieni kasvaa heinäisessä maastossa.
Kartanokeitoksia Pekkalassa
Pohjois-Hämeessä Ruovedellä Pekkalan kartano on ollut Antonia Hackmanin suvussa aina 1750-luvulta. Kartanon kauniissa maisemissa kasvatetaan nykyään lampaita ja valioluokan lihakarjaa.