Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Näkökulma: Puhuuko avustaja vammaisen suulla omia ajatuksiaan?

Fasilitoitu eli tuettu kommunikaatio on ongelmallinen ilmiö.

Kautonen ja Pasanen ennustivat Barcelonan huiman nousun jo tiistaina: "He yllättävät meidät kaikki"

Yle Urheilun asiantuntija Tommi Kautonen ilmoitti tiistaina olevansa valmis jopa lyömään vetoa Barcelonan puolesta.

Heikkinen oli valmis nykäykseen: ”Northug varoitti Sundbyn olevan vihainen”

Matti Heikkinen osasi odottaa Martin Johnsrud Sundbyn nykäisyä Falunin yhteislähtökisan lopussa. Heikkinen ei kuitenkaan löytänyt kropastaan sitä viimeistä vaihdetta.

Uskotko yliluonnollisiin ilmiöihin? – Saatat pelätä muita enemmän myös oikeaa maailmaa

Noin joka viides yhdysvaltalainen uskoo, että avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla sekä menneisyydessä että nykyajassa. Kummituksiin uskoo kaksi viidestä, ilmenee tuoreesta selvityksestä.

SVT: Turvapaikanhakijoita asuttava "meedio" hoitaa sotatraumoja huuhaa-hoidoilla

Ruotsin television haastattelema Frank Hougen kertoo auttavansa sotaa paenneita ihmisiä myös ottamalla yhteyden näiden kuolleisiin läheisiin.

"Unessa meistä jokainen on meedio"

Unitutkija Olavi Moilanen ja meedio Eila Hankinson uskovat, että uni voi ennustaa oikean lottorivin. Vapaa-ajattelija Esa Ylikoski on toista mieltä.

Kolumni: Selvityksen paikka

Selvitykset ovat useimmiten paikallaan. Kaikki kunnia esimerkiksi poliitikoille, mutta yhä globalisoituvassa maailmassa asiantuntemus esimerkiksi yritysasioissa ei voi asua vain valtuutettujen tai virkamiesten päissä. Kannattaa siis hakea tietoa päättäjien laatikoiden ulkopuoleltakin.

Sanna Ukkola: Turhuuden markkinat

Kävin viikonloppuna Minä Olen -messuilla. Minä Olen -messut on Suomen suurin new ageen, parapsykologiaan ja yleiseen huuhaahan keskittynyt tapahtuma, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.

Antwerpen liian kova pala Isku-Volleylle – ”Olisi luullut, että pelaamme vieraskentällä”

Belgian liigan kärkijoukkueisiin kuuluva Topvolley Antwerpen ei antanut Isku-Volleyn yllättää lentopallon CEV Cupin 2. kierroksen 1. osaottelussa. Antwerpen poistui Tampereelta 3-0 (25-20, 25-20, 25-23) -voiton kera.

Meedio-ooppera vie spiritismin äärelle

Näyttelijä-ohjaaja Kari-Pekka Toivonen ohjaa Turussa ensimmäisen oopperansa. Kyseessä on Gian Carlo Menottin pienoisooppera Meedio. Teos tuo lavalle psykologisen trillerin, joka kertoo ikääntyvän Meedion lavastetuista spiritismi-istunnoista.

Meedio sekoaa Oulussa

Oulun kaupunginteatterin syyskausi avataan spiritistisessä hengessä. Perjantaina teatterin suurella näyttämöllä saa ensi-iltansa pienoisooppera Meedio. Psykologiseksi trilleriksi luonnehdittavassa oopperassa nähdään madame Floran spiritismi-istuntojen mielenmaisemia 1940 -luvun New Yorkissa.

Sotahevonen kyyditsi syksyn Oulun kaupunginteatteriin

Oulun kaupunginteatteri esitteli tiistaina syksyn ohjelmistonsa. Uutuusesitysten lisäksi teatteriväen pitää varpaillaan vuoden vaihteessa tapahtuva teatterin yhtiöittäminen.

Pääosa pelastaa Biutifulin

Biutiful on Esko Rautakorven mielestä synkeä tarina, jonka upeasti näyttelevä päähenkilö on niljakemainen hyvistä pyrkimyksistään huolimatta. Elokuva saa neljä tähteä viidestä.

Hereafterissa on kiinnostava teema mutta liian vähän draamaa

Clint Eastwood ei Esko Rautakorven mielestä onnistu toteuttamaan sinänsä kiinnostavasta aiheesta, kuolemasta, riittävän vangitsevaa draamaa. Elokuva ansaitsee kolme tähteä viidestä.

Näkijä Niina-Matilda Juhola

Juhola näkee henget ihmishahmoina.

Huntu liukui kummitustutkijoiden läpi

Oululainen Osit tutkii kummitustarinoita tieteellisen tarkasti, mittalaitteita apuna käyttäen. Oulun selittämättömien ilmiöiden tutkimusseura on tutkimuksissaan löytänyt ja tallentanut selittämättömiä ilmiöitä paikoista, joissa kerrotaan kummittelevan.

Meediot voivat myös sulkea korvansa hengiltä

Meedio Ritva Lippo toimii välittäjänä kahden maailman välillä, mutta nukkuu yönsä rauhallisesti.

Meedio ennustaa parempaa vuotta 2010

Kaksi kynttilää auttaa näkijää rauhoittumaan ja hiljentymään. Meedio vapauttaa itsensä ja saa näin henkisen energian eli oppaan avulla yhteyden jonnekin, joka kertoo näkijälle tietoja tulevasta. Meedio on nähnyt myös Päijät-Hämeen tulevaisuuden vuoden 2010 ensimmäiselle neljännekselle.

Finanssihuijaukset siirtyvät tv-ruuduille USA:ssa

Televisio on Yhdysvalloissa ajan hermoilla. Uusin trendi ovat petoksia ja huijauksia käsittelevät tv-sarjat. Talouden syöksylaskun ja yleisen epäluottamuksen aikakautena tv-sankareiksi nousevat ajatustenlukijat, meediot ja valheenpaljastajat.

Meditaatiota Torniossa kesällä

Henkisen kehityksen valtakunnallinen seminaari järjestetään tänä vuonna Torniossa.

Meediolaulaja Aulikki Plaami, kuolleiden solistien välikappale

Viestit henkimaailmasta alkoivat vuonna 1981.