Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nainen ja mies istuvat kuulokkeet päässä pöydän ääressä.

Huippuosaajia amiksesta – suomalaisnuorten ammattitaito palkittiin Euroopassa

Suomalaisnuoret nappasivat ammattitaidon Euroopan mestaruuskisoista komean mitalisaaliin. Kisassa menestyneet lähihoitaja Linn Ahlskog ja kokki Hiep Nguyen ovat alansa huippuosaajia.

Mies lippalakissa osoittaa etusormella. Etualalla on ruoka-annoksia ja taustalla keittiötä. Toinen mies taustalla tulossa kohti.

Ravintola-alalla vallitsee sankarisuorittamisen kulttuuri – tällaista on sesonkityöntekijän arki

Yle kysyi sesonkityöntekijöiltä, minkälaista heidän arkensa on. Tässä jutussa esittelemme kahden henkilön tarinat.

Kokki työskentelee keittiössä.

Ravintola-ala rekrytoi Jyväskylässä uusin vanhoin konstein – tänään moneen ravintolaan voi kävellä sisään kysymään töitä

Jyväskylässä on avoinna useita kymmeniä ravintola-alan työpaikkoja. Rekrytointiongelmaa koitetaan ratkaista ravintoloiden avoimien ovien päivällä.

tarjoilija Nea Niemelä

Oletko ollut tänä vuonna töissä ravintola-alalla? Kerro kokemuksistasi Ylelle, teemme juttua

Ravintola-alalla olisi juuri nyt töitä, mutta tekijöitä ei tahdo löytyä.

Timo Nykyri ja Janne Pekkala ohjelmassa Juhlamakupalat (2003)

Makupaloissa tehtiin ruokaa hauskasti ja helposti

Janne Pekkala ja Timo Nykyri kokkasivat arkeen ja juhlaan.

Michael Björklund och Matias Jungar från Närmat

Micke Björklund kiertelee Itä-Uudellamaalla - elää yksinomaan lähiruoalla

Auta Mickeä ja vinkkaa paikallisista raaka-aineista.

Anders Samuelsson

Strömsön uusi kokki arvostaa ruoan ympärille rakentuvaa tarinaa

Nähdään ruudussa ensimmäistä kertaa syyskuussa 2018.

Makupalat-ohjelman kokit toimittaja Timo Nykyri ja kokki Janne Pekkala.

Pääsiäisruokia à la Patakakkonen ja Makupalat

Suosikkiohjelmissa on nähty monenlaisia pääsiäismenuita.

Paul Svensson.

Strömsö-kokki Paul Svensson lopettaa 11 vuoden jälkeen

Paul paljastaa, mikä ei mennyt niin kuin Strömsössä.

huippukokki Kari Aihinen

Huippukokki Kari Aihinen: "Alan rajuus estää naisten etenemistä huipulle"

Kari Aihisen mielestä naisten vaikea edetä huippukokiksi.

Yle Areena logo.

Syö kuin astronautti: kvinoapuuroa marsilaisella pestolla

Haastoimme huippukokki Henri Alénin valmistamaan Mars-ruokaa

Lähiökokki Veera Pirttilahti

Tekeekö hyvä ruoka onnelliseksi?

#lähiökokki tekee onnelliseksi hyvällä ruualla.

Lähiökokki Veera Pirttilahti

Synkkä ja lihaton Mörköleipä

Nyhtökaura on #lähiökokki Veeran mörköleivän trendikäs täyte

Brittiläinen tv-kokki Rachel Khoo sarjassaan Ruokatuliaisia maailmalta.

Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta

Suosittu ruokapersoona kokkaa 10-osaisessa sarjassa.

Eräs dokumenttielokuvan kokeista

Historiaa keittämässä

Euroopan historiaa armeijan kokkien kautta kerrottuna.

Puoli seitsemän, Ruokamuisto-otsikkokuva, Mysi Lahtinen

Mysi Lahtisen lihasoppa

Tietokirjailijan rakkain ruoka valmistuu äidin reseptillä.

Jaakko Kolmonen herkuttelee Islannissa paikallisessa keittiössä.

Patakakkonen muiden maiden ruokien äärellä

Esitellään eri maiden perinneruokia Intiasta Islantiin.

Vanamo ja Kolmonen kokkaavat veriruokia.

Ruoanlaittoa veren maku suussa

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo taistelevat anemiaa vastaan.

Yle Areena logo.

Michelin-ravintolassa työpäivät venyvät pikkutunneille

Michelin-tähtiä julkaiseva Guide Michelin eli Michelin-opas jakaa vuosittain tähtiä mielestään maailman parhaille ravintoloille. Pääseminen ravintola-alan arvostetuimpaan oppaaseen vaatii kunnianhimoista keittiömestaria, uhrautuvaa henkilökuntaa ja tietysti poikkeuksellisen maukasta ruokaa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle