Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Makupaloissa tehtiin ruokaa hauskasti ja helposti

Janne Pekkala ja Timo Nykyri kokkasivat arkeen ja juhlaan.

Micke Björklund kiertelee Itä-Uudellamaalla - elää yksinomaan lähiruoalla

Auta Mickeä ja vinkkaa paikallisista raaka-aineista.

Strömsön uusi kokki arvostaa ruoan ympärille rakentuvaa tarinaa

Nähdään ruudussa ensimmäistä kertaa syyskuussa 2018.

Pääsiäisruokia à la Patakakkonen ja Makupalat

Suosikkiohjelmissa on nähty monenlaisia pääsiäismenuita.

Strömsö-kokki Paul Svensson lopettaa 11 vuoden jälkeen

Paul paljastaa, mikä ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Huippukokki Kari Aihinen: "Alan rajuus estää naisten etenemistä huipulle"

Kari Aihisen mielestä naisten vaikea edetä huippukokiksi.

Syö kuin astronautti: kvinoapuuroa marsilaisella pestolla

Haastoimme huippukokki Henri Alénin valmistamaan Mars-ruokaa

Tekeekö hyvä ruoka onnelliseksi?

#lähiökokki tekee onnelliseksi hyvällä ruualla.

Synkkä ja lihaton Mörköleipä

Nyhtökaura on #lähiökokki Veeran mörköleivän trendikäs täyte

Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta

Suosittu ruokapersoona kokkaa 10-osaisessa sarjassa.

Historiaa keittämässä

Euroopan historiaa armeijan kokkien kautta kerrottuna.

Mysi Lahtisen lihasoppa

Tietokirjailijan rakkain ruoka valmistuu äidin reseptillä.

Patakakkonen muiden maiden ruokien äärellä

Esitellään eri maiden perinneruokia Intiasta Islantiin.

Ruoanlaittoa veren maku suussa

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo taistelevat anemiaa vastaan.

Makupalojen keittopäivä

Padassa tomaattijuureskeitto ja kukkakaali-kylmäsavukeitto.

Poroa, sientä, silakkaa ja ruisleipää Kolmosen ja Vanamon tapaan

Kolmosen ja Vanamon klassikko-ohjelmia vuosilta 1978 ja 1979

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle